- 21 Mart 2017
- 455
- 225
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cloudydreams
Sperm sayısı 0 çıkan arkadaşlar yaşadıklarını tecrübelerini paylasabilirler mi ? Başka kimse yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ''0'' a yakın bizim 2 adet canlı vardı ilk testimizde...2.test perhiz yapılmadan istedi doktor hemen verildi onda hiç çıkmadı...3.test te hemen hemen bi 10 gün sonra falan verildi 200 bin sperm çıktı...tabi bu testler 2016 ağustos testleri sonra hiç yaptırmadık... nisan ayında tekrar vercek eşim test.. eşimde varikosel var fakat varikosel bu kadar kötü serece de sperm sayısını düşürmüyormuş...bizde henüz neden olduğunu bilmiyoruz..Sperm sayısı 0 çıkan arkadaşlar yaşadıklarını tecrübelerini paylasabilirler mi ? Başka kimse yok mu
Cevabınız için teşekkür ederim. Herhangi bir kur veya ilaç kullandınız mı daha önce inmemis testis ameliyatı Vs geçirmiş mi eşiniz ?Canım ''0'' a yakın bizim 2 adet canlı vardı ilk testimizde...2.test perhiz yapılmadan istedi doktor hemen verildi onda hiç çıkmadı...3.test te hemen hemen bi 10 gün sonra falan verildi 200 bin sperm çıktı...tabi bu testler 2016 ağustos testleri sonra hiç yaptırmadık... nisan ayında tekrar vercek eşim test.. eşimde varikosel var fakat varikosel bu kadar kötü serece de sperm sayısını düşürmüyormuş...bizde henüz neden olduğunu bilmiyoruz..
Hayır canım biz testlerden sonra kullandık sadece testte yaptırmadık zaten...Herhangi bi ameliyat olmamış...varikosel dışında herhangi bi rahatsızlığı falan varmı onu da bilmiyoruz malesef...Cevabınız için teşekkür ederim. Herhangi bir kur veya ilaç kullandınız mı daha önce inmemis testis ameliyatı Vs geçirmiş mi eşiniz ?
Merhaba cnm benim esimdede azosperm var küçükken inmmemis testis ameliyatu olmuş .Biz Kaan Aydos beye muayene olduk hep 4. Mikrotese ameliyatı sonrası tüp bebekle bı oğlum oldu zor ve sabır gerektiren bu süreç Allah yardımcımız olsunMerhaba esimin spermiyogram sonucu 0 cikti henuz ikinci testi yaptirmadik. Bu sekilde olup sonradan ikinci testte farkli sonuc alan yada 0 degerin yukselme ihtimali var mi cok bilgisizim suanda yardimci olabilir misiniz?
Neden azospermi olduğu belli değil şuan için o zaman Allah bebeklerimizi kucaklarimizi almayı nasip etsin tedavi süreci ve gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim 0 çıkan sayısı daha az sanirimHayır canım biz testlerden sonra kullandık sadece testte yaptırmadık zaten...Herhangi bi ameliyat olmamış...varikosel dışında herhangi bi rahatsızlığı falan varmı onu da bilmiyoruz malesef...
Merhaba :) Tek taraflı mı çift taraflı mı inmemis testis ameliyatı olmus ? Inmemis testis bağlı azospermide ilaç tedavisi uyguluyorlar mi ? Sizin sperm canlı hücre çıkışı var mıydı 0 miydiMerhaba cnm benim esimdede azosperm var küçükken inmmemis testis ameliyatu olmuş .Biz Kaan Aydos beye muayene olduk hep 4. Mikrotese ameliyatı sonrası tüp bebekle bı oğlum oldu zor ve sabır gerektiren bu süreç Allah yardımcımız olsun
Bence testleri yenilemekte fayda var canım...Birde ister istermez test veriirken kasılıyorlar stres altındalar ...Neden azospermi olduğu belli değil şuan için o zaman Allah bebeklerimizi kucaklarimizi almayı nasip etsin tedavi süreci ve gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim 0 çıkan sayısı daha az sanirim
Evet Canım Bizim 2 tane çıkan test basşka yerde yapıldı...Diğer 2 test bi başka yerde yapıldı... Bence 2 ayrı yerde bidaha yaptırın...Evet bildiğim kadarıyla testin yapıldığı merkezde çok önemliymiş yada hastane farklı yerlerde yaptırmaya yarar var
Medipolde yaptırmayı düşünüyoruz labrotuari içerisinde olduğu için. Eşimde hastanede çalışıyor ama testi dışarıya gönderiyor testi hastanede çalışmasına rağmen güvenemiyorumEvet Canım Bizim 2 tane çıkan test basşka yerde yapıldı...Diğer 2 test bi başka yerde yapıldı... Bence 2 ayrı yerde bidaha yaptırın...
Ne kadar hastane de de çalışsa sonuçta lab.a giriyor oyüzden 2 ayrı hastaneye ayrı ayrıı test vermek lazım...Medipolde yaptırmayı düşünüyoruz labrotuari içerisinde olduğu için. Eşimde hastanede çalışıyor ama testi dışarıya gönderiyor testi hastanede çalışmasına rağmen güvenemiyorum
Merhaba canim, gen testi yaptirdiniz mi hormon testleri vs de yapiliyormusMerhaba esimin de sperm sayisi 0 farkli zamanlarda farkli merkezlerde 2 kere test yaptirdik hormonlar normal doktor genetik olabilir dedi ve tup bebek merkezine yonlendirdi fakat henuz gitmedik ne yapacagimizi bilmiyoruz su an belki olur umuduyla beklemedeyiz ama bikac ay sonra ankarada iyi bir dr gitmeyi dusunuyoruz allah hepimize sabir versin zor bir durum
Gen testi yaptirmadik hormon testi sperm testi yapildi bir de varikosel olup olmadigina bakildi gorunurde bir problem yok o yuzden de genetik olabilir demis doktor ama kesin bir sebep soylememis cok uzgunum ve umutsuzum Allah hayirlisini nasip etsin stres yapmamaya calisiyorum ama olmuyorMerhaba canim, gen testi yaptirdiniz mi hormon testleri vs de yapiliyormus
Merhaba canım, mesajını yeni farkettim kusura bakma inmemiş testis tek taraflı mıydı çift taraflı mıydı ilaç veya iğne tedavisi denediniz mi süreçten biraz bahseder misiniz. Bebeğiniz olmasına çok sevindim darısı bizlerin başına inşallahMerhaba cnm benim esimdede azosperm var küçükken inmmemis testis ameliyatu olmuş .Biz Kaan Aydos beye muayene olduk hep 4. Mikrotese ameliyatı sonrası tüp bebekle bı oğlum oldu zor ve sabır gerektiren bu süreç Allah yardımcımız olsun