- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
tesekkur ederim yorumun icin, duygusal olarak bende sana katiliyorum ama mantigim bir turlu kabul etmiyor. 40 gune kadar ruh uflenmezmis diye okudum internetten ne derece dogru bilemiyorum.canım benim gerçekten de var bunda bir hikmet de öncelikle o kadar korunmana rağmen gelmek istiyor annesi sana...ve şu cümlene takıldım ev aldık maddi manevi sarsar bizi demişsin..sakın canım bak İsra suresi 31. ayette Allah ne buyuruyor;"bir de züğürtlük(fakirlik) korkusuyle evlâdlarınızı öldürmeyin, onlara da rızkı biz veririz size de, elbette onları öldürmek büyük cinayet bulunuyor"
ALLAH ONUN RIZKINI VERİR İNAN ...hiç anlamadığın yerden nimetler gelir bebeke..bizim evlendiğimizde maaş yoktu 3 aydır vermediler mesai yoktu inan hamile olduğumu öğrendiğim ertesi gün doktordan geldik artık mesailer başladı die bir tel aldı eşim çok şaşırdık..inan ordan burdan bebeğin rızkını yolluyor Allah....sakın ama sakın canım borcumuz var bizi sarsar diyerek kıyma annesi ona...ille ki gelmek istiyor baksana...eşinin bebek bakımında yardımcı olmamasını takma lütfen..ben de bebeğimi yalnız büyüttüm resmen !giderdi 1 hafta 10 gün iş için şehir dışına hatta 2 ay ayrı kaldık....mecburen napsın....hala da şantiyeye gider 2 günde bir geldiği olur....arıza çıkar orda kalır..anlıcan tek değilsin...sen bilinçli birine benziyorsun okuduğumdan anladığım kadarıyla bu hataya düşmeyeceğini umuyorum..duayla..
ben doktor tavsiyesi ile taktim, ustelik internetten videolardan doktor aciklamalarinda %99 diyorEn iyisi spiral diye sana kim söyledi bilemiyorum...
Ancak doğum kontrol hapları bile %99'a kadar koruyorken spiral sadece %75 koruyor...
Hamile kalmana şaşırmadım, çünkü spiral kullanan çoğu kişiden bu süre içinde hamile kaldığını duydum...
Bence eşin istemese de çocuğu aldırıp günahına girmemelisin...
Sonuçta onun bu işte bir günahı yok değil mi?
Gelen kısmeti ile gelir...
insan hic boyle hayal etmiyor ben istedim ki ilki istenmeden oldu hadi o zaman bilincsizce konuruyordum ama simdi spral var ev taksiti biter oyle ikinciyi yaparim diyordum,Bende herkes gibi diyeceğim bu kadar tedbir alındığı halde rabbim veriyorsa vardır hikmeti cnm
ikiside süpriz ve plansız olmuş demekki bölesi hayırlı yanlız sen doğurup doğurmamaya takılmışsın eğer kesin karar verirsen doğurmaya spiralin nasıl olacağını düşündünmü hiç.bildiğim kadarıyla bebeğin bir yanında çıkacak oda.bir yakınımızın yüzünde çıkmış çocuğun yüzünde derin bir izi vardı.dilerim hayırlısı olur ama siz bakmaya maddi manevi zorluğa takmışsınız kafayı dilerim sağlıklı olur yavrunuz ama birde o spiralin bebeğe nasıl etki edeceğinide araştırın bence
belki kolay olmayacak ama şunu da unutma, şu an o canlı olarak içinde duruyor. bu dünyaya gelmek istiyor, onun da yaşam hakkı var bunu elinden almaya annesi de olsan hakkın yok. bak bir yavrun varmış onun olmadığını bir düşün, için sızlamıyor mu? bence iyi düşün, burada saydıkların geçerli bir neden değil doğmasını engellemek için.
eşim yardımcı değil diyorsun, tek başına çocuk büyütenler var. maddi olarak zorlanırsınız belki ama inan onlar rızkıyla geliyorlar.
Bende herkes gibi diyeceğim bu kadar tedbir alındığı halde rabbim veriyorsa vardır hikmeti cnm
ikiside süpriz ve plansız olmuş demekki bölesi hayırlı yanlız sen doğurup doğurmamaya takılmışsın eğer kesin karar verirsen doğurmaya spiralin nasıl olacağını düşündünmü hiç.bildiğim kadarıyla bebeğin bir yanında çıkacak oda.bir yakınımızın yüzünde çıkmış çocuğun yüzünde derin bir izi vardı.dilerim hayırlısı olur ama siz bakmaya maddi manevi zorluğa takmışsınız kafayı dilerim sağlıklı olur yavrunuz ama birde o spiralin bebeğe nasıl etki edeceğinide araştırın bence
Bende herkes gibi diyeceğim bu kadar tedbir alındığı halde rabbim veriyorsa vardır hikmeti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?