Canım doktor bize spermler anında dışarı akıyor mu diye sormuştu murat mermer kaya instagramdan takip edip sorabilirsin soru cevap yapıyor her cuma bizde yok demiştik eğer o anda hepsi çıkıyorsa sıkıntı var demiştiKızlar merhaba beş altı aydır çocuk düşünüyoruz açıkçası dün bisey fark ettim. Normal de spermlerin gün içerisinde gelmesi normal bunu biliyorum ama o an bi baktım spermler hep dışardaydı ondan olmuyor olabilir bununls ilgili bigisi olan var mı yani ne olabilir de o an çıkar. Ya da sizde de aynı durum varmı
Canm çok sağ ol geliyor çünkü bu benle alakalı mı kiCanım doktor bize spermler anında dışarı akıyor mu diye sormuştu murat mermer kaya instagramdan takip edip sorabilirsin soru cevap yapıyor her cuma bizde yok demiştik eğer o anda hepsi çıkıyorsa sıkıntı var demişti
Tamam canım anında gelmişti ondan dedim acaba ondan mi mesela sonrasında gelmesi gayet normalSperm fazlası ve meninin geri gelmesi normal. Zaten giden gidiyor. Takılma.
O an gelmesi de degil miHiç bir alakası yok. spermlerin geri gelmesi normal bir durumdur.
Tamam canmÇok normal zaten bir sperm yetiyor takılma
Sağ ol canım benm dün gece fark ettim ilk kez anında geldigini ondan sormak istedimBebek isterken benim de kafama hep aynı şeyler takılıyordu. 15 20 dk bacaklarım havada bekliyordum kalkınca geri geliyordu ama giden zaten hemen gidiyormuş. Ve o sıvının sadece % 5 i sperm gerisi meni diye okumuştum. O kısmın geri gelmesi gayet normal o yüzden
Aslında Bıraktım artık eşim doktora gitmedi gitse kafam takılmayacakHep aninda disari cikiyor genelde ama ilk denemede hamile kaldim. Kafayi yormayin boyle seylere bence. Stres cok olumsuz etkiliyor.
Eşinle alakalı bir problem canım bence tam bilemiyorum bizde böyle bi sorun olmayınca neden diye sormadım doktora 6 ay kendiliğinden denemişsiniz bi kaç ay daha bekle tüm tahlilleri izi yaptırın canımCanm çok sağ ol geliyor çünkü bu benle alakalı mı ki
evet. bende takılmıştım bu duruma zamanında. hatta konu açmıştım nu konu ile ilgili. arastırdım vs. mantıklı düşünce hepsinin içeride kalması saçma zaten.O an gelmesi de degil mi
Canm ben yaptırdm herşeyim normal çok sukur her ay yumurtlama da görüyorumEşinle alakalı bir problem canım bence tam bilemiyorum bizde böyle bi sorun olmayınca neden diye sormadım doktora 6 ay kendiliğinden denemişsiniz bi kaç ay daha bekle tüm tahlilleri izi yaptırın canım
Canım bir de yüzüstü ilişkiye girmeyi dene o zaman spermler fazla geri gelmiyorCanm ben yaptırdm herşeyim normal çok sukur her ay yumurtlama da görüyorum
Evet kuzum denedim geçen ay onda geri gelmedi pek ama bu seferde olmadı diye denemeyi bıraktım:) bilmiyorm napczCanım bir de yüzüstü ilişkiye girmeyi dene o zaman spermler fazla geri gelmiyor
Bizde doktora sormustukKızlar merhaba beş altı aydır çocuk düşünüyoruz açıkçası dün bisey fark ettim. Normal de spermlerin gün içerisinde gelmesi normal bunu biliyorum ama o an bi baktım spermler hep dışardaydı ondan olmuyor olabilir bununls ilgili bigisi olan var mı yani ne olabilir de o an çıkar. Ya da sizde de aynı durum varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?