- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
bende anlatim başımdan geçenleri adetli deildim gittigimde 3 aylıktı bebegim kanama yokken takıldı ölüyodum acıdan berbattı neyse bi kere canım yandı sonrası rahat dedim özel hastanede taktırdım baayyaaa bi ücret karşılıgı ilk 3 ay rahattım ama sonrasııııı adetim tam 20 gün sürdü parça parça şeklinde bişeyler geldi okadar canım yanmıştıki dr gitmeye bile korktum sonra bir sonraki ay adet başladı bu sefer bitmedi tam 30 gün aşırı kanamam oldu artık kansızlıktan ölmek üzereyken dr gittim takan dr a bana bi ilaç verdi kanaman durucak tekrar adetin başlayınca 5 ci günü gel dedi ama dr gittim kapıda beklerken resmen ellerin ayaklarım titrio dr a sadece ultrasonla bakıcaksınız dimi canım çok yanar diorum tek tekrarladıgım buydu sonrasında o dr a gidemedim erkekti dr um başka bi hastaneye gittim bursada yaşıyorum evrim hanıma bin taklayla randevu aldım nolur canım yanmasın diyorum saolsun çok rahatlattı beni ve müthiş özenliydi hiçç ama hiçç canımı yakmadı hala ALLAH bin kere ragzı olsun diyorum kurtardı beni spiral kayıp rahmime saplanmış alalım dedi ve ben daha ah demeden çıkartıp bana gösterdi bi dahamı kesinlikle kimse spiral demesin bana öldüm agrıdan acıdan sıkıntıdan taktırmayı düşünenler herkezin bünyesi farklı ama ben bunları yaşadım[/QUOTE
arkadaşım geçmiş olsun allah kimseye bu acı
ları yaşatmasın.ama ben mecburen bu yöntemi denemek durumundayım.bende bursada oturuyorum; doktorun evrim hanm hangi hastanede?en azından ehillere müraacat edelim diyorum;tabiki sık sık kontrolde şart.cevabına şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar bende taktıralı yaklaşık 2 ay oluyor. taktırdığımdan bu yana adetlerim geldi adetim süre olarak değişmedi fakat miktar olarak arttı. benim sorum şu; iki adet dönemi arasında sık sık sancılarım oluyor 1-2 saniye kramp tarzı, sonra geçiyor sizler de yaşıyormusunuz böyle bir durum?
Selam arkadaşlar ..Ria 'yı taktıralı 3 gün oldu.ancak ben arada bir hissediyorum.batıyo gibi ve sarı bir akıntım var.merak ettim ipe dokunabilecekmiyim kaymış olmasın die ama ip gibi yada plastik gibi bişey değilde daha sert sanki metal gibi ince bişeye dokundum.tecrübesi olanlar bana bu durumu açıklayabilirmi.enfeksiyon kapmışmıyımdır acaba? daha ilişkiye girmedim 1 hafta dolmadı sanki eşim hissedicek rahatsız edicek gibi gelio çünkü sert bişey..kızım 2 buçuk yaşında Edirneye yeni taşındık kimsemiz yok burda çocuğumu bırakıcağım.kaynanamlar burdaydı onlara bırakıp gittim taktırmaya onlarda dün gittiler.doktora gitmek kızımla biraz zor olucak..
konunun hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla taktırırken acı çekenler çok :26:
ben ilk ria taktırdığımda doktor bitti demiştianlamamıştım bile oğlum 2 yaşındaydı
8 sene sonra yenilettim yeniletmez olaydım takarken ve çıkarırken hiç bişey hissettirmeyen doktorlardan sonra bir bayan doktor takarken resmen masada bırakıyordu beni bayılıyordum nerdeyse
neymiş adetimin 2.günü gitsem bu kadar acımayacakmış
önceki taktırdığımda adetli bile değildim
bütün bu yaşadıklarıma rağmen okadar memnunum ki düzensizlik yok sancı yok
ilkini çıkarttırdığımda 6 ay taktırmamıştım neler çektim ne sancılar taktırdıktan sonra geçti çok şükür
3 sene sonunda yine çıkarttırdım ikinci bebeği düşündüğüm için,muaynede doktorum hiç bir sorun olmadığını hamilelliğin zorolmayacağını söyledi bazı bayanlarda 6 ayı bulsada hemen çıkarttırp kalanlarda varmış bu arada çıkartıldıktan sonra hiç bir acı sorun yaşamadım
inşallah bebekten sonra hemen taktırıcam
daha önce hapta kullandım davul gibi şişirdi ödemden mahvoldum bıraktıktan sonrada 4 ay ödemlerle uğraştım
isteyen herkes uzmanını bulduktan sonra ve zamanında (adetin 2-4 gün)arası taktırdıktan sonra hafif atlatabilir ve uzunnn süre rahat edebilir
bu arada ikinci taktırdığımda garip şekilde 1 ay kokulu akıntıyla uğraştım :44: hatta konuda açmıştım o acının üstüne bişeyler yaşamam normalmiş adet sonrası geçti böyle sorunla karşılaşan olursa yanılız olmadığınıda bilsin
arkadaşlar bende taktıralı yaklaşık 2 ay oluyor. taktırdığımdan bu yana adetlerim geldi adetim süre olarak değişmedi fakat miktar olarak arttı. benim sorum şu; iki adet dönemi arasında sık sık sancılarım oluyor 1-2 saniye kramp tarzı, sonra geçiyor sizler de yaşıyormusunuz böyle bir durum?[/QUOTE.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.bende bir ay oldu taktıralı neredeyse.ancak benim adetim bu gün gelmesi gerekiyordu fakat 2 gündür çok az pembemsi bazen kahverengi gibi lekelenme oldu.normalde bir ay içerisinde hiç lekelenme yaşamadım.gebelik varmı diye idrar testi yaptım negatif çıktı bu nedir anlamadım
peki spiral taktırdıktan sonra cinsel isteksizlik yaşayan var mı?
peki spiral taktırdıktan sonra cinsel isteksizlik yaşayan var mı?
spiral taktırmayımı düşünüyorsunuz
evet düşünüyorum ama tereddütlerim ve korkularım var