• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiyogram sonucu "0" olanlar bakabilir mi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mutsuzluga umutsuzluga kapilma. Insallah bizimde bebeklerimiz olcak biraz zor olcak ama Allah bizede nasip edecek inaniyorum tip cok ilerlemis durumda. Okuduklarim kadariyla hemen esinizin ameliyat olmasi saglikli degil buyuk ihtimal sizden gen testide isteyecekler. Kucukken inmemis testis veya atesli bir hastalik gecirmis mi bide tikaniklikta olabiliyormus ultrasyonla anlasiliyormus anladigim kadariyla bunlarada baktirin canim. Bizde daha yeni ogrendik ama hemen esimin ameliyat olmasini istemiyorum nedenini ogrenmek istiyorum ilk once
Haklisin canim umutsuzluk etmemek gerek ama elimde olmuyor bazen dedigin sekilde ultrason fln bakildi tıkanıklık yok kucukken de oyle bi sorun yasamamis eşim ben de senin gibi hemen ameliyat istemem cunku once nedenini bize aciklasinlar daha kesin bisey demedi doktor o yuzden baska iyi bir dr gitmeyi dusunuyoruz

Haklisin canim umutsuzluk etmemek gerek ama elimde olmuyor bazen dedigin sekilde ultrason fln bakildi tıkanıklık yok kucukken de oyle bi sorun yasamamis eşim ben de senin gibi hemen ameliyat istemem cunku once nedenini bize aciklasinlar daha kesin bisey demedi doktor o yuzden baska iyi bir dr gitmeyi dusunuyoruz
Bende hemen ameliyat istemiyorum ki nedenini ogrenmek istiyorum ameliyat en son care. Varikosel falan olabilir mi acaba esinizde ?

Bende hemen ameliyat istemiyorum ki nedenini ogrenmek istiyorum ameliyat en son care. Varikosel falan olabilir mi acaba esinizde ?
Yok hersey gorunurde normal dr genetik olabilir demis o da kesin degil acikcasi cok ustune dusmedik ama artik ciddi bi tedaviye baslamamiz gerek hakkimizda hayirlisi

Yok hersey gorunurde normal dr genetik olabilir demis o da kesin degil acikcasi cok ustune dusmedik ama artik ciddi bi tedaviye baslamamiz gerek hakkimizda hayirlisi
Eşimde varikosel olabilir bu aralar cok fazla agrısı var ama varikosel azospermiye neden olmuyor sanırım. Tekrardan semen testi yaptırdıktan sonra kendimize bir yol belirleyeceğiz. Sizin görüştüğünüz bir doktor var mı ?

Eşimde varikosel olabilir bu aralar cok fazla agrısı var ama varikosel azospermiye neden olmuyor sanırım. Tekrardan semen testi yaptırdıktan sonra kendimize bir yol belirleyeceğiz. Sizin görüştüğünüz bir doktor var mı ?
Merhaba , okadar cok.azospermi var ki akliniz hayaliniz durur. esi azosperm olanlar grubu var onu gordun mu bilmiyorum . benim.esimde azospermi , varikosel ameliyati sonucu degistirmiyor biz cift tarafli olduk ama bosuna malesef.

Merhaba , okadar cok.azospermi var ki akliniz hayaliniz durur. esi azosperm olanlar grubu var onu gordun mu bilmiyorum . benim.esimde azospermi , varikosel ameliyati sonucu degistirmiyor biz cift tarafli olduk ama bosuna malesef.
Esinizin hormonlarinda bir sorun var mi tuplerinde yada gen testinde ben bunlarin hepsi normal olup azospermi olan var mi onu merak ediyorum

Su an belirli bir doktora gitmedik aslinda dr tavsiyesine açığız ben gen testi duymadim hic onu yaptirmadik

Su an belirli bir doktora gitmedik aslinda dr tavsiyesine açığız ben gen testi duymadim hic onu yaptirmadik
Genetik testle aynı şey sanırım. Tıkanıklığa bağı azospermi sayısıda çok fazlaymış onu araştırdınız mı ? öyle birşeyde olabilir mi diye düşünüyorum suan

Tikaniklik olsa muayene ve ultrasonda cikardi heralde zaten doktor da dememis oyle bisey yani testlere gore hersey normal :( genetik olabilir deyip direkt tup bebek merkezi ismi verdi sebebi dogru durust bilmiyoruz yani ihtimallerle tup bebege yonlendirildik baska dr gitmeyi dusunuyoruz

Tikaniklik olsa muayene ve ultrasonda cikardi heralde zaten doktor da dememis oyle bisey yani testlere gore hersey normal :KK43: genetik olabilir deyip direkt tup bebek merkezi ismi verdi sebebi dogru durust bilmiyoruz yani ihtimallerle tup bebege yonlendirildik baska dr gitmeyi dusunuyoruz
. Tikaniklik ultrasyonda cikmiyor arastirdigim kadariyla canim emre bakirciogluna , kaan aydosa mail atsana bi sonuclarini aksine benim esim normal muayne oldu ultrasyonla bakilmadi henuz bu hafta tekrar semen ornegi vericek hormon tahlillerini yaptircak tekrar 0 cikarsa tikaniklik olabilir bi ilac deneriz demis. Tek dr da kalmayin bencede

Ama sunuda soylemis dr azda olsa sperm cikisi olsa ek ureme yontemi kullanirsiniz demis tup bebek - asilama gibi. Insallah olur bilemiyorum

Canım ''0'' a yakın bizim 2 adet canlı vardı ilk testimizde...2.test perhiz yapılmadan istedi doktor hemen verildi onda hiç çıkmadı...3.test te hemen hemen bi 10 gün sonra falan verildi 200 bin sperm çıktı...tabi bu testler 2016 ağustos testleri sonra hiç yaptırmadık... nisan ayında tekrar vercek eşim test.. eşimde varikosel var fakat varikosel bu kadar kötü serece de sperm sayısını düşürmüyormuş...bizde henüz neden olduğunu bilmiyoruz..
Canım bizde ilk verdiğimizde 1-2 adet canlı 1-2 adet ölü sperm çıktı sonra fakültede verdik 300.000 çıktı daha sonra bi daha yaptık 1 çıktı.. denizde böyle dalgalanma yok. Siz bir şey yaptınız mı ?

Canım bizde ilk verdiğimizde 1-2 adet canlı 1-2 adet ölü sperm çıktı sonra fakültede verdik 300.000 çıktı daha sonra bi daha yaptık 1 çıktı.. denizde böyle dalgalanma yok. Siz bir şey yaptınız mı ?
En azindan 1 2 adet bile canli olmasi insana umut veriyor insallah 1 tane cikar demekten iyidir heralde. Sali gunu tekrar ornek vericek insallah bizimde bu sefer farkli cikar umut dunyasi iste

Back