• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiyogram sonucu "0" olanlar bakabilir mi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm sayısı 0 çıkan arkadaşlar yaşadıklarını tecrübelerini paylasabilirler mi ? Başka kimse yok mu
Canım ''0'' a yakın bizim 2 adet canlı vardı ilk testimizde...2.test perhiz yapılmadan istedi doktor hemen verildi onda hiç çıkmadı...3.test te hemen hemen bi 10 gün sonra falan verildi 200 bin sperm çıktı...tabi bu testler 2016 ağustos testleri sonra hiç yaptırmadık... nisan ayında tekrar vercek eşim test.. eşimde varikosel var fakat varikosel bu kadar kötü serece de sperm sayısını düşürmüyormuş...bizde henüz neden olduğunu bilmiyoruz..

Canım ''0'' a yakın bizim 2 adet canlı vardı ilk testimizde...2.test perhiz yapılmadan istedi doktor hemen verildi onda hiç çıkmadı...3.test te hemen hemen bi 10 gün sonra falan verildi 200 bin sperm çıktı...tabi bu testler 2016 ağustos testleri sonra hiç yaptırmadık... nisan ayında tekrar vercek eşim test.. eşimde varikosel var fakat varikosel bu kadar kötü serece de sperm sayısını düşürmüyormuş...bizde henüz neden olduğunu bilmiyoruz..
Cevabınız için teşekkür ederim. Herhangi bir kur veya ilaç kullandınız mı daha önce inmemis testis ameliyatı Vs geçirmiş mi eşiniz ?

Cevabınız için teşekkür ederim. Herhangi bir kur veya ilaç kullandınız mı daha önce inmemis testis ameliyatı Vs geçirmiş mi eşiniz ?
Hayır canım biz testlerden sonra kullandık sadece testte yaptırmadık zaten...Herhangi bi ameliyat olmamış...varikosel dışında herhangi bi rahatsızlığı falan varmı onu da bilmiyoruz malesef...

Merhaba esimin spermiyogram sonucu 0 cikti henuz ikinci testi yaptirmadik. Bu sekilde olup sonradan ikinci testte farkli sonuc alan yada 0 degerin yukselme ihtimali var mi cok bilgisizim suanda yardimci olabilir misiniz?
Merhaba cnm benim esimdede azosperm var küçükken inmmemis testis ameliyatu olmuş .Biz Kaan Aydos beye muayene olduk hep 4. Mikrotese ameliyatı sonrası tüp bebekle bı oğlum oldu zor ve sabır gerektiren bu süreç Allah yardımcımız olsun

Hayır canım biz testlerden sonra kullandık sadece testte yaptırmadık zaten...Herhangi bi ameliyat olmamış...varikosel dışında herhangi bi rahatsızlığı falan varmı onu da bilmiyoruz malesef...
Neden azospermi olduğu belli değil şuan için o zaman Allah bebeklerimizi kucaklarimizi almayı nasip etsin tedavi süreci ve gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim 0 çıkan sayısı daha az sanirim

Merhaba cnm benim esimdede azosperm var küçükken inmmemis testis ameliyatu olmuş .Biz Kaan Aydos beye muayene olduk hep 4. Mikrotese ameliyatı sonrası tüp bebekle bı oğlum oldu zor ve sabır gerektiren bu süreç Allah yardımcımız olsun
Merhaba :) Tek taraflı mı çift taraflı mı inmemis testis ameliyatı olmus ? Inmemis testis bağlı azospermide ilaç tedavisi uyguluyorlar mi ? Sizin sperm canlı hücre çıkışı var mıydı 0 miydi

Neden azospermi olduğu belli değil şuan için o zaman Allah bebeklerimizi kucaklarimizi almayı nasip etsin tedavi süreci ve gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim 0 çıkan sayısı daha az sanirim
Bence testleri yenilemekte fayda var canım...Birde ister istermez test veriirken kasılıyorlar stres altındalar ...

Evet bildiğim kadarıyla testin yapıldığı merkezde çok önemliymiş yada hastane farklı yerlerde yaptırmaya yarar var

Evet bildiğim kadarıyla testin yapıldığı merkezde çok önemliymiş yada hastane farklı yerlerde yaptırmaya yarar var
Evet Canım Bizim 2 tane çıkan test basşka yerde yapıldı...Diğer 2 test bi başka yerde yapıldı... Bence 2 ayrı yerde bidaha yaptırın...

Evet Canım Bizim 2 tane çıkan test basşka yerde yapıldı...Diğer 2 test bi başka yerde yapıldı... Bence 2 ayrı yerde bidaha yaptırın...
Medipolde yaptırmayı düşünüyoruz labrotuari içerisinde olduğu için. Eşimde hastanede çalışıyor ama testi dışarıya gönderiyor testi hastanede çalışmasına rağmen güvenemiyorum

Medipolde yaptırmayı düşünüyoruz labrotuari içerisinde olduğu için. Eşimde hastanede çalışıyor ama testi dışarıya gönderiyor testi hastanede çalışmasına rağmen güvenemiyorum
Ne kadar hastane de de çalışsa sonuçta lab.a giriyor oyüzden 2 ayrı hastaneye ayrı ayrıı test vermek lazım...

Merhaba esimin de sperm sayisi 0 farkli zamanlarda farkli merkezlerde 2 kere test yaptirdik hormonlar normal doktor genetik olabilir dedi ve tup bebek merkezine yonlendirdi fakat henuz gitmedik ne yapacagimizi bilmiyoruz su an belki olur umuduyla beklemedeyiz ama bikac ay sonra ankarada iyi bir dr gitmeyi dusunuyoruz allah hepimize sabir versin zor bir durum

Merhaba esimin de sperm sayisi 0 farkli zamanlarda farkli merkezlerde 2 kere test yaptirdik hormonlar normal doktor genetik olabilir dedi ve tup bebek merkezine yonlendirdi fakat henuz gitmedik ne yapacagimizi bilmiyoruz su an belki olur umuduyla beklemedeyiz ama bikac ay sonra ankarada iyi bir dr gitmeyi dusunuyoruz allah hepimize sabir versin zor bir durum
Merhaba canim, gen testi yaptirdiniz mi hormon testleri vs de yapiliyormus

Merhaba canim, gen testi yaptirdiniz mi hormon testleri vs de yapiliyormus
Gen testi yaptirmadik hormon testi sperm testi yapildi bir de varikosel olup olmadigina bakildi gorunurde bir problem yok o yuzden de genetik olabilir demis doktor ama kesin bir sebep soylememis :( cok uzgunum ve umutsuzum Allah hayirlisini nasip etsin stres yapmamaya calisiyorum ama olmuyor

Mutsuzluga umutsuzluga kapilma. Insallah bizimde bebeklerimiz olcak biraz zor olcak ama Allah bizede nasip edecek inaniyorum tip cok ilerlemis durumda. Okuduklarim kadariyla hemen esinizin ameliyat olmasi saglikli degil buyuk ihtimal sizden gen testide isteyecekler. Kucukken inmemis testis veya atesli bir hastalik gecirmis mi bide tikaniklikta olabiliyormus ultrasyonla anlasiliyormus anladigim kadariyla bunlarada baktirin canim. Bizde daha yeni ogrendik ama hemen esimin ameliyat olmasini istemiyorum nedenini ogrenmek istiyorum ilk once

Merhaba canım, mesajını yeni farkettim kusura bakma :( inmemiş testis tek taraflı mıydı çift taraflı mıydı ilaç veya iğne tedavisi denediniz mi süreçten biraz bahseder misiniz. Bebeğiniz olmasına çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah

Back