- 16 Haziran 2020
- 4.262
- 9.559
- 28
-
- Konu Sahibi Flowers001
Ben çok yanına gitmek istiyorum ama eşim kabul etmedi işte yanında ablsı abileri olacak şuan ki şartlar Corona faln eşim Gelme basit bir ameliyat dedi de artık gelince bende siz gibi faydalı şeyler yedirip içirmeye gayret göstercem tşkler Canmaslinda 1 kisi refakatci olsa yaninda daha iyi olurdu canim iste ameliyat sonrasi agir kaldirmicak kesinlikle 3 ay korucak kendini ben market posetlerini dahi tasitmiyorum cunku damarlar tekrar sarkma yapabilir agirliktan iste ameliyat sonrasi testislere 10 dk buz koyun her saat basi bu kendini daha erken toplamasi icin ve testislere sivi toplamamsi icin onemli ve hergun yatarken ben sütün icine keciboynuzu ozu ve tozunu karistirip iciriyorum havuc falan yiyor meyve falan kavrulmamis kuruyemiz degwrlerinin erken duzelmesini sagliyacktir ameliyattan 1 qy sonraa hamile kqlanlqr varmis mesela umudumuz bu yonde ins dikkqt etmeye calisiyoruz
Varikosel varsa ozelde yaptırırız ameliyati canım bize henüz teshis konmadi ankarw şehir hastanesine gidelim dedik orada teşhis konur diye orası da mi ilgilenmez acabavarikosel icin ozele gitmeni oneririm canim ya bu onemli bi ameliyat kucukte olsa herseye para veriyoruz bu konu hashas ve bizde deniye deniye hep husrana ugranlardaniz bizde hashaslastik artik devlet inan hic ilgilenmiyor ne yazikki
insallah degerlerimiz kisa surede duzelir canim sizde kafaniza cok takmayin bu surecte allah herkeze diledigini nasip etsin doktorunuzda zaten konusacaktir sizinle dikkat etmeniz gereken seyleriBen çok yanına gitmek istiyorum ama eşim kabul etmedi işte yanında ablsı abileri olacak şuan ki şartlar Corona faln eşim Gelme basit bir ameliyat dedi de artık gelince bende siz gibi faydalı şeyler yedirip içirmeye gayret göstercem tşkler Canm
hic bilmiyorumki canim devlet suan coronadan pek ilgilenmek istemiyor cunku yogun bakimlar falan dolu ve en tehlikeli yer inan direk ozelw gidin bu surecte biz hic skınti yasamadik ozele gittigimiz icin direk.Varikosel varsa ozelde yaptırırız ameliyati canım bize henüz teshis konmadi ankarw şehir hastanesine gidelim dedik orada teşhis konur diye orası da mi ilgilenmez acaba
morfolojiniz kac canim sizin bizim %3 ve bu degerin %4 ustu olmasi gerekiyorAcaba her yüksek morfolojik bozukluk olan herkes de varikosel olur mu onu bilmiyorum
Beni en iyi sen anlarsn gelde takma kafaya olacak iş değilinsallah degerlerimiz kisa surede duzelir canim sizde kafaniza cok takmayin bu surecte allah herkeze diledigini nasip etsin doktorunuzda zaten konusacaktir sizinle dikkat etmeniz gereken seyleri
Herşeye o kadar gereksiz para gidiyor ki emşn olun ben bu uğurda kulağımda ki küpeye kadar satmayı düşünüyorum yeterki olsun kötü olan şu ki böyle şeylerde zaman aleyhimize işliyor imkan ve fırsat olursa bırakmayın gidin muane olunAllah im hepimize sağlıkla evlat versin inşallah kızlar ya bana nasip oldu ama dört buçuk aylıkken hic bi sebep yokken evladimin kalbi durdu tekrar denemeye cesaret edemiyorum ya bundan durdu ise kalbi ya yine ölürse diye bu vebali almaktan korkuyorum.. olmadı düğünden kalan bi altın bozdurup özele gidelim ultrason ile bakılacak çünkü ne kadar tutar bilmiyorum
Galiba bazı seyler nasip canim ya çünkü tam hastanelere gittik test yapmadılar corons var diye para bulup ozel laboratuvar da yaptırdık sonuç çıktı Gülhane ye sonuç göstermeye gittik doktor ilgilenmedi simdi tekrar başka hastaneye gidelim dedik bu sefer de hu hafta sonu doğuya gidiyoruz on aylığına diyorum ki nasip değil henüz zamani değil demek ki ama bi şekilde esimi götürüp bi varikosel var mi öğrenmek istiyorum bi öğrenemedik haklısın özele gidelim biz deHerşeye o kadar gereksiz para gidiyor ki emşn olun ben bu uğurda kulağımda ki küpeye kadar satmayı düşünüyorum yeterki olsun kötü olan şu ki böyle şeylerde zaman aleyhimize işliyor imkan ve fırsat olursa bırakmayın gidin muane olun
