- 21 Mart 2017
- 455
- 225
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cloudydreams
-
Benim eşimde inmemiş testis ameliyatı olmuş küçükken bizde azospermi ile karşı karşıyayız 7.5 yilda 5 tüp bebek denemesi yaptırdık 3 mikro tese oldu eşim. allah yardimciniz olsub zor bi süreç bi çok testten geçtik bizde en son embriyolarimiza genetik yapıldı ve döllenmeden kaynaklanan problemler var denildi ve transfer olmadi labaratuvarı ve uralogu çok iyi olan bi yere başvuru da bulunun mümkünse istanbuldaki sayılı merkezlere
Benim eşimde inmemiş testis ameliyatı olmuş küçükken bizde azospermi ile karşı karşıyayız 7.5 yilda 5 tüp bebek denemesi yaptırdık 3 mikro tese oldu eşim. allah yardimciniz olsub zor bi süreç bi çok testten geçtik bizde en son embriyolarimiza genetik yapıldı ve döllenmeden kaynaklanan problemler var denildi ve transfer olmadi labaratuvarı ve uralogu çok iyi olan bi yere başvuru da bulunun mümkünse istanbuldaki sayılı merkezlere
Geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın lütfen. Bizim eşimin ameliyatından önce 3 tüp spermimiz vardı.Evet oranında çok iyi olduğunu duydum bende . biz maslak acıbadem de bülent trasta tedavi görüyoruz ama urolgumuzun cerrahisinden memnun kalmadık bülent bey ve ekibi gerçekten profesyonel size ne dendi ve tedavi önerildi cloudydraems
Inşallah sizin için en iyisi olsun umarım herşey istediğiniz gibi olurGeç gördüm mesajınızı kusura bakmayın lütfen. Bizim eşimin ameliyatından önce 3 tüp spermimiz vardı.
Ameliyattan sonraki testte de sperm çıkışı oldu ama çok az olduğu için tedavi önermedi hem inmemiş testis hemde testisin tekinden kitle ameliyatı olduğu için olumsuz olan ne varsa yaşamıssınız ama dondurulan spermimiz ve taze çıkışta olduğu için bizde tedavi talep etmiyoruz en azından şuan için.
Doktor olarak açık konuşması ve sormuş olduğum sorulara açıkca yanıt verdiği için kafamda soru kalmadığından inanın ki rahat uyuyorum.
Yaz günü tüp bebek deneyeceğiz.
Not: önerisi sigara azaltımı bırakma ve kilo vermesi gerektiği oldu eşim için.
İnşallah hepimiz için en iyi olur..Inşallah sizin için en iyisi olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur
Düşünüyoruz yeni ameliyat atlatti eşim psikolojisi düzelince arastiricaz ama artik en iyisi kimse ona gitmeyi istiyorum gittiğim merkez de onerdi araştırmalarım sonucuda kaan aydos düşünüyorum hayırlısı inşallah bahçenin de çok videosunu izledim telefonda onlarla da görüştük bakalım beklemedeyiz teşekkürler öneriniz içinİnşallah hepimiz için en iyi olur..
Siz doktorunuzdan memnun değilseniz Efe Bey'i öneririm. En azından gidip bir ön görüşme yaparsınız. Zaten bahçeci tüp bebek merkezinde ilk görüşmeler ücretsiz, en azından fikir edinmiş olursunuz başka doktordan
Efe bey doçent prof mu her hangi bi unvanı varmiDüşünüyoruz yeni ameliyat atlatti eşim psikolojisi düzelince arastiricaz ama artik en iyisi kimse ona gitmeyi istiyorum gittiğim merkez de onerdi araştırmalarım sonucuda kaan aydos düşünüyorum hayırlısı inşallah bahçenin de çok videosunu izledim telefonda onlarla da görüştük bakalım beklemedeyiz teşekkürler öneriniz için
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun..
Tup bebek tedavisinde yasananlar topini okumani tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar,
20.01.2017 de bahçeci fulya da spermiyogram yaptırdık yine az sayıda hareketli canlı sperm çıktı.
Daha önce dondurmuş olduğumuz spermler de vardı. Doktor henüz testi görmeden eğer taze çıkış olursa onları kullanacağını söylemişti.
Tüp bebek denemesini bayramlara denk getirmeye çalışacağız şuanda para biriktiriyoruz.
Gelişme oldukça yazmaya devam edeceğim.
Sizlerde gelişmeleri yazarsanız birbirimize yardımcı olmaya çalışalım.
Inşallah şifa bulursunuzMerhaba. Eşimde sperm çıkışı maalesef 0. 2015 yılında 4 ay bir ilaç tedavisi ordu ve o dönemde doktor normal yoldan çıkış olduğunu söylemişti. sonra hastane değiştirdim bu süre zarfında 2 defa test yaptı eşim yine sıfır.
Şuan Kaan hoca nın hastası. ilaç kullanıyor bakalım bir değişiklik olacak mı. yaklaşık 6 aydır kullanıyor ilaçları.
Fırsat buldukça okumaya çalışacağım. teşekkür ederimTup bebek tedavisinde yasananlar topini okumani tavsiye ederim
Sperm çıkışı olduğu dönemde keşke sperm dondursaydınız. Eğer tekrar çıkış olursa mutlaka dondurun bence.Merhaba. Eşimde sperm çıkışı maalesef 0. 2015 yılında 4 ay bir ilaç tedavisi ordu ve o dönemde doktor normal yoldan çıkış olduğunu söylemişti. sonra hastane değiştirdim bu süre zarfında 2 defa test yaptı eşim yine sıfır.
Şuan Kaan hoca nın hastası. ilaç kullanıyor bakalım bir değişiklik olacak mı. yaklaşık 6 aydır kullanıyor ilaçları.
Aslında dondurulmuş var 2 tüp bebek denemesi kadar. Onu saklıyoruz şuan olur ne olmaz diye.Sperm çıkışı olduğu dönemde keşke sperm dondursaydınız. Eğer tekrar çıkış olursa mutlaka dondurun bence.
Hormonlardan kaynaklanan bir problem mi yoksa inmemiş testis mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?