spor arkadaşı arıyorummm

Bnde geldim beni de alin 7. Cuma zayiflama takim indayim bende her gun gunluk seklinde yazmak istiyorum ve kalkip 3millesliemyapiyorum

Konuya yazan olmamış ama ben de bi spor arkadaşı arıyorum konu hala güncelse günlük yaptığımız sporları paylaşalım

Bn calisiyorum evde kendime leslie yapiyorum siz ne yapiyonuz

Ben de çalışıyorum akşamları spor yapabiliyorum ancak 8 buçuk gibi , evde eliptik bisiklet yapıyorum, arada bir de yürüyüş yapıyorum, bi program yapalım mı , ölçülerimizin olduğu bi tablo oluşturalım , spor günlüğü tablosu oluşturalım her hafta değerlendirelim

Olur tabiki yapabiliriz

Bn dun 4milekspres yaptim bugunde yapnca yazarim

Bn 77kiloyumdahacok zayiflamak icin spor yapiyorum yani bu kiloda iken anca leslie yapabiliyorum

Plates basladim biraktim bi ara ama simdi yapsam faydasi olur mu bilmiyorum

Merhaba, bende onumuzdeki hafta spora baslamayi planliyorum. Benide araniza alir misiniz. Evde kendim yapiyordum daha once ama uzun suredir ara verdim ve bi duzene oturtmak istiyorum

Plates basladim biraktim bi ara ama simdi yapsam faydasi olur mu bilmiyorum
Ben de bi plates sevemedim :))
Dün yirim saatlik yürüyüşüm vardı
Bugün
30 dk eliptik
20 dk bel egzersizleri
20 dk fly jacks
Bu arada konu sahibi yok sanırım ilk sayfada vücut ölçülerimizi güncellemek istersen topigime beklerim oraya da yazıyorum pek spor yapan kimse yok ama :) , ben de 4. Takıma katıldım 2 gün oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…