valla bizde borc harc giristik bu ise canim devlete gittim kendim icin pkos dediler gonderdiler benim icin ama ozel oyle degil ilgileniyorlar sende bak bu var bu yolda ilerleyelim diyorlar ama devlet karambole olursa olur olmazsa banane modunda spermiyografi arti ultrasona 250 tl verdik muayene 160 tl 400 500 ü gözden cikartin tabi sehirden sehire degisir belkideAllah im hepimize sağlıkla evlat versin inşallah kızlar ya bana nasip oldu ama dört buçuk aylıkken hic bi sebep yokken evladimin kalbi durdu tekrar denemeye cesaret edemiyorum ya bundan durdu ise kalbi ya yine ölürse diye bu vebali almaktan korkuyorum.. olmadı düğünden kalan bi altın bozdurup özele gidelim ultrason ile bakılacak çünkü ne kadar tutar bilmiyorum
adiniza uzuldum canim ama nasip degilmis diyelim vardir bi sebebi illaki zor bi surecten gecmissiniz allah kolaylik versinAllah im hepimize sağlıkla evlat versin inşallah kızlar ya bana nasip oldu ama dört buçuk aylıkken hic bi sebep yokken evladimin kalbi durdu tekrar denemeye cesaret edemiyorum ya bundan durdu ise kalbi ya yine ölürse diye bu vebali almaktan korkuyorum.. olmadı düğünden kalan bi altın bozdurup özele gidelim ultrason ile bakılacak çünkü ne kadar tutar bilmiyorum
yarin ne olacagini bilemiyoruz ki belki bizimde hayatimiz bize guzellikler sunar bilemeyiz yasayip gorucezBeni en iyi sen anlarsn gelde takma kafaya olacak iş değilaynen illa Söyler Allah büyük bakalım bizi ne zorluklar ne mücadeleler ne mücizeler bekliyor kim bilir
Doğru gerçektende herşey nasip bak işte size eşinize nasıl iyi olursa denk gelirse gidip bakın sağlık bu inşallah iyi olursunz CanmGaliba bazı seyler nasip canim ya çünkü tam hastanelere gittik test yapmadılar corons var diye para bulup ozel laboratuvar da yaptırdık sonuç çıktı Gülhane ye sonuç göstermeye gittik doktor ilgilenmedi simdi tekrar başka hastaneye gidelim dedik bu sefer de hu hafta sonu doğuya gidiyoruz on aylığına diyorum ki nasip değil henüz zamani değil demek ki ama bi şekilde esimi götürüp bi varikosel var mi öğrenmek istiyorum bi öğrenemedik haklısın özele gidelim biz de
canim iki taraftada bir sorun var yani pko da engel su durumda bizim icin inanin sixinde gitmenize gerek var su durumda yumurta kontrolu sart cunku bizim yumurtalarimiz gebelik olusacak boyutta buyumuyor ha diyelimki tuttuda gebelik oldu sagliksiz bir sekilde oluyor aslinda bana doktorum klomen tedavisi basliyacakti fakat iste ameliyat falan cikinca ortsya kullanmak nasip olmadi ins 3 ay sonra degerlerimiz duzelirse kulkanicam kendimi daha fazla yipratmak istemiyorum yoruldum artik bunyem dayanmiyor fazla kafama takmamaya calisiyorum insallah sizin sorununuz cok basit bir sekilde duzelirde ameliyatti falan bu sure uzamaz canim cunku ameliyattan sonra degerler oyle kolay duzelmiyor anladigim kadariyla ama esinizin degerleri duzelir duzelmez ilk adet oldugun gunun 2. gunu kadin doguma muayeneye git ve tedavinize baslansin zaman kaybetmemeniz acisindan soyluyorum klomen kullanmana karsi bi durum yoksa klomenle yumurtalarin buyutulur ve gebe kalman kolaylasir canimBenziyoruz canim ben de pkoyum ama şuan esim henüz tedavi olmadi bi daha,sağlıksız gebelik olur diye korunuyoruz ondan pko için doktora gitmedim gerek yok diye zaten corons belası var. Sperm testimiz var bi muayene ve ultrason olur onlar da ankarw da ozel hastaneler biraz bakalım bakalım ne kadar tutar hayırlısı inşallah varikosel yoktur sadece takviye ile geçer inşallah resmen sağlam sperm yok hepsinin bas kısmı sorumlu ya.. sigarayı da bi bırakmadı pat diye olmuyor diyo esim yoruldum inanın.
