kızlar bende spiral taktırmıştım ve eşim ilişki sırasında canı yandığını söyleyince ve 3 hafta kanamam sürünce çıkardım 2 ay içinde. ama haptanda randıman alamadım tekrar spiral taktırsam hep eşim hissedermi. ilişki sırasında canını yakan ipi mi? bu ip kısaltılmıyor mu?
kızlar bende spiral taktırmıştım ve eşim ilişki sırasında canı yandığını söyleyince ve 3 hafta kanamam sürünce çıkardım 2 ay içinde. ama haptanda randıman alamadım tekrar spiral taktırsam hep eşim hissedermi. ilişki sırasında canını yakan ipi mi? bu ip kısaltılmıyor mu?
Kızlar ben 10 yıl önce spiral taktırmıştım süresi dolunca çıkarttırmak istedim fakat ipi koptu çıkarılamadı. Doğum evine gittim orada uyutarak çıkaracağız dediler tabi ki haliyle şaşırdım birazda panikledim ama mecburen kabul ettim. anestezi uzmanı damardan iğneyi vurunca benim gözler gitti uyumuşum uyandığımda yataktaydım. doktor çıkarttık sorun yok 2 aya tekrar taktırabilirsin dedi.2 ay sonra tekrar taktırdım fakat ilk taktırdığımda ki gibi olmadı. Bu kez kanamam durmuyor belimde de ağrılar var adetim 4 gün sürerdi şimdi bir hafta oldu hala çok yoğun devam ediyor ne yapsam bilemedim umarım düzelir bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
kızlar 1. 5 senedir spiral kullanıyorum ..
son adetim 1 mayıstı ...
ancak cok az oldum yanı tam anlamıyla sökmedi adetim
spiralden önce bir paket pedi bitirirdim ama spiralden sonra yarıya ındı
ve en son adetımde 5-6 ped zor doldu hatta dolmuyordu bıle..ben rahatsız oldugumdan degısıyordum pedimi..
birde kırmızı degılde böle sankı bordo-siyaha yakın adet kanamam oluyor..ve ufak ciğer parçaları gibi et parçaları gelıyor ama ufak ...
........
adetim biteli 4 gün felan oluyor ..az önce lavaboya gıttım peceteye silindiğimde sümüksü pembemsi bir akıntı geldi,içimi sildigimde ise sankı adetım başlıcakmış gibi pembemsi kan oldu tuvalet kağıdı...
neden böyle oldu kızlar bir bilgisi olan varmı...
....................................
bu ara kanamalar özür sayılır mı acaba?. namaz kılınabilir mi? . bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Kızlar bende bu gün kürtaj olup takdırdım benimki biraz korunma değil tedavi amaçlı bede polip oluşumu oldu için
2 kez polip yüzünden küdaj oldum doktorum polip i önlemek için hormonlu spiral taktı tabi inçele fısatım
hiç olmadı şimdi bakyımda ipinden felan bahsetmişsiniz bu sizi rahatsız etmiyormu yada ilişki sırasında
herhangibi bi proplemi varmıburadakileri okurken
Şimdi içimde bir sızı var tabi bu kürtajın etkisi acaba spralmı yapıyo yada iplerimi rahatsız ediyo diye işkilendim biden:26: