Erkek İnfertilitesi Spermiyogram sonucu "0" olanlar bakabilir mi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Böbrek ultrasonu ve kistik fibroz kaldi iste. Doppler USG ve mr çekildi hormonlarina bakildi tikanikliga bagli birşey cikmadi

Tek

Tek tarafli inmemis testis ameliyati olmus 7 yasinda. Ilk sperm testimiz 0 cikti. Fsh ve testestoron total testestoron normal persembe gunu ikinci semen testini vericek ona gore bir yol belirlicez kendimize
Hayirlisi olsun arkadaşım Allah yardımcımız olsun inşallah Rabbim bizlere de anne olmayı tattirsın

Hayirlisi olsun arkadaşım Allah yardımcımız olsun inşallah Rabbim bizlere de anne olmayı tattirsın
Öyle valla haberlerde cocugunu bogan bi kadin okudum isyan etmek gibi olmasin ama neden diye soruyo insan boyle ozlemle bekleyen o kadar insan varken bazen anne olamicakmisim gibi geliyo bazen umutlaniyorum cocuklu ailelere bakiyorum yada yaslaninca bakcak kimsemiz olmicak olsek dua edenimiz olmicak diyorum bilmiyorum cok uzuluyorum heralde

Aynı duygulardayım. Ne bileyim vardır bunda da bir hayır diyorum.

Canım benim eşimde azosperm. Ben son söylediğin cümle için bişeyler söylemek isterim nasıl öz anne ve babalar öz evlatlarına türlü türlü işkenceler yapıyorsa veya öz evlatlarının Canlarına kıyabiliyorsa bazen öz evlatlarda anne baba katili olabiliyor yada onlara işkence yapabiliyor yada sokağa atabiliyor yani Rabbim evlat verebilir ama bilemiyoruz ki o evladın bize bakacağını sahip çıkacağını veya hayatımıza sebeb olabileceğini bunları başka insanlara söylesem belki zaten çocuğun olmuyor ondan kendini kandırıyorsun derler ama bu imtihan bana çok şey öğretti en azından düşündürdü diyeyim.Allah hep hayırlısını versin Ve umut hep vardır çünkü Allah çok merhametli ve cömert olandır. Rabbim hayırlı kapılara yönlendirsin hepimizi o bizim yüreğimizin yangınını bizden bile iyi biliyor görüyor içimize akıttığımız göZyaşlarımızı. Bebekli bir aile veya hamile bir kadın gördüğümüzde boğazımızın düğüm düğüm olduğunu da biliyor. Ve Allah'ın verdiğini de vermediğinede sonsuz şükür ve hamdolsun.

Elbette Allah hayırlısını eylesin ne eylicekse ama duygularında önüne geçemiyorum son zamanlarda psikolojik olarak kendimde çok fazla yük hissediyorum kimseye yansıtmadığım için, bi tek kadınlar klübü. Ne gerekiyorsa yapmak için mücadele veriyorum bi taraftan bi tarafımsa enkaz gibi duygusal olarak toplayamıyorum. Tedavi süreci, ameliyatlar bunların hepsi sıkıntılı dönemler bekliyor olucak ama olmazsa bir hayal kırıklıgı daha kaldırabilecek miyim bilmiyorum. Mücadele etmekten başka çarem yok köşeye sıkışmış çaresiz gibiyim.Bu kadar çok istedğimi bilmiyordum demişsiniz ya hayırlıda olabilir olmayadabilir diye ne olursa olsun bi bebegim olsun emzirmek istiyorum, kokusunu içime çekmek istiyorum.

Ayyy deme yaa yine dusuk cikcak die korkuyorum...Biz testleri yenilemedik bekliyoruz oyle ustune de gidemiyorum eşimin ..

Evet bende ilk öğrendiğimde enkaz gibiydim hepimiz çok istiyoruz özellikle bizim durumda bu istek iki katına çıkıyor ama ne olursa olsun Demeyin çünkü şuanki durumunuzdan daha kötüsü ile karşı karşıya kalırsanız emin olun daha çok yıpranabilirsiniz hep hayırlı olanı isteyin bunu söyleyen benim de bebeğim Yok ve eşimde ameliyatla da bulunmadı ama umut hep var ben spermin yokluğuna odaklanmak yerine Allah'ın varlığına ve ol derse olacağına odaklanmayı tercih ediyorum en doğrusu bu Allah hepimize nasip etsin hayırlı olanı ve hayırlıysa inşallah bebek nasip eder Allah yüreğinizi ferahlatsın

Allah a siginiyorum dualar ediyorum ama acim sanki azalmiyoda dahada cok artiyo ne disariya cikma istegim var, ne birsey yapmak nede istahim. reklamlardaki bebekleri gorunce bile icim bi degisik oluyo gecenlerde elim karnima gitti dokundum kaldim oyle. Eminim yeni oldugu icin bu durumdayim alisacagim zamanla kabullenicem. Ilginiz desteginiz icin cok tesekkur ederim. Allah razi olsun

Merhaba, esimin sperm testini yeniledik medipolde yaptirdik ve 12 500 sperm cikti. Daha once yaptirdigimiz yerde 0 cikmisti. Yaptirdiginiz yerlerde uzman kisilerin olmasina dikkat edin. Hakeretlilik 0 cikti bi bilgim yok suanda bununla ilgili ama sperm cikmasi bile umut verdi. N nongrata .

Keşke dondursaydınız spermleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…