Harika , haftalık spor programı var mı evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa Spor salonuna mı gidiyorsunuzCok iyi Olur beraber yapabiliriz
Bn calisiyorum evde kendime leslie yapiyorum siz ne yapiyonuzHarika , haftalık spor programı var mı evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa Spor salonuna mı gidiyorsunuz
Bn calisiyorum evde kendime leslie yapiyorum siz ne yapiyonuz
Olur tabiki yapabilirizBen de çalışıyorum akşamları spor yapabiliyorum ancak 8 buçuk gibi , evde eliptik bisiklet yapıyorum, arada bir de yürüyüş yapıyorum, bi program yapalım mı , ölçülerimizin olduğu bi tablo oluşturalım , spor günlüğü tablosu oluşturalım her hafta değerlendirelim
Bn dun 4milekspres yaptim bugunde yapnca yazarimBen de çalışıyorum akşamları spor yapabiliyorum ancak 8 buçuk gibi , evde eliptik bisiklet yapıyorum, arada bir de yürüyüş yapıyorum, bi program yapalım mı , ölçülerimizin olduğu bi tablo oluşturalım , spor günlüğü tablosu oluşturalım her hafta değerlendirelim
Bn 77kiloyumdahacok zayiflamak icin spor yapiyorum yani bu kiloda iken anca leslie yapabiliyorumBen de çalışıyorum akşamları spor yapabiliyorum ancak 8 buçuk gibi , evde eliptik bisiklet yapıyorum, arada bir de yürüyüş yapıyorum, bi program yapalım mı , ölçülerimizin olduğu bi tablo oluşturalım , spor günlüğü tablosu oluşturalım her hafta değerlendirelim
Ben de bi plates sevemedim :))Plates basladim biraktim bi ara ama simdi yapsam faydasi olur mu bilmiyorum