Erkek İnfertilitesi Spermiyogram sonucu "0" olanlar bakabilir mi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba bizde 2.5 yillik evliyiz esim azospermi hormon degerleri dusuktu 3 ay kadar tedavi oldu sonra micro tese
oldu ama malesef hucre bulunamadi bize verilen bilgi kok hucrenin oldugu ama olgun hucrenin bulunamadigi.. yardimci olursaniz sevinirim bu ara tedaviyi bahceci de tansel hoca yapti ama malesef sonuc husrandi .. bu durum la karsilasip tekrar baska bir dr gidipte tedavisi basarili olan varmi acaba yardimci olursaniz sevinirim

Hormon tedavisinde en iyi hekim kaan aydos ankarada ama tansel hocayı da övenler vardı, hormon değerleri nasıldı eşinizin bi yazar mısınız ?

Canım çok sevindim. Insallah cok cok daha guzel olur sonuclar. Dualarım seninle. Hareketlilik konusunda benim de bir bilgim yok. Biz de ikinci testi orada yaptıralım. En azından icimizde şüphe olmasın

Canım çok sevindim. Insallah cok cok daha guzel olur sonuclar. Dualarım seninle. Hareketlilik konusunda benim de bir bilgim yok. Biz de ikinci testi orada yaptıralım. En azından icimizde şüphe olmasın
Tesekkur ederim. Insallah sizin sonuclarinizda olumlu yonde gelisir hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz.

Gelişme olarak şunu eklemek istiyorum. Eşim varikosel ameliyatı olabilir henüz kesinleşmedi. Uzaktan bir akrabamızın erkekte sperm çıkmamasından dolayı çocukları olmuyor ve eşi boşanıyor ikinci kez evlendiğinde yeni eşi birşeylerin ters gittiğini anlıyor dr gittiklerinde çocuk sahibi olamayacaklarının bilgisini veriyorlar. Eminönünde eski bir aktar bulup saf bala karışım yaptırıyorlar ve şuan iki tane çocukları var. 10 yaşlarında.
Annem aktarın bilgisini aldı sanırım oradan macun yaptıracağım.

Canım akrabanız damı azosperm miş öğrenir Misin karışımın ne olduğunu birde başka şehre yolluyorlar mı acaba

Canım akrabanız damı azosperm miş öğrenir Misin karışımın ne olduğunu birde başka şehre yolluyorlar mı acaba
Canim ben aktari kendimde aradim eger adam ovseydi falan hic yaptirmicaktim. Saf bala yapiyomus kaliteli kullaniyorum senelerdir yapiyorum osmanli macunu osmanli tarifi dedi boyle derdi olup faydasini gorende oldu gormeyende oldu yalan yok dedi. Ben karisimi yaparim sonra dua ederim dedi. Yaptirmaya gidince ogrenirim net olarak icine neler koydugunu. Hic sperm cikisi yokmus onlarinda ilk cocuklari tup bebek 2.sine kendiliginden hamile kalmis o aktarin kartini hala sakliyolar o yuzden

Allah razı olsun Canım gittikten sonra haberdar et beni de inşallah şifa olur fiyatı falan nedir bana da söylersen

Allah razı olsun Canım gittikten sonra haberdar et beni de inşallah şifa olur fiyatı falan nedir bana da söylersen
Canim fiyatini sormadim gidip kendim gorucem diye ama hic olmadi ben kendime yaptirdigimda size video da cekerim ozel mesajdan gonderilirse gonderirim esime yaptirdigimda kucuk kavonoza sizede bolerim kullanirsiniz sonra karar verirsiniz

Canım durumunuz netlesti mi? Eşinin sonucları belli oldu mu? Insallah bir sorun yoktur
Bugun bahceci klinigine gittik tansel hoca ile gorustuk suanda kitle mi yoksa kist mi kesin tani konulamadi ameliyat esnasinda aninda patolojik cevap veren hastanelerde ameliyati yapilacak ama kitle degil bence diyerek konustu ama net bisey soylemedi olabilir de olmayabilirde dedi. Esimde cikan sperm 5000 degil 5milyonmus ama hareket yoktu hareketsiz spermle tup bebek olur mu dedim emin olmak icin olur dedi. Diger azospermi konusunda bir arkadas hareketsiz spermle tup bebek olmuyor demisti baya morelim bozulmustu. Bugun tekrar sperm verdi uygun olanlar dondurulacak uygun sperm cikmazsa da yarin bir yol belirleyecegiz. Son durum bu sekilde

Merhaba herkeze :) son gelişmeleri yazıyım eşim yumurtalığında bulunan kitleden ameliyat oldu. Sonuç olarak kanserli değildi sadece kitleyi aldılar yumurtalığına dokunmadılar. Bahçeci kliniği uygun sperm dondurması durumunda sperm donduracağını belirtmişti 3 tüp dondurma işlemi yapıldı. Kitle sağlam olan yumurtalığın olduğu tarafta sanıyorduk meğer sonradan indirilen testisin olduğu taraftaymış. Eşim şuan ameliyatının 3 günü olmasına rağmen ayağa kalkamıyor yatıyor. Bendeki gelişmeler böyle..
Sizlerde bir gelişme var mı?

Durumunda gelişme olan arkadaşlar var mı? Tedaviye başlayanlar hangi ilaçları kullandıklarını kürlerini paylaşırsa faydalı oluruz belki diğer arkadaşlara da

Merhaba, mayıstan beridir yazmıyorum hala test yaptırmadık agustosta yaptıracağız. Gelişmeleri yazacağım. Sizlerin tedavileri nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…