Gebeliğe Hazırlık spermiyogram testi degerlerimiz nasıl?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu anomali yüzünden durdu ise kalbi canim tekrar olursa bu büyük bi vebal değil mi tekrar nasil hakkına gireyim bi evladimin daha tedavi olmadan deneyerek gunah
onuda bir doktorunuza sorun ya oyle bir sorundan olsa daha erken dusmezmiydi diye dusunuyorum 4 ay gec bir sure sanki bilemedim kan pihtilasmasi sorununuz falanda olabilir aman dikkat edin sebebini bi arastirin 2. bi gebelik olasiliginda ayni sey karsiniza cikmamasi acisindan

Günaydın canım. Genetik ve kan pıhtı testi yapıldı şükür temiz geldi bir tek PAI 4G 4G çıktı ona da doktor kesinlikle ilaca gerek yok bu pıhtı bile sayılmaz dedi

Günaydın canım. Genetik ve kan pıhtı testi yapıldı şükür temiz geldi bir tek PAI 4G 4G çıktı ona da doktor kesinlikle ilaca gerek yok bu pıhtı bile sayılmaz dedi
gunaydin canim sebepsiz yere olmasi daha kotu surekli neden diye dusunmek ins hayat bize guzelliklerle gelir ve daha fazla yipranmayiz artik allah kalbine gore versin kimsenin kucagi bos kalmasin insallah

Nerde ve nasıl ameliyat oldunuz devlette yaptırmanız mümkün mu

Nerde ve nasıl ameliyat oldunuz devlette yaptırmanız mümkün mu
özel umit hastanesinde yaptirdik canim biz 2750 tl bir fiyat cikardilar ameliyat sonrasi kndine gelegilmesi acisindan 7 saat kadar gunübirlik serviste durduk bu ameliyatin mikrocerrahi ile yapilmasi lazim devlette durum nasil isliyor bilmiyorum ama yaptirirsanizda guvenebileceginiz bir doktora yaptirin yoksa iyilesme sureciniz yavaslar testisler su toplar vs biz bu durumu goze alamadik ve ozele gittik doktorumuzda cok iyiydi bir skıntı olmadi bizim acimizdan esim kendini 2 haftada toparladi tek tarafli olunca tabi daha kolay toparladik kendimizi suan 3 ayin dolmasini bekliyoruz tekrar test yapilicak bakalim degerleri aticam buraya takip edersiniz sizede bir fikir olur ben cok aradim bu sekilde degerleri paylasan bir konu bulamadim bu sikintiyi ceken cok var anladigim kadariyla sizleride aydinlatmak icin paylasicam

Çok teşekkür ederim insallah sonuçlarınızı öğrenmeye kalmadan hamile kalırsınız Rabbim hayirlisindan evlat nasıp etsin inşallah esimin çift taraflı haftaya cuma devletten randevu alacaz bakalim ne olacak ama çok düzelen var degilmi ben öyle gördüm araştırdığım kadarıyla benim iki tup bebek denemem var ikiside kimyasal gebelik oldu sanırım varikoselden dolayı spermler sağlıklı embriyo oluşturamadı varikosel ameliyati şart

Merhaba 6 ay önce doktora gittigimizde esimde sol tarafta varikosel oldugunu ve biran önce ameliyt olmamiz gerektiğini söylediler. Sperm sayisi 15 milyon ileri hareketlilik %5 di. Bu sekilde cocuk olma ihtimali sadece %5 dedi. Ameliyat olursanuz bu durum % 60 a çıkar dedi. Fakat eşim de bende ameliyat istemedik. Bize önerebileceğiniz ilaç var mi diye sorduk. Ucretli ama var devlet karşılamıyor dedi. Biz ilacı kabul ettik. Doktor 6 ay kullanacak dedi. Fakat biz maddi olarak zorlandigimiz için 3 ay kullanip biraktik. 3 ay sonrasinda özel doktora gidip tekrar baktirdik ve varikosel olmadığını sağlıklı oldugunu söyledi. Üstelik ileri hareketlilik %5 iken %50 olmus. Sperm sayisi 15 Den 250 iye cikmisti. Ilaci soyledigimizde onun faydasinin oldugunu söyledi. 2 ay önce de cocuk olmuyor tekrar degerler mi düştü diye gittik. Esimin sonuclar %80 e yukselmisti. Fakat sorun bendeymis. Biz hep esim icin ugrasmisiz.

