Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende diyorum ne kılı diyene ayıbı kız boyum1.62 cm kilom 80 kg 30 kg vermek istiyorumSorması ayıp boyun kılın kaç kaç kilo vereceğiz birlikte kısmetse :)))
Üç aşağı beş yukarı ayni durumdayiz. Yarın başlıyor muyuz o zaman☺☺Bende diyorum ne kılı diyene ayıbı kız boyum1.62 cm kilom 80 kg 30 kg vermek istiyorum
Başlayalım Canım dediğim gibi değil mi isteyen isteğini yapacak buraya yazıcaz haftada en az 3 gün diyelim uyar mıÜç aşağı beş yukarı ayni durumdayiz. Yarın başlıyor muyuz o zaman☺☺
Sende durum ne boy kilo??Ben kilo vermek deil ama sıkılaşmak istiyorum kızlar ama başlayalım vala yarın:)
Başlayalım Canım dediğim gibi değil mi isteyen isteğini yapacak buraya yazıcaz haftada en az 3 gün diyelim uyar mı
Onemli olan birşeyler yapmak kendimiz icin canim tamamdir :)Anlaştık o zaman başlıyoruz hep birlikte kilo vermeye ve sıkılaşmaya☺☺ herkes kendi planını yapıyor günlük birbirimize rapor veriyoruz ne yaptık diye
HosgeldinnnBende vaarım huhuuuu
merhaba:)Bende vaarım huhuuuu
ay ne güzel ben dışardaydım bugün akşamda çıkmaya çok üşeniyorum. Ama yatmadan hareketleri yapıcam inşallahEee hanımlar nasıl geçti bugun☺☺ ilk raporu ben vereyim uslu uslu sporumu da yaptım diyetimi de
Hosgeldinnn
Merhabaaamerhaba:)
ay ne güzel ben dışardaydım bugün akşamda çıkmaya çok üşeniyorum. Ama yatmadan hareketleri yapıcam inşallah