- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi Flowers001
cok tesekkur ederim canim peki cok ozel olmassa sendeki sorun neydi acaba ve nasil ogrendiniz yani esimin degerlerine gore benimde bi ihtimal hamile halma ihtimalimiz vardi ama hic daha olmadi acaba sorun bendede olabilirmi diye dusunmuyor degilim yani nasil ogrendiniz sorunun sende oldugunu bende o yollardan ilerliyim bu zaman zarfindaaynen canim sizin o konuda probleminiz yoktu sanirim ilacin adi nedir acaba
Esimde sorun olmadığıni ogrendikten sonra arkadaslarimin onerisi uzerine direk tüp bebek merkezine gittim. Hem esime hem bna bazi tesler yapildi. Esim şükür yine normal cikti. Sonra bende Alttan muayene de 8 cm lik miyom oldugunu ve yumurtalik ve rahmimi kapadığı öğrendim. Şükür ameliyat oldum kurtuldum. 1 ay oldu ameliyat olali. 3 ay sonra da cocuk icin denemlere basla dediler. Bakalim kismet. Insallh baska sıkıntılar olmadan hamile kalirimcok tesekkur ederim canim peki cok ozel olmassa sendeki sorun neydi acaba ve nasil ogrendiniz yani esimin degerlerine gore benimde bi ihtimal hamile halma ihtimalimiz vardi ama hic daha olmadi acaba sorun bendede olabilirmi diye dusunmuyor degilim yani nasil ogrendiniz sorunun sende oldugunu bende o yollardan ilerliyim bu zaman zarfinda
insallah canim bak ne guzel sorunun cozulmus ve artik hamile kalma sansin var senin adina cok sevindim ultrasonda birsey cikmadi bende pco goruntusu var o ayri tabi de esimin degerleri duzelince de olmazsa hsg yaptirmayi dusunuyorum yani onuda yapilmasi icin bi belirti falan sart koyuyolarmi bilmiyorum ama doktoruma danisicam bi sanki srun bendeymiste gbi anlamadim kısır bi dönguye girdim hep bi yerde sorun ariyorumEsimde sorun olmadığıni ogrendikten sonra arkadaslarimin onerisi uzerine direk tüp bebek merkezine gittim. Hem esime hem bna bazi tesler yapildi. Esim şükür yine normal cikti. Sonra bende Alttan muayene de 8 cm lik miyom oldugunu ve yumurtalik ve rahmimi kapadığı öğrendim. Şükür ameliyat oldum kurtuldum. 1 ay oldu ameliyat olali. 3 ay sonra da cocuk icin denemlere basla dediler. Bakalim kismet. Insallh baska sıkıntılar olmadan hamile kalirim
Insallh sizin sıkıntınızda biran önce düzelir de ikimizde hayirlisiyla guzel haberleri aliriz insallh. Ben keske daha önce gitseymişim diyorum. 7 ay önce hastaneye gittiğimde adetli olmadigim için randevuya kabul etmemişlerdi oyuzden sadece eşime baktirdik. Onda sıkıntı cikinca aklimiza hic bende de sorun olacagi gelmedi aklimiza. 7 ay önce adetli oldugum vakitt gitseydim doktora hem miyomum bu kadar buyumeyecekti hemde 7 ayim bosuna gitmeyecekti. Bence sende cok geciktirme. Vaktin varsa senin icinde gidin doktora.insallah canim bak ne guzel sorunun cozulmus ve artik hamile kalma sansin var senin adina cok sevindim ultrasonda birsey cikmadi bende pco goruntusu var o ayri tabi de esimin degerleri duzelince de olmazsa hsg yaptirmayi dusunuyorum yani onuda yapilmasi icin bi belirti falan sart koyuyolarmi bilmiyorum ama doktoruma danisicam bi sanki srun bendeymiste gbi anlamadim kısır bi dönguye girdim hep bi yerde sorun ariyorum
dogru diyosun canim suanlik esimin degerlerinin duzelmesini bekliyorum doktor klomen deneyelim geldiginizde bi dedi sanirim 2 ay klomen denetip daha sonra diger yollara bakicak bende snlamadim vallahi ne zor islermisInsallh sizin sıkıntınızda biran önce düzelir de ikimizde hayirlisiyla guzel haberleri aliriz insallh. Ben keske daha önce gitseymişim diyorum. 7 ay önce hastaneye gittiğimde adetli olmadigim için randevuya kabul etmemişlerdi oyuzden sadece eşime baktirdik. Onda sıkıntı cikinca aklimiza hic bende de sorun olacagi gelmedi aklimiza. 7 ay önce adetli oldugum vakitt gitseydim doktora hem miyomum bu kadar buyumeyecekti hemde 7 ayim bosuna gitmeyecekti. Bence sende cok geciktirme. Vaktin varsa senin icinde gidin doktora.
