canım kesinlikle uyuma ben ilk bebegimde genel anestezi oldum ve uyandıgımda müthiş bir sancı yanma bagırarak uyandım devlette oldum belki ondandr .yataga yatırana kadar agrı kesici vurmamıslardı cok bagrmıstım.ve 2.cide kesinlikle uyumam dedim ve spinal oldum benim kadar panikli telaslı evhamlı olamazsın inan doguma 1 ay kala aglamaya basladım spinal nsıl hissedermiyim ya midem bulanırsa nefes alamazsam sonra ameliyathaneye girdim oturdum egil dedi anestezi uzmanı egildim ama nasıl aglıyorum ben agladıkca igne vuramıyor.en sonunda cesaret ignesi vurun dendi vurdular bişi sonra igne vuruldu belime sanırım 3 kez 1. igneden sonrasını hissetmedim ve hemen yat dendi ayagını kaldr dedklerinde kaldıramadım dr um geldi ve baslamıs haberim bile olmadı ilk 5 dk basım döndü hepsi o sonra hastayı odasına götürün dendi müthiş güzel gecti tavsiye ederim allah kucagına aldrsın insalah hayrlısıyla
Cesaretim hiç yok ama doktor sakinleştirici veririz hatrlamazsın dedi die olabilir diyorum ama cok korkuyorum evet genelden daha iyiymiş sırf bi an önce ayıkmak kimseye sayıp sövmeden bilinc altı malum :))) amin insallah dualarınızı bekliyorum
Ya ben hamile kaldığımdan beri aglıyorum nası dogurucam ya masada kalırsam ya cıkamazsam korkudan ölsem az kaldı cok özendim yazdıklarınıza hep benimkide böyle güzel gecer bende cok kolay gecti güzeldi die anlatırım.
Iki sezaryenimde spinaldi ve cok rahatti sadece ikisindede ameliyat oncesi mide koruyucusu olarak verdikleri siviyi kustum hafif de bas agfisi oluyor. Soyleyince damaryolundan birsey veriyorlar geciyor. Ilkinde degil ama ikincisinde kestiklerini bile hissettim ama kesinlikle agri aci sizi olarak degil nasil desem sanki bi kalemle karnimin uzerinden geciyor gibi sordum kesiyormusunuz diye evet yeni kestik dediler :) bebegi cikarirken yalniz bi kac kisi karniniza basturiyor var gucleriyle o yuzden gogsunuzde bi baski hissediyorsunuz. Birde ellerinizi iki tarafa dogru uzatip bantliyorlar panikle birseyler yapmayin diye. Zaten gogsunuzden asagisini gormeyin diye ortu asiyorlar sizede tavani izlemek ve suratsiz biri degilse anestezi uzmaniyla yada hemsireyle sohbet etmek kaliyor :))
Ya ben hamile kaldığımdan beri aglıyorum nası dogurucam ya masada kalırsam ya cıkamazsam korkudan ölsem az kaldı cok özendim yazdıklarınıza hep benimkide böyle güzel gecer bende cok kolay gecti güzeldi die anlatırım.
Kızlar normal dogum yapamıyorum catı kemigim egriymiş(( pazartesi spinal anestezi ile doguma gidicem cok korkuyorum tümden uyusam duymasam sanki daha iyi olcak dayanamam telaslanırım gibi geliyo birde doktor sezeryan deyince şoka girdim hiçbirsey soramadım nası oluyo Epiduralle farkı ne yan etkileri ne hadi bana bişi deyin cok moralsizim (
Benim cesaret edememin sebebi sezeryan olucami bilmemek ve bi gece dogumhanede yattım ordakilerin sesini duydum ve korktum bebeğim kilolu olduğu için son anda seseryan dedi ve ben ameliyat masasında yatarken anestezici spinal yapalım dedi Bende korktum ve genel oldum.
Ve çok zor ayiktim,sayıp sovmedimde bagirmisim ölmek istiyorum diye,bide ısrarla su istemisim,ve annemin yakasına yapismisim ve kv mi cimdiklemisim :)
Kısmetse 10 güne kadar bende spinalle sezeryan olacağım inşallah... Ablamın doğumu da öyle olmuştu. İlk kalkarken çok zorluk çekti ağladı falan. O görüntüyü gördüğümden beri düşünüyorum nasıl olcak diyeBen de çok korkuyorum arkadaslari o kalkıştan, sonra ya uyuşmazsam diye ve de baş ağrısı cok olursa diye
Harika müthiş bi duygu iyiki narkoz almamışim iyiki spinal olmuşum doğumdan deli gibi korkan ben 40 kere doğursam 40 kere spinal isterim😃😃😃
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende sez olucam buyuk ihtimalle.
drum bana az biraz cesaret verse...
ustelik ozele gidiyorum sirf ilgilensin diye ama cikkk.
Allah buyuk burada yazan iyi orneklere odaklanacagiz.
pozitif olacagiz...
Merhabalar,ben epidural ile sezaryan oldum sırt ağrım 1 yıldır benimle maalesef, sırt ağrısı yapıyor. Bi dahakine tümden uyumayı istiyorum çünkü epiduralle yine kafam iyidi :) yalvardığımı hatırlıyorum uyutun veni diye neden öyle olduanlamadım. Bana göre değilmiş belden aşağıyı hissetmemek :) hayırlı doğumlar, telaş yapmayın çok kolay bebişiniz ilk 15 dk da doğmuş oluyor. Sadece tümden bile uyursanız mutlaka bebeğinizi yanağınıza değdirsinler beklesin biraz :)) ay yerim ben onun ayaklarını :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iki sezaryenimde spinaldi ve cok rahatti sadece ikisindede ameliyat oncesi mide koruyucusu olarak verdikleri siviyi kustum hafif de bas agfisi oluyor. Soyleyince damaryolundan birsey veriyorlar geciyor. Ilkinde degil ama ikincisinde kestiklerini bile hissettim ama kesinlikle agri aci sizi olarak degil nasil desem sanki bi kalemle karnimin uzerinden geciyor gibi sordum kesiyormusunuz diye evet yeni kestik dediler :) bebegi cikarirken yalniz bi kac kisi karniniza basturiyor var gucleriyle o yuzden gogsunuzde bi baski hissediyorsunuz. Birde ellerinizi iki tarafa dogru uzatip bantliyorlar panikle birseyler yapmayin diye. Zaten gogsunuzden asagisini gormeyin diye ortu asiyorlar sizede tavani izlemek ve suratsiz biri degilse anestezi uzmaniyla yada hemsireyle sohbet etmek kaliyor :))[/QUOTE
Ben işi garantiye alıp sakinleştirici istycem kafam güzel olsun şimdi birde suratsiz cıkarlarsa onlarada gıcık olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?