Peki bu sezeryandan sonra karın şişi iniyor mu kalıyor diyorlar. ..normal doğumu yapacağıma inansam yapardım ama korkuyorum sanki ölürüm gibi geliyor içimde kalacak gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ha bu arada bir tane daha var allah bağışlasın insallah bebişlerini ayyy insallah iyi olurumda güzel güzel hepinize yazarım insallah..:)))
dedim ya ilk sezeryan geneldi psikolojim bozuldu yazarken bile ogünler aklıma gelio spinal mükemmel ama
senin ki de iyice rahatmış
doktorum bu gidişte ultrasyona 1 dk bile bakmadı
karnın çok sert nst ye gir sonra bakarız dedi
girdim nst ye iyi çıktı şükür
sonrada ultrayona almadı
almıycakmısınız dedim gerek yok dedi
kaç hafta bekliyorum ben o anı yaaa
resim de vermedi...
biraz baştan savma iş yapıyorlar
bide bu benim 4. doktorum bunuda bırakırsam doktor kalmadı burda
hayırlısıyla kurtulalım da varsın resmi ultrasyonu olmasın
Ayyy masallah insallah benimkide kolay gecerde ayarlanırım hemen...insallah duadan baska yapcak bişi yok okurmusun gercekten allah razı olsun pzt ögle arasında alacaklar insallah
Sürüm olur insallah hiç bir esame yok aynı duruyorlar :)) zaten gazlıyımdır reflüm var ama başkalarının yanında nası yapılırki :)) :$ aklımda olsun cantama koyayım kayısı fena yapar :))) yeme içme ne kadar yasak???
Tebrik ederim canım. Bebeğin hayırlı ömürlü olsun. Sağlıkla büyüt insallah. Dogumunun kolay geçmesine sevindim insallah agrilarinda en kısa zamanda diner. Biseyi merak ettim ozeldemi yaptın doğumunu devlettemi . Tekrar tebrik ederim canım bebegide senide opuyorum.
Psikolojinizi anlayabiliyorum, çok kötü bir şey...
42 hafta inatla normal doğum beklemiş ve sonunda sezeryana alınmış olmak o zamanlar moralimi inanın çok bozmuştu.
Ama içiniz rahat etsin. Çok heyecanlı bir şekilde hastahane odasına alındım ancak artık nasıl bir teknik uygulanıyorsa, verilen sakinleştirici etkisiyle bir şarkı söylemediğim kaldı doğumum boyunca. Ayık kalmaktan korkan ben, doğum boyunca benimle konuşan, espri yapan insanlarla bayağı muhabbet etmiştim. Kesilmek, biçilmek hiçbir şeyi anlamadım ben.. Hatta oğlumun ağlama sesini duyduğumda o kadar duygulandım ki, daha uzun sürecek sanmıştım. Hemen getirdiler, yanağıma yasladılar, bir müddet o şekilde tuttular. Bunlar çok tarifsiz duygular. Bunları yaşayabileceğimi bilmiyordum. Sonrasında da travmatik bir şey yaşamadım çok şükür. Oturur vaziyete yakın ameliyattan çıktım. Ayıktım. Biraz sakinleştiricinin etkisi de vardı açıkçası. Gaz sancısı ve aşırı ağrı bekliyordum, genel anestezi yapan arkadaşları örneklemiştim kendime.. Ama olmadı. Bir bardak kahve getirdiler ve yaklaşık bir litre de su içtim. Hareket etmemem istendi, zaten bacaklarınızı oynatamıyorsunuz yaklaşık 4 - 6 saat arası. Bahsettiğim süre içerisinde hareket biraz biraz geliyor ama tam vakıf olamıyorsunuz elbette. Sonra da Allah'ın hikmeti.. Bir koşmadığım kaldı.. Bilemiyorum bünye meselesi herhalde. Ama korkmayın. Böyle bir mecburiyetiniz var ise, moralinizi yüksek tutun. Allah Kerim'dir. Moralinizi yüksek tutup, vücudunuza güvenin yeter.
Rabbim hayır ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Duam sizinle..
Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce iyi olurum ben dePsikolojinizi anlayabiliyorum, çok kötü bir şey...
42 hafta inatla normal doğum beklemiş ve sonunda sezeryana alınmış olmak o zamanlar moralimi inanın çok bozmuştu.
Ama içiniz rahat etsin. Çok heyecanlı bir şekilde hastahane odasına alındım ancak artık nasıl bir teknik uygulanıyorsa, verilen sakinleştirici etkisiyle bir şarkı söylemediğim kaldı doğumum boyunca. Ayık kalmaktan korkan ben, doğum boyunca benimle konuşan, espri yapan insanlarla bayağı muhabbet etmiştim. Kesilmek, biçilmek hiçbir şeyi anlamadım ben.. Hatta oğlumun ağlama sesini duyduğumda o kadar duygulandım ki, daha uzun sürecek sanmıştım. Hemen getirdiler, yanağıma yasladılar, bir müddet o şekilde tuttular. Bunlar çok tarifsiz duygular. Bunları yaşayabileceğimi bilmiyordum. Sonrasında da travmatik bir şey yaşamadım çok şükür. Oturur vaziyete yakın ameliyattan çıktım. Ayıktım. Biraz sakinleştiricinin etkisi de vardı açıkçası. Gaz sancısı ve aşırı ağrı bekliyordum, genel anestezi yapan arkadaşları örneklemiştim kendime.. Ama olmadı. Bir bardak kahve getirdiler ve yaklaşık bir litre de su içtim. Hareket etmemem istendi, zaten bacaklarınızı oynatamıyorsunuz yaklaşık 4 - 6 saat arası. Bahsettiğim süre içerisinde hareket biraz biraz geliyor ama tam vakıf olamıyorsunuz elbette. Sonra da Allah'ın hikmeti.. Bir koşmadığım kaldı.. Bilemiyorum bünye meselesi herhalde. Ama korkmayın. Böyle bir mecburiyetiniz var ise, moralinizi yüksek tutun. Allah Kerim'dir. Moralinizi yüksek tutup, vücudunuza güvenin yeter.
Rabbim hayır ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Duam sizinle..
BN spinal li oldum omurilik te sırtına iğne vuruluyor hiç hissetmiyorsun bi sıcaklık var sadece sen uzanıyorsun 5 10 dk sonra hersey bitmiş çocuğunu sana gösteriyor olacaklar eahat olKızlar normal dogum yapamıyorum catı kemigim egriymiş(( pazartesi spinal anestezi ile doguma gidicem cok korkuyorum tümden uyusam duymasam sanki daha iyi olcak dayanamam telaslanırım gibi geliyo birde doktor sezeryan deyince şoka girdim hiçbirsey soramadım nası oluyo Epiduralle farkı ne yan etkileri ne hadi bana bişi deyin cok moralsizim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?