Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar morfoloji icin e vitamini kullanın. Birde kirkklit otu çayı öneriyo Saraçoğlu.

E vitamini tamirci vitamin

kirkkilit tamirci bitki

Amin canım inşALLAH en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize. CoQ10 aklımda ama eşim bu aralar folik asit hapı alıyor e vitamini ile başlayalı henüz 1.5 ay oldu.Bkalım umarım etki eder de bizde tüp bebeğe geçmek zorunda kalmayız. ALLAH yardımcınız olsun sizin işinizde zormuş.

Kizlar morfoloji icin e vitamini kullanın. Birde kirkklit otu çayı öneriyo Saraçoğlu.

E vitamini tamirci vitamin

kirkkilit tamirci bitki

merhaba canım. biz kullanıyoruz e vitamin yaklaşık 1.5 ay oldu başlayalı ama hala aynı morfolojimiz. Eşim günde bir adet 200lük olandan kullanıyor yeterlimi acaba? Birde kirkkilit otu çayını nasıl hazırlamamaız gerekiyor?

Amin canım inşALLAH en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize. CoQ10 aklımda ama eşim bu aralar folik asit hapı alıyor e vitamini ile başlayalı henüz 1.5 ay oldu.Bkalım umarım etki eder de bizde tüp bebeğe geçmek zorunda kalmayız. ALLAH yardımcınız olsun sizin işinizde zormuş.
cok sagol canim. Gene ben cok sucker diyorum cunku burda tedavi cok pahali. Ilaclari bile 4000 dolar tutuyor Turkiye cok ucuz yani buranin yaninda (ki ayni tedavi ayni ilaclar hicbir fark yok cidden). o yuzden devletin karsilayacak olmasi cok iyi denk geldi. O yuzden valla cok sukur o kadar beklemisiz Mayisa kadar da bekleriz ya :) cunku devlet bu sene karsilamaya basladi hatta ilk tedavi 21 aralikta baslicakmis. O yuzden cok denk geldi. vardir bir hikmet :) size de cok kolay gelsin insallah 2016 yilinda hepimizin cocuk hasreti biter.

cok sagol canim. Gene ben cok sucker diyorum cunku burda tedavi cok pahali. Ilaclari bile 4000 dolar tutuyor Turkiye cok ucuz yani buranin yaninda (ki ayni tedavi ayni ilaclar hicbir fark yok cidden). o yuzden devletin karsilayacak olmasi cok iyi denk geldi. O yuzden valla cok sukur o kadar beklemisiz Mayisa kadar da bekleriz ya :) cunku devlet bu sene karsilamaya basladi hatta ilk tedavi 21 aralikta baslicakmis. O yuzden cok denk geldi. vardir bir hikmet :) size de cok kolay gelsin insallah 2016 yilinda hepimizin cocuk hasreti biter.

inşALLAH canım ALLAH bir işinizi rast getirmiş inşALAH birde size vebize hepimize bir evlat nasip eder.

sweet-73 sweet-73 Allah tamamina erdirsin canım.

Bizde morfolojik sorun yok ama hiz problemi var.

Bide bende tek tüp tıkalı. . Sizde hiz problemi yoktu galiba

kızlar uzun zamndr bakamyrdum benim bebek 6 aylık oldu bir oğlum olacak allhın iznyle szi hiç unutmadm ama hergün dualarm sznle merak ettiğinz bşey vrsa öğrenmk istdğnz bşy vrsa bana syliyeb,lirsinz

B beritanriyad canim ne zamandır aklimiz.sendeydi inan ben düşük yapti galiba diye düşündüm girmeyince.

Keske daha önce haber verseydin. Endiselenmistik çok

Allah saglijla kucağına. Almayi nasip etsin insalllah canim gözün aydin sevindim senin adina

kızlar yorumlarmısınız
dr normal dedi ama sayı düşük geldi bana hareketler normal ama sanırım, oyüzdenmi böyle dedi acaba

Eklentiler

• snapshot-003.jpg
    snapshot-003.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 70
Toprak canım hiziniz gayet iyi sayıya hiç takılma. Önemli olan hiz.

Kaç aydir bekliyorsunuz?

Bence bu degerle olur kafana takma. Inan cok kotu durumda olanlar vardi bu sayfada cok sukur onlarin oldu. Sizin de olur Allahin izniyle

Bu ayda tutmadı kızlar moralim cok boZuk cumartesi doktora gidicez tekrr bakalım tüp bebek düşünyrz artık dua edin bizede lütfen:KK61:

Canim kac aydir deniyodunuz?

Bende gelecek ay asilamaya gidicem inşallah. O yüzden bu ay iyice saldim. Inan yorulmusum onu hissettim. Düşünmek bile yoruyo. Ilac alip uyumak unutmak istiyorum bazen. Bide benim üstüme kaçıncı hamilelik haberi aldim. Ne diyeyim inşallah tutar tüp bebek.

Dualarimiz hepimiz için.

Biz 5yıılık evliyiz canm ama 2yıldır korumnuyrouz tık yok:KK61:grçtiğimiz kasım ayı kimyasal gebelik geçirdim nekadar umutlanmıştım anlatmam...eşimin sperm sayısı iyi fakat hızımız sınırdaymış keçi boynuzu incir kürü yaptm kaç ay olmuyor olmuyor :KK61:Allah hayırlısını versin umudumu kaybetmek istemiyorum.. nehirim24 nehirim24 siz nezamndr deniyosunz canm?

Biz 5yıılık evliyiz canm ama 2yıldır korumnuyrouz tık yok:KK61:grçtiğimiz kasım ayı kimyasal gebelik geçirdim nekadar umutlanmıştım anlatmam...eşimin sperm sayısı iyi fakat hızımız sınırdaymış keçi boynuzu incir kürü yaptm kaç ay olmuyor olmuyor :KK61:Allah hayırlısını versin umudumu kaybetmek istemiyorum.. nehirim24 nehirim24 siz nezamndr deniyosunz canm?
Benim bu ay 15. Deneme olacak canim

Seni hatırladım testin pozitif çıkmıştı ama sonra haber alamadik senden.

Üzülme inşallah olacak hepimizin de.

Aşılama denemeyi önermedi mi doktorunuz?

Direk tüp bebek cok kötü durumda olanlar için.

Bizim de sayi.iyi.ama hiz malesef % 50 yi bulmadi daha.

Bizde gelecek ay aşılamaya gidicez inşallah

Evet canm sadece fotuma okumak için girer oldum psikilojim iyi değil gerçekten cok zor durumlarmış...açıkcası adam akıllı ne bir hastane buldum ne de doktor tam bir dikiş tuturramadık:KK61:cumartesi için medicana çamlıcadan sıra aldım hem kendim için hem eşim için belkı dedğin gibi aşılama dicek doktor bilmyrm canm sen hangi hastaneye gdysn sürekli?

X