- 21 Kasım 2017
- 28.024
- 120.985
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım çok sağ ol
Bizde doktora sormustuk
Gelen sıvının zaten bi çoğu spermlerin içinde olduğu, beslendiği bi sıvı onun çok az bi kısmı sperm
Zaten geri gelmesi gerekiyo sperm harici artık sıvı gibi düşünün çok normal demişti
Anladım insallah dediğiniz gibidirSpermlerin geri geldiğini siz çıplak gözle zaten göremezsiniz, o bahsettiğiniz şey menidir muhtemelen. Bunun da bir sakıncası yok, herkeste aynı şey olur.
Ben hiç bir kayganlasrırıcı kullanmadım kiBende şunu fark ettim herhangi bir kayganlaştırıcı yağ vs kullandığın zaman ilişkiden sonra meni hemen dışarıyı akıyor ama kendi ıslaklığı ile olduğu zaman hemen akmıyor
Geri mi geliyor senin deFazen dusunuyorum acaba spermler rahim agzinda kalipgitmiyor mu esim azospermi ayrica menisi de cok sivi degil krem gibi.allahik isteyrn herjese cocuk nasip etsin saglikla
Evet sabki tamami disa cikiyor vakina girisinde bekliyor gibi geliyor esimde sperm yok olan birkactane de hareketsizdir siz suaja kadar spern testi yaptirmadiysaniz deneyinGeri mi geliyor senin de
Denemekten vazgeçme bizde deniyoruz yıllardır hiç vazgeçmedimEvet kuzum denedim geçen ay onda geri gelmedi pek ama bu seferde olmadı diye denemeyi bıraktım:) bilmiyorm napcz![]()
Çok sıvı sıvı mı olması gerekiyormuş kiFazen dusunuyorum acaba spermler rahim agzinda kalipgitmiyor mu esim azospermi ayrica menisi de cok sivi degil krem gibi.allahik isteyrn herjese cocuk nasip etsin saglikla
Yok canım hiç yaptırmadıkEvet sabki tamami disa cikiyor vakina girisinde bekliyor gibi geliyor esimde sperm yok olan birkactane de hareketsizdir siz suaja kadar spern testi yaptirmadiysaniz deneyin
İnan hiç kalkmıyorum ki zaten genel de yatıyorum ama direk anında cıkmıs dün gece ona sasırdımCanım bende hamile kalmak istiyorum 2 bucuk aydir olmuyo insallah Allah banada isteyen tum herkezede bebis verir icine sperm gittikten snra hemen kalkma yat poponun altina yastik koy dik ayaklarini 5 dkka fln oyle dur ondan snra kalkmak istersen kalk geri disari cikiyo fazlalik giden gitmis oluyo zaten ama hemen kalkma
Kaç sene olduDenemekten vazgeçme bizde deniyoruz yıllardır hiç vazgeçmedim![]()
3 sene canım hiç bir sorun yokKaç sene oldu
Yaaa nasip degil iste ama sen çok yıpranmıssındır bu sürede eminim biz kadınlar yıpratırız3 sene canım hiç bir sorun yok
Hem de nasıl benimle aynı zamanda evlenen benden sonra evlenen herkes ya doğurdu ya hamile şu an benimle aynı zamanda evlenen bi arkadaşımda misafirlikteyim bebeği var bir arkadaşta geçen sene evlendi onunda bebeği var işte onlar bebeklerle ilgileniyor bende buraya mesaj yazıyorumYaaa nasip degil iste ama sen çok yıpranmıssındır bu sürede eminim biz kadınlar yıpratırız
Canım aslında söyle düşünmek lazım yarışa girmemek bende iki senelik evliyim benle evlenene bi sürü kişi de çocuk yaptı ben tabi yeni farkına varıyorum istemiyordum ya . Simdi daha çok takılıyor inSan ama inanki hiç takılma çünkü Allah bazen zamanı bekliyor çocuk olcak sonuçta o bi insan veHem de nasıl benimle aynı zamanda evlenen benden sonra evlenen herkes ya doğurdu ya hamile şu an benimle aynı zamanda evlenen bi arkadaşımda misafirlikteyim bebeği var bir arkadaşta geçen sene evlendi onunda bebeği var işte onlar bebeklerle ilgileniyor bende buraya mesaj yazıyorum![]()
Yok canım hiç kimseyle yarışa girmedim ama ilk evlendiğim günden beri çok istiyorum ben tanibiki zamanı var herşeyin hayırlısı nasip olsunCanım aslında söyle düşünmek lazım yarışa girmemek bende iki senelik evliyim benle evlenene bi sürü kişi de çocuk yaptı ben tabi yeni farkına varıyorum istemiyordum ya . Simdi daha çok takılıyor inSan ama inanki hiç takılma çünkü Allah bazen zamanı bekliyor çocuk olcak sonuçta o bi insan ve
Allah ol demeden olmaz hayırlısı olsun en dogeru zamanda Allah sana nasip etsin ins