canım kesinlikle uyuma ben ilk bebegimde genel anestezi oldum ve uyandıgımda müthiş bir sancı yanma bagırarak uyandım devlette oldum belki ondandr .yataga yatırana kadar agrı kesici vurmamıslardı cok bagrmıstım.ve 2.cide kesinlikle uyumam dedim ve spinal oldum benim kadar panikli telaslı evhamlı olamazsın inan doguma 1 ay kala aglamaya basladım spinal nsıl hissedermiyim ya midem bulanırsa nefes alamazsam sonra ameliyathaneye girdim oturdum egil dedi anestezi uzmanı egildim ama nasıl aglıyorum ben agladıkca igne vuramıyor.en sonunda cesaret ignesi vurun dendi vurdular bişi sonra igne vuruldu belime sanırım 3 kez 1. igneden sonrasını hissetmedim ve hemen yat dendi ayagını kaldr dedklerinde kaldıramadım dr um geldi ve baslamıs haberim bile olmadı ilk 5 dk basım döndü hepsi o sonra hastayı odasına götürün dendi müthiş güzel gecti tavsiye ederim allah kucagına aldrsın insalah hayrlısıyla
Ya ben hamile kaldığımdan beri aglıyorum nası dogurucam ya masada kalırsam ya cıkamazsam korkudan ölsem az kaldı cok özendim yazdıklarınıza hep benimkide böyle güzel gecer bende cok kolay gecti güzeldi die anlatırım.