Aynen, alisik olmayinca cok rahatsiz ediyor gercekten. Bu sebepten bende kontrole gitmistim, dr sen 70 yasindamisin, tabiki akinti olacak, akintisiz vajina olmaz, normal demisti.. sonrasinda cok azaldi ama.. regl oncesi ve sonrasi biraz oluyor hala..benimde spiral sonrası akıntım olmaya başladı normalde akıntım olmazdı spiralmi akıntı yapıyo? rengi açık sarı koku kaşıntı vs yok dr önlem amaçlı antibiyotik vermişti kullandım bitti ama akıntımda hiçbir değişiklik yok sürekli gunluk ped değiştiriyorum hiş hoşlanmadım bu durumdan
slm bayanlar ben 3 ay önce doğum yaptım 40 ım çıktı hemen sprial taktırdım ve en güzel korunma yöntemi ve hiçte taktırırken acımıyor çıkartırkende ben bu bebekten öncede taktırmıştım 5 sene sorunsuz korundum aldırır aldırmazda hamile kaldım tabiki kendi isteğimle oldu HANIMLARA SESLENİYORUM HİÇ KORKMAYIN EN GÜZEL KORUNMA YÖNDETMİ ben 10 senelik taktırdım devlet hastanesinde sizede TAVSİYE EDERİM....
ya bende taktırmayı düşünüyorum normalde eşim korunuyor, ama kararsızım adetim 1 yıldır 2 gün sürüyor ve bundan memnunum artmasını istemiyorumkesinlikle bende tavsiye ediyorum . 6 ayda bir de kontrole gıdıyorum hatta dr senelık bile gel diyo o kadar etkili
Canim benimde ikinci taktirisimda boyle oldu.. kontrole bile gitmistim korkup.. sen yine de tekrar muayene olmadan cok rahat davranma..arkadaslar 20 gün önce bende spiral taktırdım ve akıntıyla birlikte lekelenme var hala ve bazen kanama oluyor ne zaman gececek bu durum sizce taktıran bayanlar yardımcı olurmusunuz
Kontrol icin ultrasona girmekte fayda var bence..Peki spiral kontrolu nasil yapiliyo?
hayır olmuyorBende taktırmak istiyorum ama cinsel ilişki sırasında problem oluyor mu merak ediyorum
Benim bildigim gecen sene hormonlular 600 filandi 5 yillik.. ben normal takdirdim, muayene + spiral 80..Fiyatı nedir acaba bilen var mı? Özellikle hormonlu spiral ama her ikisi de olur
spiralle iki kez hamile kaldim biri dis gebelik oldu ikincisi kesin olmamakla birlikte ikiz bebek o yuzden bir dahami spiral tovbe bana yaramiyor/QUOTE]