Spor arkadasi arayanlarin yeri

ElmaShekerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
665
1
Merhaba arkadaslar..

Spor yapmak isteyipte poponu koltuktan kaldiramiyormusun? o zaman tam yerine geldinnnn :KK1: Spor arkadasi ariyorum diyenler katilsin :)) Motivasyon, destek, arkadaslik, hepsi burda var.

Topigimin reklamini yapmis gibi oldum :KK1:

Kurallar
- Her pazartesi olcum gunumuz, mutlaka bildiri yapilmali
- Yapilan sporlar yazilmali (tercihe gore, istemeyen yapmamaya bilir)
- Birbirimize tavsiyelerde bulunalim, eger özel bölgelerde sorunumuz varsa yazalim ve caresini beraber bulalim, yani kisaca bu yolda adimlari beraber atalim, yol arkadasi olalim :))

Hepinizi bekliyorum.. Cikin cikin gelin :KK42::KK42:

AdGögüsBelGöbekKalcaÜst bacakÜst kolTarih
ElmaShekerim84657898552801.07.2013
muzeyyen384628493532726.06.2013
fndkkrdu89718493552801.07.2013
gewezebidik84718391492424.06.2013
ohcanimadeysin887389945125.06.2013
azmiram857089955503.07.2013
bebaa876779885025
cornella957385995829
thebeauty907683995627
fmk9175921006028
tugce03806787984227
bekolim958392965829
betrayal847282965425
elizabeth_bath1071201176333
poyraz9683925932

Son düzenleme:
Spor arkadaşı aranıyo dediler geldik :KK51::KK51:

Şaka bi yana Hayırlı olsun Şekerimm yeni topiğin :KK71:

Bende yağlarımı yakmak için buralardayım artık :119:

kızlar bende geldimmmm :) benım sorunum göbek bölgemde :KK16:

göğüs: 81cm
bel: 79cm
kalça:90cm
üst bacak:49cm
üst kol:24cm :KK16::KK16::KK16:

benıde aranıza alınnn

kızlar bende geldimmmm :) benım sorunum göbek bölgemde :KK16:

göğüs: 81cm
bel: 79cm
kalça:90cm
üst bacak:49cm
üst kol:24cm :KK16::KK16::KK16:

benıde aranıza alınnn

hosgeldinn canim, seni listeye aldim, göbek bölgeni yazmamissin, onu da yazarsan tam olacak :KK66:

muzeyyenin dedigi gibi plates süper etkili karin ve bel icin, ama eger sikiliyorsan baska alternatifler buluruz. ne tür spor yapiyorsun mesela?

hosgeldinn canim, seni listeye aldim, göbek bölgeni yazmamissin, onu da yazarsan tam olacak :KK66:

muzeyyenin dedigi gibi plates süper etkili karin ve bel icin, ama eger sikiliyorsan baska alternatifler buluruz. ne tür spor yapiyorsun mesela?
canımmm hoşbuldumm:KK16:
canımm bel değil göbek 79 olcak :) belimi akşam ölçüp yazarım. ben jillian 30days i yaptım bitti sonra jillian six packe başlamıştım. ama bu plates çok etkiliyse sıkılsamda yaparım canım yeterki inceliyim.

ne guzel.beni de alin araniza bende spor yapiyorum.ebru salliyla her gun pilates.hadi hep beraber zayiflayalim incelelim:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kaç günde bu kadar inceldin canım?

