Aile Planlaması Spiral-Rahim içi Araç (RIA) Genel Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
benimde spiral sonrası akıntım olmaya başladı normalde akıntım olmazdı spiralmi akıntı yapıyo? rengi açık sarı koku kaşıntı vs yok dr önlem amaçlı antibiyotik vermişti kullandım bitti ama akıntımda hiçbir değişiklik yok sürekli gunluk ped değiştiriyorum hiş hoşlanmadım bu durumdan

Aynen, alisik olmayinca cok rahatsiz ediyor gercekten. Bu sebepten bende kontrole gitmistim, dr sen 70 yasindamisin, tabiki akinti olacak, akintisiz vajina olmaz, normal demisti.. sonrasinda cok azaldi ama.. regl oncesi ve sonrasi biraz oluyor hala..

kesinlikle bende tavsiye ediyorum . 6 ayda bir de kontrole gıdıyorum hatta dr senelık bile gel diyo o kadar etkili

kesinlikle bende tavsiye ediyorum . 6 ayda bir de kontrole gıdıyorum hatta dr senelık bile gel diyo o kadar etkili
ya bende taktırmayı düşünüyorum normalde eşim korunuyor, ama kararsızım adetim 1 yıldır 2 gün sürüyor ve bundan memnunum artmasını istemiyorum eltim spiralden sonra çok uzun adet görüyorum diyordu bir süre sonra normale dönüyormu?

arkadaslar 20 gün önce bende spiral taktırdım ve akıntıyla birlikte lekelenme var hala ve bazen kanama oluyor ne zaman gececek bu durum sizce taktıran bayanlar yardımcı olurmusunuz

arkadaslar 20 gün önce bende spiral taktırdım ve akıntıyla birlikte lekelenme var hala ve bazen kanama oluyor ne zaman gececek bu durum sizce taktıran bayanlar yardımcı olurmusunuz
Canim benimde ikinci taktirisimda boyle oldu.. kontrole bile gitmistim korkup.. sen yine de tekrar muayene olmadan cok rahat davranma..
Hala da reglimin baslamasi bitmesi abartisiz 12 gun filan suruyo.. ayni lekelenmeyle basliyo, 3-4 gun sonra yogunlasip oyle bitio..

Fiyatı nedir acaba bilen var mı? Özellikle hormonlu spiral ama her ikisi de olur
Benim bildigim gecen sene hormonlular 600 filandi 5 yillik.. ben normal takdirdim, muayene + spiral 80..
Ana sagliklarda ucretsiz ama oncesinde tahlil istiyorlar.. kan ve demir normalmi diye.. kanama artiyor, o bakimdan sanirim..

Hanimlar ben iki yil spiralle korundum nisanda cikarttirdim ama bu ay adet olmadim hamile olma ihtimalim yok . Bu spiral cikartildiktan sonra duzensizliz yaparmi

KIzlarrr yardım lütfen ben spiral taktıralı 1 yıl oldu her ay düzenli olan adetim bu ay 7 gün gecikti tam adet günğmde kahverengi bişey geldi sonra geçti gebelik testleri negatif çıktı kanda baktırsam çıkarmı hala adet olmadım çok açık pembe akıntım var sadece başka bişey yok sizce ne olabilşr lütfenn yardım edin

Sesimi duyan olrsa lütfen cvp yazsın hamilemiyim eğer hamileysem tarihe adımı yazıcam spiralle hamile kaldım diye

spiralle iki kez hamile kaldim biri dis gebelik oldu ikincisi kesin olmamakla birlikte ikiz bebek o yuzden bir dahami spiral tovbe bana yaramiyor

spirali cikardilar kayma felan yokmus iki bucuk yillik spiralim piyango bana vurdu iki cocugum daha var ekstra esim.korundu ama yine kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…