ben artık korkudan bütün gün nette spinal den memnun olan varmı yokmu arastırıyordum bende aynı korkuyla evladıma sarıldım öptüm kokladım aglayarak gittim ama iyiki spinal olmusum cünki 6 saat uyusuklugun gitmicek ve sen 6 saat boyunca verilen serumlardan ignelerden baya iyilesmiş olacaksın uyusuklugun gittiginde zaten sadece dikiş agrın kalacak insalah.hiç korkma ha bide 2 3 ltre su içmezsen felaket bas agrısı yapıyor sanırsın boynun bedenden ayrılacak bunu yasamak istemiosan suyunu elinden eksik etme 10 gün boyunca iç suyu.ben 3 gün bas agrısı cekmedim su içtim hep 4. gün kv annem dogum yapan bu kadar su içmez dediler bende biraz içmeyim dedim ve olan oldu boynum basım patlıodu hemen su içmeye basladım yatakta kafamı dönderemiyordum resmen, su içtim bol bol gecti 5 saat kadar sonra.ama ameliyat harikaydı ben bişi hissetmememe ragmen psikolojikmen dr uma ölüyorum galiba dedim tansiyonum düşüyormus korkudan megersem.dr ne ölmesi basında kac uzman var ölmezsin deyip güldü ameliyatın 5. ci dk sında dr koca kafan geliyor ne ölmesi bak dedi ve bana oglumu gösterdi oglum aglayınca bir güldümki anlatamam onu izlerken bir baktım hastayı odaya cıkarın dedi dr um dedim ne oldu dikmeden nere götürüyorsunuz beni dedim bişi oldu sandım
hemsireler güldü biti işte coktan dikiş atıldı dedi ben sok oldum bebegi gördükten sonra yarım saat nasıl 5 dk gibi geldi anlamadım burda en önemlisi kendini teselli et. bn hep bu kadar bak sevyeter az kaldi ne güzel bebegim oldu bn iyiyim cok iyiyim dedim hep. simdiki aklım olsa dr umla falan sohbet ederdim inan korkacak bişi yok desemde sen anı yasayana kadar korkarsın biliyorum bende okadar kişi memnunum demesine ragmen cok korktum bebegi görene kadar aglamıştım
.hatta esim beni aglayarak cıkacam sanmıs halbuki ameliyathaneden cıkınca askımmm dedim bitti yaa kurtuldum dedim ve esim beni görünce cok sevindi cünki cok korktugum için oda üzülüyordu. ben artık kahkaha atıyordum sesli gülerek anlatıodum ne oldugunu bitiremiodum anlata anlata inanki.halbuki ilk bebegimde öle acı cektimki korkuyla acıyla uyandımki dogumdan sonra 7 ay gecmişti ve bn her gece rüyamda ameliyat görüp bagırarak uyanıodum resmen takıntı hastası olmustum spinal beni iyilestrdi inan psikolojim düzeldi 2.ci bebegimde.insallah sende benim gibi güzel gecirirsin sakin olmaya calıs sadece
sonra bi bakmıssın emziriyon