tek seansta bu kadar verdi canim. yapmadan önce ve yaptiktan sonra ölcmüs.
pilates gercekten ebru sallinin dedigi gibi karin icin süper ödem söktürücü. metabolizma ve kan dolasimi hizlandiriyor (bu nedenle hem yag yakiyorsun hem selülitlerden kurtuluyorsun), hem sIkI bi vücuda sahip oluyorsun, kilo sorunun olmazsa bile o sarkan veya cikan yaglardan kurtuluyorsun. saymakla bitmiyor yani. önemli olan hareketleri dogru düzgün yapmak, bide hic aksatmadan yapmak :) sana siddetle tavsiye ederiz yani canim :KK66:

tek seansta bu kadar verdi canim. yapmadan önce ve yaptiktan sonra ölcmüs.
pilates gercekten ebru sallinin dedigi gibi karin icin süper ödem söktürücü. metabolizma ve kan dolasimi hizlandiriyor (bu nedenle hem yag yakiyorsun hem selülitlerden kurtuluyorsun), hem sIkI bi vücuda sahip oluyorsun, kilo sorunun olmazsa bile o sarkan veya cikan yaglardan kurtuluyorsun. saymakla bitmiyor yani. önemli olan hareketleri dogru düzgün yapmak, bide hic aksatmadan yapmak :) sana siddetle tavsiye ederiz yani canim :KK66:

tek seansta 5 cm incelme mükemmel yaaaa ozaman ne yapıyoruz bu akşam platese başlıyoruz :) hem plates topum ve lastiğimde var :) :KK16::KK16::KK16:

canımmm hoşbuldumm:KK16:
canımm bel değil göbek 79 olcak :) belimi akşam ölçüp yazarım. ben jillian 30days i yaptım bitti sonra jillian six packe başlamıştım. ama bu plates çok etkiliyse sıkılsamda yaparım canım yeterki inceliyim.

ehehe bende dedim bu bel nasil 79 olur :KK52::KK52::KK52: demek göbekmis :)
bence bi pilatesi bi kac hafta araliksiz yap. bak jilliani bikmadan yapmissin (cogu kisi bitiremiyor bile), bence bi dene, sonra etkili olmazsa yapmazsin :))

ne guzel.beni de alin araniza bende spor yapiyorum.ebru salliyla her gun pilates.hadi hep beraber zayiflayalim incelelim:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hosgeldin canimmm, ayy sendemi pilates yapiyorsun, kac gündür yapiyorsun? sonuclar tatmin edicimi, memnunmusun?

ölcülerini bi ara alip bana yazarsan canim senide listeye alirim :KK34:

Evet canım 40 dk da oldu :KK1: o yüzden çok eğlenceli geliyo. birde bacak uzatma videosu var. bacağının biri uzun diğeri kısa kalıyo fark ortada canlı canlı :KK1::KK1: tabi sonra diğerini uzatıyo :KK1:

benim topum yok ya:KK50: üşengeçlikten gidip almıyorum.
evde futbol topum var onunla yapıyorum o toplu hareketlerini. lastik olarakta kilotlu çorabımıın ayak kısımlarını bağladım :KK1::KK1::KK1:

bence bi pilatesi bi kac hafta araliksiz yap. bak jilliani bikmadan yapmissin (cogu kisi bitiremiyor bile), bence bi dene, sonra etkili olmazsa yapmazsin :))

hosgeldin canimmm, ayy sendemi pilates yapiyorsun, kac gündür yapiyorsun? sonuclar tatmin edicimi, memnunmusun?

:) göbek göbek :) ozaman bu akşam başlayayım canım umarım etkisi olur :KK16:

tabi yazarim.nerdeyse 1 ay oldu beyaz gazeteden yapiyorum.bel agrilarim vardi pilates sayesinde gecti.yaptikca cok hafifliyorum.daha karnim falan erimedi incelmedim ama pilatesi cok seviyorum

Son düzenleme:
Evet canım 40 dk da oldu :KK1: o yüzden çok eğlenceli geliyo. birde bacak uzatma videosu var. bacağının biri uzun diğeri kısa kalıyo fark ortada canlı canlı :KK1::KK1: tabi sonra diğerini uzatıyo :KK1:

evde futbol topum var onunla yapıyorum o toplu hareketlerini. lastik olarakta kilotlu çorabımıın ayak kısımlarını bağladım :KK1::KK1::KK1:

bak sennnnnnnn zeki kızın halide başka oluyo canımmm :KK16::KK16::KK16:

tabi yeter ki iste insan istedikce her seyi yapar

X