- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
merhaba canım...merhaba canım,ümraniyeyi çok sevmiyorum aslında çok kalabalık ve saçma bi yer. Başka sağlık problemlerinde de ssk hastanelerini tercih etmiyorum aslına bakarsan. ınsan hayatının pek değeri yok,ne kadar görmek istemesek de. O nedenle biraz daha tuzlu olsa da özeli tercih ediyorum. Aradaki bir kaç yüz liralık farkı o yüzden görmezden gelebiliyorum. Ama doktorunu söylersen araştırayım,merak ettim açıkcası. Sonraki süreç nasıl oldu,ağrısı sancısı oldu mu? Ne kadar yattı eşin canım?
öpüyorum,Rabbim hepimize kalbimizdekini nasip etsin inşallah...:gitme:
eğer yanlış anmasansanız bende kendi fikrimi söylemek istiyorum...
amacım kesinlikle tartışma değil...
sonuçta hepimizin derdi sorunları aynı...
bizler dert ortaklarıyız....
ssk hastanelerine güvenmiyorum demişsiniz ya...
bende özel hastenelere hiç güvenmiyorum...
tabiki arada ben de gidiyorum ama bu hastaneler inanın para için herşeyi yaparlar,yapıyorlar da...
ama skk ve araştırma hastaneelrinin para sorunu yok...
ne senden para almak için boş boş tahliller istiyorlar nede sana olmayan bir hastalık biçiyorlar...
çünkü ne olursa olsun sen orda sadece sigortanla herşeyini ödüyorsun...
haa ilgi alaka ya gelince kalabalık olduğu için bu biraz olmuyor...
ben tekrarlayan düşükler için araştırma hastanelerine de gittim üniv hastanesinede...
iksindede aman hoşgelmiş fadik gelmiş diye beni karşılamadılar ama umrumda değildi...
benim tek amacım derdimin sorununu bulmaktı...öğle ters bir durumla karşılaşmadım da...
ilk düşüğümde düşdükten sonra gittiğim özel hastane gerek olmadığı halde beni kürtaj etmek istedi...
allahtan hemen olmayıp sorup öğrendim...
üçüncüde ise bir araştırma hastanesine gittim acildeki dr muayene etti...içerde sadece küçük 2 parça kalmış, kanamanda hafifilemiş,şimdilik kürtaja almayalım dedi...
sen eve git ama baktın kanaman fazlalaşıyor hemen geldedi...
üstelik bu düşüğüm diğerinden 1.5 hafta büyüktü...
ve ondada kürtaj olmadım...
tabi hepsinde sonradan gidip muayenemi oluyordum...
neyse canım uzun oldu kusura bakmaopuyorumnanaktan
rabbim sizide iyi insanlarla karşılaştırsın....
Son düzenleme: