Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regli olduğunuzun 2-3.günü (yoğun) takılıyor çok acı vermiyor ama malesef yan etkileri var kanamam yoğunlık kazandı ve bazen ara kanamalar oluyorBayanlar merhaba , ben 5 yıllık evliyim 2 çocuk annesiyim. 2. kuzum süpriz olarak geldiği için şuan çok tedirginiz. Spiral öneriyor doktorum. ben hiç deneyimim olmadığı için spiralle ilgili hangisini taktırmalıyım , çok acılı bir işlem mi , yan etkileri var mııı .. bana yardımcı olur musunuz. iğne ile korunmayı öneren var mı bide ?
regli olduğunuzun 2-3.günü (yoğun) takılıyor çok acı vermiyor ama malesef yan etkileri var kanamam yoğunlık kazandı ve bazen ara kanamalar oluyor
Kasılmalardan dolayı ağrı oluyor. Ben de yaşadım.Hanımlarr.. 15 gun once spiral taktirdim. Sol bacagim ve kasigimda agri oluyor.. Bu normal mi? Kayma durumu alan olmaz degil mi? Doktora gtmeme gerek var mi bu agrilar normal mi?
Ben taktırdım çok memnundum ama bu Günler'de hep bir korku var içimde kaydı diye peş peşe iki gebelik yaşadım şimdi hamile kalmaktan korkuyorumHerşeyi bilen Sevgili KK kadınlar. Lütfen mirena tecrübelerinizi paylaşın. hormonlu spiral taktıran var mı? Memnun olan yada olmayan var mı , spiral takıldıktan ne kadar zaman sonra kanama kesildi.kanamalardan kastım spiral takıldığı gün başlayan kanama. Yani herhangi bir hastalık yada adet kanaması değil.
Kaysa bile gebeliği önler. Çünkü içerde hormon salgılamaya devam ediyor. Ama düştüyse işler kötü. Şansa bırakılamayacak kadar ciddi bir konu. Acil doktora gidin. Normal ria ile 2 bebek sahibi oldum. Eğer gebelik düşünmüyorsanız acil dr a gitmelisiniz. Mirena takıldıktan sonra ne kadar kanamanız olduğunu hatırlıyor musunuz. 3 gün önce adetim bitince takıldı ve hala lekelenme devam ediyorBen taktırdım çok memnundum ama bu Günler'de hep bir korku var içimde kaydı diye peş peşe iki gebelik yaşadım şimdi hamile kalmaktan korkuyorum
Benim Nisan'dan beri takılı ve lekelenmeler sürekli devam ediyor bazen kesiliyor üç beş gün sonra tekrar oluyorKaysa bile gebeliği önler. Çünkü içerde hormon salgılamaya devam ediyor. Ama düştüyse işler kötü. Şansa bırakılamayacak kadar ciddi bir konu. Acil doktora gidin. Normal ria ile 2 bebek sahibi oldum. Eğer gebelik düşünmüyorsanız acil dr a gitmelisiniz. Mirena takıldıktan sonra ne kadar kanamanız olduğunu hatırlıyor musunuz. 3 gün önce adetim bitince takıldı ve hala lekelenme devam ediyor
GYNEFix spirali tanıyan var mı?
Taktıran varmı?
Yan etkisi olmayan çok rahat bir spiralmiş. Tecrübesi olan lütfen yanıtlasın.
GYNEFix spirali tanıyan var mı?
Taktıran varmı?
Yan etkisi olmayan çok rahat bir spiralmiş. Tecrübesi olan lütfen yanıtlasın.
Acının adetle bir ilgisi yok aslında, başarabiliyorsanız çok rahat yatın ve kendinizi kasmayın. Kasılınca çoook acıyor. Rahat yatınca çok rahat takılıyor. Acı hissi olmuyor.Ben de doğumdan sonra, henüz adet olmadan taktiran var mi merak ediyorum. Adet olmadan takınca daha fazla mi acitir, ilkinde adetken taktirmistim pek bisey hissetmedim. Ama bu kez korkuyorum. Bilgilendirir misiniz tecrübe edenler..
Kaça ve nerde taktirdiniz acebaAcının adetle bir ilgisi yok aslında, başarabiliyorsanız çok rahat yatın ve kendinizi kasmayın. Kasılınca çoook acıyor. Rahat yatınca çok rahat takılıyor. Acı hissi olmuyor.