Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika , haftalık spor programı var mı evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa Spor salonuna mı gidiyorsunuzCok iyi Olur beraber yapabiliriz
Bn calisiyorum evde kendime leslie yapiyorum siz ne yapiyonuzHarika , haftalık spor programı var mı evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa Spor salonuna mı gidiyorsunuz![]()
Bn calisiyorum evde kendime leslie yapiyorum siz ne yapiyonuz
Olur tabiki yapabilirizBen de çalışıyorum akşamları spor yapabiliyorum ancak 8 buçuk gibi , evde eliptik bisiklet yapıyorum, arada bir de yürüyüş yapıyorum, bi program yapalım mı , ölçülerimizin olduğu bi tablo oluşturalım , spor günlüğü tablosu oluşturalım her hafta değerlendirelim
Bn dun 4milekspres yaptim bugunde yapnca yazarimBen de çalışıyorum akşamları spor yapabiliyorum ancak 8 buçuk gibi , evde eliptik bisiklet yapıyorum, arada bir de yürüyüş yapıyorum, bi program yapalım mı , ölçülerimizin olduğu bi tablo oluşturalım , spor günlüğü tablosu oluşturalım her hafta değerlendirelim
Bn 77kiloyumdahacok zayiflamak icin spor yapiyorum yani bu kiloda iken anca leslie yapabiliyorumBen de çalışıyorum akşamları spor yapabiliyorum ancak 8 buçuk gibi , evde eliptik bisiklet yapıyorum, arada bir de yürüyüş yapıyorum, bi program yapalım mı , ölçülerimizin olduğu bi tablo oluşturalım , spor günlüğü tablosu oluşturalım her hafta değerlendirelim
Ben de bi plates sevemedim :))Plates basladim biraktim bi ara ama simdi yapsam faydasi olur mu bilmiyorum