Ah canım bir bilsen içimi esimin durum düzelir düzelmez zaten hemen gitcem doktora ama şuan korunuyoruz zaten. Bebeğim erkekti dört buçuk aylık olmuştu ikili test falan temizdi benim pko dan kaynaklı olsa daha erken düşerdi diye düşünüyorum kalbi durdu benim bebeğimin neden Allah bilir inşallah bize de nasip olur evlatcanim iki taraftada bir sorun var yani pko da engel su durumda bizim icin inanin sixinde gitmenize gerek var su durumda yumurta kontrolu sart cunku bizim yumurtalarimiz gebelik olusacak boyutta buyumuyor ha diyelimki tuttuda gebelik oldu sagliksiz bir sekilde oluyor aslinda bana doktorum klomen tedavisi basliyacakti fakat iste ameliyat falan cikinca ortsya kullanmak nasip olmadi ins 3 ay sonra degerlerimiz duzelirse kulkanicam kendimi daha fazla yipratmak istemiyorum yoruldum artik bunyem dayanmiyor fazla kafama takmamaya calisiyorum insallah sizin sorununuz cok basit bir sekilde duzelirde ameliyatti falan bu sure uzamaz canim cunku ameliyattan sonra degerler oyle kolay duzelmiyor anladigim kadariyla ama esinizin degerleri duzelir duzelmez ilk adet oldugun gunun 2. gunu kadin doguma muayeneye git ve tedavinize baslansin zaman kaybetmemeniz acisindan soyluyorum klomen kullanmana karsi bi durum yoksa klomenle yumurtalarin buyutulur ve gebe kalman kolaylasir canim
Ah canım bir bilsen içimi esimin durum düzelir düzelmez zaten hemen gitcem doktora ama şuan korunuyoruz zaten. Bebeğim erkekti dört buçuk aylık olmuştu ikili test falan temizdi benim pko dan kaynaklı olsa daha erken düşerdi diye düşünüyorum kalbi durdu benim bebeğimin neden Allah bilir inşallah bize de nasip olur evlat
allah tarafindan hersey canim yiyecek ekmegi yokmus boylesi hayirliymis akliniza getirip cokta yipratmayin kendinizi yasadiginiz seyler hic kolay degil anliyorum ama neden korunuyorsunuz birde oluruna birakin herseyi olcagi vqrsa olur zaten gecen bir yazi okudum cok az bir sperm sayi siyla hamile kalmis ve imkansiz birseyi basarmislar bizim neden olmasin ki o kadar sperm arasindan saglikli bir sperm bile yeterli biz,sadece sansimizi arttirmaya calisiyoruzAh canım bir bilsen içimi esimin durum düzelir düzelmez zaten hemen gitcem doktora ama şuan korunuyoruz zaten. Bebeğim erkekti dört buçuk aylık olmuştu ikili test falan temizdi benim pko dan kaynaklı olsa daha erken düşerdi diye düşünüyorum kalbi durdu benim bebeğimin neden Allah bilir inşallah bize de nasip olur evlat
Ya bu anomali yüzünden durdu ise kalbi canim tekrar olursa bu büyük bi vebal değil mi tekrar nasil hakkına gireyim bi evladimin daha tedavi olmadan deneyerek gunahallah tarafindan hersey canim yiyecek ekmegi yokmus boylesi hayirliymis akliniza getirip cokta yipratmayin kendinizi yasadiginiz seyler hic kolay degil anliyorum ama neden korunuyorsunuz birde oluruna birakin herseyi olcagi vqrsa olur zaten gecen bir yazi okudum cok az bir sperm sayi siyla hamile kalmis ve imkansiz birseyi basarmislar bizim neden olmasin ki o kadar sperm arasindan saglikli bir sperm bile yeterli biz,sadece sansimizi arttirmaya calisiyoruz