Gebeliğe Hazırlık Spermler geri geliyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Kızlar merhaba beş altı aydır çocuk düşünüyoruz açıkçası dün bisey fark ettim. Normal de spermlerin gün içerisinde gelmesi normal bunu biliyorum ama o an bi baktım spermler hep dışardaydı ondan olmuyor olabilir bununls ilgili bigisi olan var mı yani ne olabilir de o an çıkar. Ya da sizde de aynı durum varmı

Çok normal zaten bir sperm yetiyor takılma

Canım doktor bize spermler anında dışarı akıyor mu diye sormuştu murat mermer kaya instagramdan takip edip sorabilirsin soru cevap yapıyor her cuma bizde yok demiştik eğer o anda hepsi çıkıyorsa sıkıntı var demişti

Canm çok sağ ol geliyor çünkü bu benle alakalı mı ki

Bebek isterken benim de kafama hep aynı şeyler takılıyordu. 15 20 dk bacaklarım havada bekliyordum kalkınca geri geliyordu ama giden zaten hemen gidiyormuş. Ve o sıvının sadece % 5 i sperm gerisi meni diye okumuştum. O kısmın geri gelmesi gayet normal o yüzden

Sağ ol canım benm dün gece fark ettim ilk kez anında geldigini ondan sormak istedim

Hep aninda disari cikiyor genelde ama ilk denemede hamile kaldim. Kafayi yormayin boyle seylere bence. Stres cok olumsuz etkiliyor.

Hep aninda disari cikiyor genelde ama ilk denemede hamile kaldim. Kafayi yormayin boyle seylere bence. Stres cok olumsuz etkiliyor.
Aslında Bıraktım artık eşim doktora gitmedi gitse kafam takılmayacak

Çünkü Allah Nasip etmediğinde bi sorun olmadığında da etmiyor

Canm çok sağ ol geliyor çünkü bu benle alakalı mı ki
Eşinle alakalı bir problem canım bence tam bilemiyorum bizde böyle bi sorun olmayınca neden diye sormadım doktora 6 ay kendiliğinden denemişsiniz bi kaç ay daha bekle tüm tahlilleri izi yaptırın canım

O an gelmesi de degil mi
evet. bende takılmıştım bu duruma zamanında. hatta konu açmıştım nu konu ile ilgili. arastırdım vs. mantıklı düşünce hepsinin içeride kalması saçma zaten.
fazla düşünme takılma. akışına bırak. düşünce rahmi etkiler..

Eşinle alakalı bir problem canım bence tam bilemiyorum bizde böyle bi sorun olmayınca neden diye sormadım doktora 6 ay kendiliğinden denemişsiniz bi kaç ay daha bekle tüm tahlilleri izi yaptırın canım
Canm ben yaptırdm herşeyim normal çok sukur her ay yumurtlama da görüyorum

Bizde doktora sormustuk
Gelen sıvının zaten bi çoğu spermlerin içinde olduğu, beslendiği bi sıvı onun çok az bi kısmı sperm
Zaten geri gelmesi gerekiyo sperm harici artık sıvı gibi düşünün çok normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…