Umarim biran önce duzelir. Kac senelik evlisin. Ne kadar süredir cocuk olmuyor cnm sizdedogru diyosun canim suanlik esimin degerlerinin duzelmesini bekliyorum doktor klomen deneyelim geldiginizde bi dedi sanirim 2 ay klomen denetip daha sonra diger yollara bakicak bende snlamadim vallahi ne zor islermis
3 bucuk senedir evliyim canim yakkasik 10 aydir olmuyor 23 yasindayimUmarim biran önce duzelir. Kac senelik evlisin. Ne kadar süredir cocuk olmuyor cnm sizde
canim arkadaslar baksin ginede ama anladigim kadariyla morfoloji dusuk sizinde varikoselden dolayi olabilir bizimde morfoloji yuzde 3 ama sayilar sizinkinden fazla belki varikosel olabilir doktora gosterdinizmi sonuclariniziBirde bizim testimize bakar mısınız
valla varikosel varsa buyuk ihtimal ameliyat onerilir canim sanki var gbi gorunuyor degerler bozulmus biraz ginede doktor degilim yani olmayada bilir siz doktorunuzun dediklerini dinleyin belki vitamin takviyesiyle duzelebilecek biseydir esinize bol bol keciboynuzu ozu havuc suyu icirinSonuçları dün aldık Çarşamba günü göstereceğiz . İlaç tedavisi falan mı başlatır ki
Daha önce düşük yasadin mi hic mi olmadi3 bucuk senedir evliyim canim yakkasik 10 aydir olmuyor 23 yasindayim
yok cnm hic olmadiDaha önce düşük yasadin mi hic mi olmadi
Hayırlısı olsun cnm. Kendime dua ederken sana da edecegim. Insallh Allahim ikimize de o guzel duyguyu taddirir insallhyok cnm hic olmadi
ins canim bizim gbi bebek isteyen herkez,dualarimda benimde insallah bir gün o duyguyu bizde tadarizHayırlısı olsun cnm. Kendime dua ederken sana da edecegim. Insallh Allahim ikimize de o guzel duyguyu taddirir insallh
Canım bizim morfoloji 2, varikosel de yok. 2 kere elle muayene ve ultrason çekildi, 2 farklı ürolog gördü. Varikosel yok ama morfoloji kötü. Yani ikisi birbirinden bağımsız. Varikoselden dolayı olan morfolojik bozukluk, ameliyattan sonra epey düzeliyor.Acaba her yüksek morfolojik bozukluk olan herkes de varikosel olur mu onu bilmiyorum
morfoloji dusuk canim esinizin herhangi bi sorunundan dolayimi dustu acaba varikosel gbi mesela ? bir de klomeni nasil kullaniyorsunuz acaba gunde kac kezSperm sayısı 200 milyon
Morfoloji 2
İleri hareketli %35
Proxeed, evicap ve klomen kullanıyor eşim. 2.aya geçtik. İşe yarar umarım :/
Varikosel yok canım, 2 kere ultrason çektirdik, 2 ayrı ürologa gösterdik. Yıllarca sigara, dar giyinmek, laptopı kucağa koymak sebepleriymiş. Klomeni yarım yarım 1 sabah, 1 akşam verdi doktor. Günde 1 adet yani.morfoloji dusuk canim esinizin herhangi bi sorunundan dolayimi dustu acaba varikosel gbi mesela ? bir de klomeni nasil kullaniyorsunuz acaba gunde kac kez
Varikosel yok canım, 2 kere ultrason çektirdik, 2 ayrı ürologa gösterdik. Yıllarca sigara, dar giyinmek, laptopı kucağa koymak sebepleriymiş. Klomeni yarım yarım 1 sabah, 1 akşam verdi doktor. Günde 1 adet yani.