canım bebeğini daha ameliyathanede ilk sen görmek istemezmisin? bence spinal ol. en epidural oldum ama acı macı yok.
Ya görmek istemediğim bu kadar tası içinde bir mucize büyüt ilk ben görmeliyim tabiki:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bebeğini daha ameliyathanede ilk sen görmek istemezmisin? bence spinal ol. en epidural oldum ama acı macı yok.
Daha varmıs hiç kafanı karıştırma şimdiden korkutma kendini :))
doğumu yapınca gel buraya..işte ozaman amaaaan nede kolay seymiş bu dıyor olcaksın..
kötü hıcbıseyı okuma..psıkolojını bozarsın,bak bız yasadık,gayette güzel bı tecrübeydi..
hepımızın canı az ve kıymetlı..sınek ısırığı kadar bıle acı duymuyorsun..
olaya sadece seyırcı kalıyorsun..
ben öğlen 11 de amelıyat oldum..aksam 6 da korıdorda gezmeye başladım..
zaten hemsıreler gezınmenı söylüyor..bırde doğum sonrası bol bol su ve nescafe ıceceksın..nescafe narkozun etkısının kalmasını hızlandırıyor..
zaten doktorun söyler hepsını..[/QUOTE
GELİRİM gelmezmiyim yaa insallah dicem bunları ne kadar haklıymışınız keske bu kadar korkupta gerilmeseymişim derim :)))
Allah o doktorları essekler kovalasın Gıcıklar okadar alısıklarki Bizde sanki 100kere ameliyat olduk mal gbi suratımıza bakıyorlar nevarki korkcak die
Kesinlikle spinal derim bende ilk doğumum spinaldi drum sormadı bile nasıl istersin diye bana hop bi b aktım ayaklarım yokama çok şükür hiç sıkıntım olmadı sadece yapman gereken çok sıvı tüketmen bide kafan yukarıda yatman baş ağrısı olmasın diye çift yastıkla yat
sonuna kadar katiliyorum sana
onlar aliskin tabi birde altta yatan biziz
ben çingar cikaracak gibiyim bu kontrolde
hadi hayirlisi..
Bu arada dogumdan ciktim odaya geldim pamuk kizim geldi temizleyip suslemisler ebesi getirdi hemen emzirdim....insallah sutunde bol olur....birde burada okumustum kayisi suyu gotur simdi taze kayisida var kaynatip goturun yeme icme yasagi bitince hemen ic sezeryan sonrasi gazi cikarmak icin super bir sey....
İyiymiş sormad:)))iyi bari cok şükür sen kurtulmuşun darısı bana.kimileride yastiksiz yat dio anlamadım bu işi
Evet canım sormadılar bile şimdi ikinci stresi var üstümde ne kadar ne olacağınıbilsemde korku oluyo illaki nasip olursa bunuda aynı şekilde istiyorum bebeni ilk önce sen görüyosun bi kere bundan güzel bişey olabilirmi![]()
Bilmiyorum canım benim anestezist demişti çift yastıkla yat bol çay kahve sıvı tüket demişti ondan dedim ben öyle yaptım kayısı suyu içtim bidebn hem gazım raht çıksın diye hemde bağırsaklarım yumuşasın wc ye rahat çıkayım diye malum seeryandan ötürü
Evet canım sormadılar bile şimdi ikinci stresi var üstümde ne kadar ne olacağınıbilsemde korku oluyo illaki nasip olursa bunuda aynı şekilde istiyorum bebeni ilk önce sen görüyosun bi kere bundan güzel bişey olabilirmi![]()
Bilmiyorum canım benim anestezist demişti çift yastıkla yat bol çay kahve sıvı tüket demişti ondan dedim ben öyle yaptım kayısı suyu içtim bidebn hem gazım raht çıksın diye hemde bağırsaklarım yumuşasın wc ye rahat çıkayım diye malum seeryandan ötürü
İnsallah sende sag saglim bebişini kucagına alırsın dur dogurayımda bende seni avutayım korkma bişi yok die:))
Doğum yapınca bende hep oturarak yattım zaten tam yatamıyosun yan yatamıyosun dikişler geriliyobi süre ben hemen o gün kaktım yürüdüm hatta bağdş kurup esim bile çekindim ama kişiden kişiye değişir tabi bende yüz üstü yatmayı çok özledim ama oda olmuyo malesef hemen çünkü bu seferde memintolar izin vermiyo süt dolu oluyo ve acıyo darbelere karşı![]()
Ben 2 kizimida spinal sezaryen doğurdum hiçte yan etki fln olmadı bol su içtim..o anda bebeğini görüyorsun ve daha sonra saatlerce acı cekmiyorsun.uyusma geçince de ağrı kesici yapılıyor böylece ilk günü atlatiyorsun..Aynı gün ayağa kalktim 3gun sonra kendim bebeğime bakmaya başladım. .ameliyat ta herseyi hissediyorsun ama acı yok keyifliydi benim için. .Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
Birde bana ne dio oturupta dik dökmicem bunun için spinal dersen açspşnal genel dersen genel sen nasılsın istersen dio ayy delirdim ama dedim sabret bitiyo Son kez sus muhtacsın işin bitsin sen sag ben selamet birdaha tövbe bakmam yüzüne:S