- 7 Şubat 2009
- 3.839
- 4
- 40
arklar ben adetli değiljen spiral taktırmaya gitsemm takarlar mi sizce normal doğum yaptım 6 ay önce
arklar ben adetli değiljen spiral taktırmaya gitsemm takarlar mi sizce normal doğum yaptım 6 ay önce
ben adetli değildim cnm adet olmamıştım daha doğumdan sonra taktılar takıorlar
ben söyleyeyim benim özel ve yaşlı bi dr du inşallah korur..peki devlet te mi taktırdın özelde mi
evet ben de bunu merak ediyorumspiralle hamile kalan var mı içinizde? yaklaşık 3ay önce taktırdım günü gününe olurdum hep ama şimdi 1haftayı geçti tık yok çok korkuyorum
merhaba.spiral taktıralı 1 ay oldu bugün kontrolüm vardı.doktorum kaymış bi dahaki ay değiştirelim dedi.sizlerin başına da böyle bişey geldimi
ben söyleyeyim benim özel ve yaşlı bi dr du inşallah korur..
evet ben de bunu merak ediyorum
benim dr um da 15 -20 gün sonra yine çağırdı.herhalde bakıcak kaymış mı diye
spiralle hamile kalan var mı içinizde? yaklaşık 3ay önce taktırdım günü gününe olurdum hep ama şimdi 1haftayı geçti tık yok çok korkuyorum
hamile değilsin sanırım..
Merhabalar,
Evet belki en güzel koruma yöntemi spral fakat sonrası da çok önemli yani ikinci çocuğu da düşünüyorsan bence şimdilik taktırma.
Benim kızım 5 yaşında ve ben spral taktırdığımda kızım 4 aylıkdı daha, şimdi ikinci çocuk istediğim için çıkarttırdım ve 1 yıl oldu çıkaralı ama hala hamile değilim. Bence bekle ve ikinci doğumunu yaptıktan sonra taktır.
9 yıldır spiral var bende de çıkarttırmak istiyorum artık ama hiç adet dönemimde gitmek istemiyorum normal dönemde çıkmazmı bu birde çok uzun oldu korkuyorumda acırmı die uff ne zor bi iştir bu böle yaa taktır ayrı dert çıkartması öle adet dönemi olması ayrı bir sorun ama rahatmı rahat yıllardır hiç varlığını hissetmeden korundum