- 11 Ekim 2010
- 409
- 260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar spirialimi çıkarttırmak istiyorum ama bununla ilgili hiçbir bilgim yok adetliyken mi gitmek gerekiyo... Çıkarma işlemi nasıl yapılıyo bilen varmı cok tedirginim
arkadaşlar evleneli 1 yıl oldu ve sürekli prezervatifle korunuyoruz ama ikimizde memnun değiliz hissedemiyoruz buda hiç hoş olmuyor , çocuk istemiyoruz spiral taktırmayı düşünüyoruz bakırlı olan hormonlu olandan daha iyi imiş galiba, koruyuculuğu iyimi, bide doktor korkusu var bende sağlık ocağında mı takılıyor, maliyeti nedir,kilo yapar mı hiç bilgim yok bu konuda lütfen yardımcı olun, eşimle çocuk olmasından çok korkuyoruz, ilaç kullanmayı asla düşünmem ne yapayım ben :18:
doğum yapmamış birine spiral takmıolar die biliorum ben...
aylık iğnelerden vurulabilirsiniz.. 3 veya 6 ay gibi bi koruyuculuğu oluyor...
merakımı mazur görün ama nie çocuk fikrine bu kadar uzaksınız..
kızlar bende 2 ay önce doğum yaptım spiral taktırmayı düşünüyorum eczaneden kendimiz alıp kadın doğumcu mu takıyor onu? fiyatları ne kadar acaba? bakırlı olanı taktırmayı düşünüyorum dışarı çıkamıyorum bebğim yüzünden o yüzden eşime aldırcam... beyfendi prezervtif kullanmak istemiyor... hep hanımların başına kalıyor korunmak yaa
kızlar yaaa bişey sorucam, benim bir buçuk yaşında bir oğlum var ve henüz ikincisini istemiyorum... eşim korunuyor ama ben güvende hissetmiyorum... daha güvenli olur diye düşünüyorum ama kilo almaktan çekiniyorum... doğum kontrol hapı kilo aldırdı bana acaba bu aldırır mı?yani RİA?
Merhabalar,
Evet belki en güzel koruma yöntemi spral fakat sonrası da çok önemli yani ikinci çocuğu da düşünüyorsan bence şimdilik taktırma.
Benim kızım 5 yaşında ve ben spral taktırdığımda kızım 4 aylıkdı daha, şimdi ikinci çocuk istediğim için çıkarttırdım ve 1 yıl oldu çıkaralı ama hala hamile değilim. Bence bekle ve ikinci doğumunu yaptıktan sonra taktır.
Bayanlar mrb ben 1,5 ay önce sipiral taktırdım kanamam olmadı hiç taktıktan sonra adetimde lekelenmeler halinde birde hiç sipiral kontrolüne gitmedim zararı warmıdır? sezeryanla doğum yaptım oğlum şimdi 4 aylık bana acil yardım edebilirmisiniz lütfen