- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ister istemez oluyo demek istedim hayatımızda sen girmezsin aynenYok canım hiç kimseyle yarışa girmedim ama ilk evlendiğim günden beri çok istiyorum ben tanibiki zamanı var herşeyin hayırlısı nasip olsun
Kesinlikle canmBu tarz sorular bebek denemeye başlayan çiftlerin hemen hemen hepsinin gündeminde. Bana kalırsa bu konuda ne kadar yanlış nice eksik Bilgi sahibi olduğumuz anlamına geliyor. Keşke okullarda bunları da öğretseler.
Hiç bir alakasi yok canım bendede her ay senin gibi oluyordu ilişkiden sonra hepsi çıkıyordu hiç beklemedigim bir ay yine aynı sekilde iliskiden sonra hepsi mi artık bilmiyorum cikti hatta wc ye gitmistim ama sonra baktım hamileymisim haberim yok Allah sanada nasip etsin inşallah ama tek tedavi sıkıntı ve stresden uzak dur cocuk düşünerek ilişkiye girme sadece psikolojini bozarsınKızlar merhaba beş altı aydır çocuk düşünüyoruz açıkçası dün bisey fark ettim. Normal de spermlerin gün içerisinde gelmesi normal bunu biliyorum ama o an bi baktım spermler hep dışardaydı ondan olmuyor olabilir bununls ilgili bigisi olan var mı yani ne olabilir de o an çıkar. Ya da sizde de aynı durum varmı
Dikkat ediyorm ebet buna katılıyrommcanım üç aydan sonra anladım biz tabi ilk yaptık hemen olcak sandık olmadı ya stres oldum sonra bu ay gerçekten rahatım bakma sorma sebebim ilk kez anında gördüğüm icin yoksa çıkıyordu hep çıkıyordu dısarıHiç bir alakasi yok canım bendede her ay senin gibi oluyordu ilişkiden sonra hepsi çıkıyordu hiç beklemedigim bir ay yine aynı sekilde iliskiden sonra hepsi mi artık bilmiyorum cikti hatta wc ye gitmistim ama sonra baktım hamileymisim haberim yok Allah sanada nasip etsin inşallah ama tek tedavi sıkıntı ve stresden uzak dur cocuk düşünerek ilişkiye girme sadece psikolojini bozarsın![]()
Kuzular bakar msn çatlama olmamıs demi
Eki Görüntüle 2700019
Cnm spermleri içerde depolayacak bir alan yok, elbet gelecek. Zaten gebelik için 1 damla yeterli. O 1 damlada 200 milyon sperm oluyor, yani spermlerin hepsi gitmiyor, bu birincisi. İkincisi bende öyle sanıyordum, bendede çıkıyordu hepsi ama bu gebeliğe asla engel değil.. Ama için rahat etsin istiyorsan boşalmadan sonra yan dön hemen kalkma, bir yarım saat bekle öyle duşa gitKızlar merhaba beş altı aydır çocuk düşünüyoruz açıkçası dün bisey fark ettim. Normal de spermlerin gün içerisinde gelmesi normal bunu biliyorum ama o an bi baktım spermler hep dışardaydı ondan olmuyor olabilir bununls ilgili bigisi olan var mı yani ne olabilir de o an çıkar. Ya da sizde de aynı durum varmı
Sağ ol canö benim ne güzelSin allah razı olsun sendenCnm spermleri içerde depolayacak bir alan yok, elbet gelecek. Zaten gebelik için 1 damla yeterli. O 1 damlada 200 milyon sperm oluyor, yani spermlerin hepsi gitmiyor, bu birincisi. İkincisi bende öyle sanıyordum, bendede çıkıyordu hepsi ama bu gebeliğe asla engel değil.. Ama için rahat etsin istiyorsan boşalmadan sonra yan dön hemen kalkma, bir yarım saat bekle öyle duşa git☺ yine de elbet Allah'ın dediği olur, Rabbim gönlündekini tez zamanda versin inşallah☺
![]()
Yastık koyuyorum yatıyorum bazen bazen aman diyorum öyle :)Iliskiden sonra altiniza yastik koyup yatin biraz
Kuzum bir sene olamdan çekemiyorlar yazın çektireceğim. Tüpler de tıkalı değilse zaten bi sorun yok o zaman bende eşim kesin gitmesi lazım dün fsh tsh lh tekrar baktırdım gayet iyi değerler vallaRahim filmi cektır meni tavsiye ederım
Benim ıkı tupum kapalı ıdı afedersin ilişkiden sonra yatardım ayaklar havada sonra ayaga kalkınca bardaktan su bosalırcasına aniden hersey bır anda dokulurdu
Anlam veremezdim soracak kimsede yoktu normal sandım sonra kist sorunum cıktı ameliyat oldum ıkı tup kapalı oldugh ortaya cıktı
Daha sonra rahim filminde acıldı sukur ve dikkat ettim kalktığım zaman geliyor tabıkı ancak sızıntı seklinde bir anda gelmiyordu bunu tecrube etmıstım
Est, cnm o senin gönlünün güzelliğiSağ ol canö benim ne güzelSin allah razı olsun sendenya yumurtlama oluyor çatlama oluyor masallah gayet ama olmuyor demek ki eşim de Sorun var
Canım ben bir ara geçirdim sanırım senin dediğini çok kötüydüm Farklı bşsey vardı vücudumda Hcg ölçtürdüm 2 idiEst, cnm o senin gönlünün güzelliğibazen çiftlerde sorun olmasa bile gebelik olmayabiliyor, mesela ya yumurta ya sperm sağlıksız olunca rahim tutmuyor. Adetle atılıyor, biz regl olduğumuzu sanıyoruz.. Kimyasal gebelik deniyor. Korunmayan kadınların %80 i bunu sürekli yaşarmış.. Siz yinede bir dr gözükün elbet, eşinde. Dr bir sorun yok derse, sperm hızlandırıcı yiyecekler tüketsin eşin. Mesela türk kahvesi, ılık duş, ceviz, muz vs vs. Hakkında hayırlısı cnm inşallah ☺
Dr tavsiyesini beklenen gerek yok cnm rahim filmj çeken kliniklerde randevu alıp gidebiliyorsunKuzum bir sene olamdan çekemiyorlar yazın çektireceğim. Tüpler de tıkalı değilse zaten bi sorun yok o zaman bende eşim kesin gitmesi lazım dün fsh tsh lh tekrar baktırdım gayet iyi değerler valla
Bilmiyorum ki daha yeni yeni ben ağrı da görev yapıyorum öğretmenim maalesef İstanbul olayı da ancak yaza hayırlısı olsunDr tavsiyesini beklenen gerek yok cnm rahim filmj çeken kliniklerde randevu alıp gidebiliyorsun
İstanbul da isen şişli echomar Cevat bayrak hocayı tavsiye ederim benim tüplerin orda açıldı özel bir yöntemi var açmak içinsistem ismi selektifsalpingografi yöntemi
Hakkında hayırlısı olsun ınsallah bunlara gerek kalmadan Rabbım nasıpl ederBilmiyorum ki daha yeni yeni ben ağrı da görev yapıyorum öğretmenim maalesef İstanbul olayı da ancak yaza hayırlısı olsun
İnsallah nasip canımHakkında hayırlısı olsun ınsallah bunlara gerek kalmadan Rabbım nasıpl eder