spinal anestezi

yazdıklarını hikaye gibi bi cırpıda okuyuvrrdim suratıma bir gülümsemeyle :)) dua ederken anlamadım sevyeterinki gibi olsun die dua edicem :)))

Bende bumuydu yani derim.insallah ben minnacık parmakları yerim yaaa.canım benim aman iyi gecsinde bende yapamam ayarlanırım zaten kendimi biliyorum :))

Yaaa cok tedirgindim kendimi normale cok adapte ettim.sezeryan de yine şoklandım agla agla doktorun ne dediğini dahi duymadım :) ama şimdi burdaki yazılanların bayagi sakinleştim allah razı olsun hepinizden

Yaaa cok tedirgindim kendimi normale cok adapte ettim.sezeryan de yine şoklandım agla agla doktorun ne dediğini dahi duymadım :) ama şimdi burdaki yazılanların bayagi sakinleştim allah razı olsun hepinizden

cnm korkucak hıçbırşey yok.benımde normal dıye gıdıyordu ansızın spınal anestezı ıle sezeryan oldum.doğumda hıçbırşey hıssetmıyorsun acayıp rahat.ığne cok acıtmıyo zaten.hem en guzelı bebışın çıkınca goruyorsun.hıç korkma yanı.bazıları dıyo hanı acı yok ama bastırıldıgını hıssedıyon dıye yok valla ben onu bıle hıssetmedım çok çok rahattı
hayırlı doğumlar dılerım

Ya kafamda tek diş ameliyatı olurken hissettim bastırıldıgını felan o olur die düşünüyorum onda cok panik olmustum ondan cekiniyorum bak sende olmamış insallah bendede olmaz yaa TS ederim cok saol

benımkıde spınal aneztezıydı..

1 yıl oldu..sımdıkı aklım olsa yan gelır yatardım,tir tir titremek yerıne..

hıc korkma,5 dakkada hersey olup bıtıyor,senınse ruhun duymuyor..

bılıyorum bu okudukların hıcbıse ıfade etmıcek,sen yıne heyecandan,korkudan ölceksın o an..

anca kısmetse ıkıncıye keyfını surersın:))

hadı hayırlı dogumlar..

Benimde en korktuğum an doğum anı,Rabbim o günde hepimize yardım etsin sana da arkadaşım Hayırlı haberlerini bekliyorum dua edeceğim senin için,hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inş

Epiduralla farkı ne ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yazdıklarını hikaye gibi bi cırpıda okuyuvrrdim suratıma bir gülümsemeyle :)) dua ederken anlamadım sevyeterinki gibi olsun die dua edicem :)))

haa bide cuma sabah 10 civarı sezeryan oldum cumartesi sabah 11 de evimdeydim ve cok sükür evime geldim birde 2 yasındaki oglumla ilgilenmeye calışmıstım ameliyatın 4. günü 2 bebegimle uyumaya basladım mükemmeldi. inan normal dogumlar yırtılma falan old için daha gec ayaklanabiliolar.eve cıkınca yazarsan sevinirim allah hayırlı kolay dogum nasip etsin insalah

Ha bu arada bir tane daha var allah bağışlasın insallah bebişlerini ayyy insallah iyi olurumda güzel güzel hepinize yazarım insallah..:)))

Benimde en korktuğum an doğum anı,Rabbim o günde hepimize yardım etsin sana da arkadaşım Hayırlı haberlerini bekliyorum dua edeceğim senin için,hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inş

Korkunun ecele faydasını olmuca sanırım mecbur dogurucam yoksa içimde kalsa iyiydi :))) insallahh haber edicem hepinize

Okudukça duydukca anlık bi sakinleşme oluyo sonra geri eskiye dönüp gözlerim doluyor:))) yok dogurmycm bi daha bu korku bana yeter:)))

Epiduralla farkı ne ?

Bende hala anlamış degilim spinal dahamı iyiymiş neymiş yapılısları farklıymıs sanırsam netten hiçbirseye bakmıyorum bayagi kötü seyler yazıyo kafam cok karışıyor sadece burdan bilgi alıyorum.

Bende merak ediyorum herkes korkutuyor sakin hs diye ama ben normalden daha çok korkuyorum.

Canim epidural dedigin sey normal dogumda uygulanan anestezi sekli. Spinal ise sezaryen ve diger belden asagi ameliyatlarda yapilan anestezi. Ikisi yontem olarak birbirine benzer ama anestezik madde ikisinde farkli bosluklara enjekte edilir. Spinal anestezi de dokunma duyusu disinda tüm duyular gider. Epiduralde ise yürüme vs mümkündür sadece hissizdir. Yani bize gereken kadari ile ozetleyecek olursak spinal anestezi sezaryende epidural anestezi ise normal dogumlarda tercih edilen anestezi türüdür:)

Benim kafa daha yeni yerine geliyo okudugumdanda bişi anlamaz olmustum :)))

canım bebeğini daha ameliyathanede ilk sen görmek istemezmisin? bence spinal ol. en epidural oldum ama acı macı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…