Merhaba 6 ay önce doktora gittigimizde esimde sol tarafta varikosel oldugunu ve biran önce ameliyt olmamiz gerektiğini söylediler. Sperm sayisi 15 milyon ileri hareketlilik %5 di. Bu sekilde cocuk olma ihtimali sadece %5 dedi. Ameliyat olursanuz bu durum % 60 a çıkar dedi. Fakat eşim de bende ameliyat istemedik. Bize önerebileceğiniz ilaç var mi diye sorduk. Ucretli ama var devlet karşılamıyor dedi. Biz ilacı kabul ettik. Doktor 6 ay kullanacak dedi. Fakat biz maddi olarak zorlandigimiz için 3 ay kullanip biraktik. 3 ay sonrasinda özel doktora gidip tekrar baktirdik ve varikosel olmadığını sağlıklı oldugunu söyledi. Üstelik ileri hareketlilik %5 iken %50 olmus. Sperm sayisi 15 Den 250 iye cikmisti. Ilaci soyledigimizde onun faydasinin oldugunu söyledi. 2 ay önce de cocuk olmuyor tekrar degerler mi düştü diye gittik. Esimin sonuclar %80 e yukselmisti. Fakat sorun bendeymis. Biz hep esim icin ugrasmisiz.

bizim diger degerlerimiz cok iyiydi cqnim ssdece varikosel morfolojimizi bozmus yani ameliyat olmamiz sartti 3. dereceydi varikosel kullandiginiz ilac nedir acsba faydasini gormussunuz anladigim kadariyla sizdeki sorun neydi birde acaba ?

2 tarafta 3. derece varikoselmi canim muhakkak sorun mikro cerrahi mi olucak ameliyat diye cunku ameliyat yapilqcak yer cok minik bir bolge ve hassaslik gerektiriyor yanlis bir hamlede sonucu kotu seyler ortaya cikarabilir ama genel anlamda kolay bir ameliyat 30 dk civari suruyor allah kimsenin kucqgini bos birakmasin canim hepimizin guzel sonuclar almasi dilegiyle

birde morfolojiniz kac ti acaba

birde morfolojiniz kac ti acaba
Morfoloji derken neyi sordunuz bilmiyorum. 3 doktor da bize ileri hareketliligi ve sperm sayisi hakkinda bilgi verdi hep.

Sol 4mm sağ 3mm ıkisinde de var sol grade 3 diğerini yazmamışlar devlete gittim buradakiler pek ilgilenmedi açıkçası tatmin etmedi beni annemlerde başka devlete gidin diyorlar ben özelden yanayım herşeyimi satmaya hazırım ama kirada olduğumuz için ve sıkıntılar yaşadığımız için çevre tepki gösteriyor ne olacak bilmiyorum

Morfoloji derken neyi sordunuz bilmiyorum. 3 doktor da bize ileri hareketliligi ve sperm sayisi hakkinda bilgi verdi hep.
100 tane sperm den kac tanesi normal saglikli bir sperm oldugunu sordum canim kagitlarda yazmasi gerek sanirim sizin onda bir skntı yoktu ki doktorlar birsey demedi

canim her sehirde ayni mi fiyatlar bilmiyorum ama 3 bin tl yi gozden ckartin inan bizde altinlarimi bozdurup kalkistik bu ise ev borcu oduyoruz cunku ama nedense devletede guvenemedim okudugum yorumlar dolayisiyla ama bu doktorlarin coguda ozele devletten geliyor zaten boyle dusununce tabi devlette mantikli ama iyi bir doktor sart

100 tane sperm den kac tanesi normal saglikli bir sperm oldugunu sordum canim kagitlarda yazmasi gerek sanirim sizin onda bir skntı yoktu ki doktorlar birsey demedi
Bize oyle birsey demediler. Ilk doktor cok sey dedi tek tek acikladi belki o demistir ama hatirlamiyorm. Diger 2 doktor hersy normal dedi. O ikisi de sadece ileri hareketlilik ve sperm sayisi hakkinda bilgi verdi. Belki kagitta yaziyordur ama normale döndüğümüz icin hepsini attim.

Ama pandemiden dolayı çok ilgilendiklerini düşünmüyorum sizin ne kadar oldu ameliyat olalı nasıl bir ilerleme var

aynen canim suan yapmayabilirler bile brnce ozele gidin en garantisi bu virustende korunmaniz acisindan devlet hastaneleri suan cok riskli biz toparladik bqya 2. ayimiz dolucak gozle gorulur bi iyilesme var eskiden varikosel belliydi ciplak gozle bakincada ama suan hicbir sorun yok goruntude onceden esim agri yaptigini soyluyordu varikoselden dolayi suana kadar oyle bi agrisida olmadi baya guzel ilerliyor simdilik birde test sonuclarimiz duzelirse insallah

aynen canim sizin o konuda probleminiz yoktu sanirim ilacin adi nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…