• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm test sonucuna bakabilir misiniz ?

Sana umut olur mu bilmem kuzenim 8 yıllık evliliğinde aşılama, tüp bebek dahil her şeyi deneyip 8. Yılda kendiliğinden gebe kaldı. Ne zaman ki olmuyorsa nasip diyip stresten uzaklaştı o zaman hoop hamile kaldı. Her regl dönemi yataklara düşüyordu üzüntüden şimdi kızımız 1 yaşına girmek uzere ♥️♥️🥹 Allah sana da en hayırlı zamanda en sağlıklısini nasip etsin kucağını boş bırakmasın♥️
Çok teşekkür ederim.❤️Amin inşallah.🙏 Gerçekten streste çok etkiliyor.Akışına bırakmak lazım.Ama akışına bırakabilir miyim bilmiyorum.🙈

Merhaba benim esimin de cok benzer spermiyogrami, sizin de morfoloji ve ileri hizlilik cok iyi gelmemis malesef. Ama sperm degeri de degisen bir sey, sekil duzelmiyor diye soylenmisti bize ama hizlandirma sayiyi arttirma mumkunmus tedavilerle. Bu arada spermiyogramin verildigi saat bile onem teskil ediyor, bize tup bebege baslamadan once sabah erken saatlerde yaptirmamiz soylenmisti misal
Merhaba.Bu testi de eşim sabah erken saatte verdi.Size tedavi uygulandı mı ? Bir değişim oldu mu ?

Merhaba.Bu testi de eşim sabah erken saatte verdi.Size tedavi uygulandı mı ? Bir değişim oldu mu ?
Yok hayir biz tup bebege basladik. 2,5 sene denedik ama hic gebe kalamadim. Fakat benim cikolata kistim var o da zorlastiran bir faktor gebeligi. Sizde bir engel veya zorluk yoksa esinizinki takviyelerle uc ay gibi bir surede toparlanabilir🙏🏼 sperm kok hucreden olustugu icin 80-90 gun gibi bir surede yeniden olusuyormus, o yuzden takviyeleri 2-3 ay duzenli kullanmak gerekiyormus

Yok hayir biz tup bebege basladik. 2,5 sene denedik ama hic gebe kalamadim. Fakat benim cikolata kistim var o da zorlastiran bir faktor gebeligi. Sizde bir engel veya zorluk yoksa esinizinki takviyelerle uc ay gibi bir surede toparlanabilir🙏🏼 sperm kok hucreden olustugu icin 80-90 gun gibi bir surede yeniden olusuyormus, o yuzden takviyeleri 2-3 ay duzenli kullanmak gerekiyormus
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de.🙏
Ben de bir sorun görülmedi.İnşallah eşimin sorunu da kısa sürede toparlanabilir.🙏Çok teşekkürler yorumunuz için.

Eşimin yaşı 37 test sonuçlarımız çok benzer. ben zaman kaybetmemek için direk tüp bebeğe başladım bende pcosum. Ben pcos olmasam tüp bebek yapmazdım herhalde.vitamin takviye ne var ne yok yedirdim bi ara çok üstüne gittim abarttım aman öyle bi hata yapma. Çaksır suyu çok etkili kesin al aktardan mecid efendi mi ne markası.
Bide ananas yaban mersini yaş meyve olarak yiyin antioksidan olduğu için oda iyi geliyor.

Eşimin yaşı 37 test sonuçlarımız çok benzer. ben zaman kaybetmemek için direk tüp bebeğe başladım bende pcosum. Ben pcos olmasam tüp bebek yapmazdım herhalde.vitamin takviye ne var ne yok yedirdim bi ara çok üstüne gittim abarttım aman öyle bi hata yapma. Çaksır suyu çok etkili kesin al aktardan mecid efendi mi ne markası.
Bide ananas yaban mersini yaş meyve olarak yiyin antioksidan olduğu için oda iyi geliyor.
Ben keçi boynuzu kürü uygulamayı düşünüyorum.Hem keçi boynuzu hem çakşır suyu aynı anda olur mu ? Fazla gelebilir mi ?

Back