Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm evet genetik araştırma yapıldı hiçbir sorun çıkmadı.morfolojide krugere göre yapılmış.çok teşekkürler içten dileklerin için:)
cnm zaten ilkini biz tahliye ettik.ikincisinden sonra tüm tahlillerim yapıldı haşimato tiroiti çıktı ama ilaçlarımı düzenli olarak alıyorum artık.yani yapay tiroit hormonu alıyorum dışarıdan.böyle olunca bir sorun olmaz dediler.üçüncü dediğim gibi doktor hatasıyla düştü.sonuncudada iki embriyodan birisi ikiye bölünmüş.yani aslında üçüzmüş karnımdaki ama 2 aylıkken biri şiddetli kanamayla düştü.bölünen embriyo işi bozmuş diyorlar.bide çogul gebelik risklidir diyorlar oyüzden.yani aslında benim bebek düşürme problemim yok ama hep baska nedenlerden kaybediyorum.şimdide gebe kalamıyorum altı aydır.çok mutsuzum
yaş 30 geçtikten sonra fazla vakit kaybetmemek lazım bence...aminnn ...yaşım 31 eşimde 34 cnm.aşılamaya pek güvenmiorum ama sanırım 2 ay daha kendi haline bırakıp sonra yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum.sen kendinden bahsedermisin biraz:)bu arada ilgin için teşekkürler...
sayınız güzel....kızlar eşimin spermiografi sonuçları
dünya sağlık örgtne göre yapılmış sanırım.ilk yazdığım eşimin değeri diğer yazdığım referans değer
perhiz 5 gün
numune renk ve koku: açık sarı beyaz özel kokulu
vikosite:normal viskoz normal
likefaksiyon süresi:22 dk
Ph: 7.5 7.2 - 7.8
volüm: 4cc
löksit 6.2 milyon <1 milyon/mm
eritrosit: <1 <1milyon/mm
germ hücresi: <1 <1milyon/mm
sperm sayısı 78 milyon >20 milyon/mm
total sperm sayısı 312 milyon >80milyon/mm
+4 ileri aktif deg. har: %02
+3 ileri olmayan değ. :%05
+2 yerinde hareketli: %23 +2+3+4>50
+1 hareketsiz : %70 +1<50
sayınız güzel....
ama hareket yavaşlığı var...
ileri hareketlileriniz çok az...
birde eğer yanlış anlamadıysam 6 milyon löksit ise baya iltahap var....
ama telaşlanmayın sakın...
bu antibiyotikle düzelecektir...
iltahap çoğu zaman değerleride etkiliyor...
bir üroloji dr una giderseniz o gerekenleri söyleyecektir...
ha birde morfolojiye bakılmamışmı...
eğer bakılmamışsa bir dahaki testinizde onada muhakkak baktırın...
morfoloji spermin yapısı demek...
anladım canım...belkide orda krugere yapan yerde zor bulunur...bakılmamış canım,ürologta yaptırdık zaten
daha doğrusu doğuda çalışıyoruz bulabileceğim en iyi doktorda yapıldı,,ben yoktum eşimin yanında yoksa kruger e göre yaptır diyecektim...
daha sağlıklı olur diye
ilaç verdi 1 ay sonra gene gel dedi...
doktor da lökositle alakalı olabilir demiş
bende prolaktin eşimde lökosit hayır olsun bakalım...
1.5 yıllık evliyiz bebek düşünmüyordum ama galiba düşünmeye başlayacağım...
hayırlısı olur inşallah
arkadaşlar merhaba.bizde sperm sayısı 11 milyon,morfoloji 0,ikinci microyu deniycez.morfolojinin sıfır olması şansımızıda mı sıfır yapıyor.eşimin genetik testinde bir sorun çıkmadı.lütfen bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
merabalar eşimin spem sayısı 28 milyon normal .ama morfolojiye bakılmadı.onu ayrıca söylemekmi gerekiyor yoksa her hastanemi yapmıyor.bide biz bes günlük perhizle yaptırdık.acaba sonucu etkilermi?
testiniz geyet normal ....eşimin sonuçları böyle yardımcı olursanız sevinirim miktar4 ml viskozite:vizköz renkpal ph:alkali sayım(1ccde):28.000.000 mikroskobi:h.s.6-7lökosit görüldü spermatozoithareket kabiliyeti 1 saat hareketli:%80 hareketsiz:%20 sperm morfolojisi normal yapılı:%90 anormal yapılı:%10
sayı biraz az ama öğle çok değil...merhaba
ben siteye yeni üye oldum. bugün spermiogram yaptırdık, doktorum üroloğa göstermeniz gerekiyo dedi. yarın sabah göstereceğiz. ama ben cok merak ediyorum bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
hacim : 3,5
sperm sayısı : 15 milyon
hareketlilik : 53
a)hızlı ileri hareketlilik : 0
b)yavaş ileri hareketlilik : 40
c)yerinde hareketlilik: 13
d)hareketsiz: 47
morfoloji (krugere göre)
normal 1
baş anomalisi 64
boyun " 15
kuyruk " 20