Gebeliğe Hazırlık spermiyogram testi degerlerimiz nasıl?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canim sizin o konuda probleminiz yoktu sanirim ilacin adi nedir acaba
cok tesekkur ederim canim peki cok ozel olmassa sendeki sorun neydi acaba ve nasil ogrendiniz yani esimin degerlerine gore benimde bi ihtimal hamile halma ihtimalimiz vardi ama hic daha olmadi acaba sorun bendede olabilirmi diye dusunmuyor degilim yani nasil ogrendiniz sorunun sende oldugunu bende o yollardan ilerliyim bu zaman zarfinda

Esimde sorun olmadığıni ogrendikten sonra arkadaslarimin onerisi uzerine direk tüp bebek merkezine gittim. Hem esime hem bna bazi tesler yapildi. Esim şükür yine normal cikti. Sonra bende Alttan muayene de 8 cm lik miyom oldugunu ve yumurtalik ve rahmimi kapadığı öğrendim. Şükür ameliyat oldum kurtuldum. 1 ay oldu ameliyat olali. 3 ay sonra da cocuk icin denemlere basla dediler. Bakalim kismet. Insallh baska sıkıntılar olmadan hamile kalirim

insallah canim bak ne guzel sorunun cozulmus ve artik hamile kalma sansin var senin adina cok sevindim ultrasonda birsey cikmadi bende pco goruntusu var o ayri tabi de esimin degerleri duzelince de olmazsa hsg yaptirmayi dusunuyorum yani onuda yapilmasi icin bi belirti falan sart koyuyolarmi bilmiyorum ama doktoruma danisicam bi sanki srun bendeymiste gbi anlamadim kısır bi dönguye girdim hep bi yerde sorun ariyorum

Insallh sizin sıkıntınızda biran önce düzelir de ikimizde hayirlisiyla guzel haberleri aliriz insallh. Ben keske daha önce gitseymişim diyorum. 7 ay önce hastaneye gittiğimde adetli olmadigim için randevuya kabul etmemişlerdi oyuzden sadece eşime baktirdik. Onda sıkıntı cikinca aklimiza hic bende de sorun olacagi gelmedi aklimiza. 7 ay önce adetli oldugum vakitt gitseydim doktora hem miyomum bu kadar buyumeyecekti hemde 7 ayim bosuna gitmeyecekti. Bence sende cok geciktirme. Vaktin varsa senin icinde gidin doktora.

dogru diyosun canim suanlik esimin degerlerinin duzelmesini bekliyorum doktor klomen deneyelim geldiginizde bi dedi sanirim 2 ay klomen denetip daha sonra diger yollara bakicak bende snlamadim vallahi ne zor islermis

dogru diyosun canim suanlik esimin degerlerinin duzelmesini bekliyorum doktor klomen deneyelim geldiginizde bi dedi sanirim 2 ay klomen denetip daha sonra diger yollara bakicak bende snlamadim vallahi ne zor islermis
Umarim biran önce duzelir. Kac senelik evlisin. Ne kadar süredir cocuk olmuyor cnm sizde

Birde bizim testimize bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-12-01-53-34-09_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20201212_015411.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 38
Birde bizim testimize bakar mısınız
canim arkadaslar baksin ginede ama anladigim kadariyla morfoloji dusuk sizinde varikoselden dolayi olabilir bizimde morfoloji yuzde 3 ama sayilar sizinkinden fazla belki varikosel olabilir doktora gosterdinizmi sonuclarinizi

Sonuçları dün aldık Çarşamba günü göstereceğiz . İlaç tedavisi falan mı başlatır ki

Sonuçları dün aldık Çarşamba günü göstereceğiz . İlaç tedavisi falan mı başlatır ki
valla varikosel varsa buyuk ihtimal ameliyat onerilir canim sanki var gbi gorunuyor degerler bozulmus biraz ginede doktor degilim yani olmayada bilir siz doktorunuzun dediklerini dinleyin belki vitamin takviyesiyle duzelebilecek biseydir esinize bol bol keciboynuzu ozu havuc suyu icirin

Acaba her yüksek morfolojik bozukluk olan herkes de varikosel olur mu onu bilmiyorum
Canım bizim morfoloji 2, varikosel de yok. 2 kere elle muayene ve ultrason çekildi, 2 farklı ürolog gördü. Varikosel yok ama morfoloji kötü. Yani ikisi birbirinden bağımsız. Varikoselden dolayı olan morfolojik bozukluk, ameliyattan sonra epey düzeliyor.

Sperm sayısı 200 milyon
Morfoloji 2
İleri hareketli %35
Proxeed, evicap ve klomen kullanıyor eşim. 2.aya geçtik. İşe yarar umarım :/
morfoloji dusuk canim esinizin herhangi bi sorunundan dolayimi dustu acaba varikosel gbi mesela ? bir de klomeni nasil kullaniyorsunuz acaba gunde kac kez

morfoloji dusuk canim esinizin herhangi bi sorunundan dolayimi dustu acaba varikosel gbi mesela ? bir de klomeni nasil kullaniyorsunuz acaba gunde kac kez
Varikosel yok canım, 2 kere ultrason çektirdik, 2 ayrı ürologa gösterdik. Yıllarca sigara, dar giyinmek, laptopı kucağa koymak sebepleriymiş. Klomeni yarım yarım 1 sabah, 1 akşam verdi doktor. Günde 1 adet yani.

Varikosel yok canım, 2 kere ultrason çektirdik, 2 ayrı ürologa gösterdik. Yıllarca sigara, dar giyinmek, laptopı kucağa koymak sebepleriymiş. Klomeni yarım yarım 1 sabah, 1 akşam verdi doktor. Günde 1 adet yani.

ozaman bol bol vitamin takviyesiyle insallah duzelir degerleriniz canim keciboynuzu tozunu ve özünü öneririm günlük tüketsin esiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…