Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçektende çok karamsar yazmışsın canım , hele benim eşimin morfolojisi %6 benim sol tüpüm tıkalı rahmim ters yani ne ararsan var , doktorum bizede tüp önerdi, hem Allah taşıyamayacağımız yük yüklemez omuzlarımıza merak etme, ben tam 2 buçuk sene bununla uğraştım ağladım inan bitaraflarımı yırttım ,ama elime geçen ne?kocaman bir hiç sen Allaha sığın ondan iste her murada erişir Allah diyen opuyorumnanaktan
benimde eşimin morfolojisi %6, birkere hamile kaldım 4.denememden sonra ama yaklaşık 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırılnak zorunda kaldı. 9 aydır deniyorum olmuyor . olmayınca eşime test yaptırttım özel bir labaratuvarda. morfolojisinin %6 olduğunu öğrendik. konsantrasyon 43.000/20.000 hareketlilikde ileri hızlı %20, ileri yavaş %40, hareketsiz %40. çok şaşırdım ve üzüldüm. hiç bebek işinin bu kadar zor olacağını düşünememiştim. aşılama mı yaptırsam ne yapsam kararsızım. bu cuma doktora gideceğim bu değerlerle bana birşey önersin.
deryaberil testislerdeki ufak kistler nedir bilemiyorum canım..
ama önceki testiniz ilkse tekrarlamanız zaten gerekirdi..
tek test doğru sonucu vermez iyi de olsa..
krugere göre yaptırın bu kez..
işte herşey zamanını bekliyor..
eğer sizin içinde vakti gelmişse önünde hiçbir engel duramaz..
hakkınızda hayırlısı olsun..
aren bu değerler kötü değil ki.
neden kendini yıpratıyosun..
sayıyı hatalı yazmadıysan tabi pardon..
milyon mu bin mi sayı..
hareket ve morfoloji iyi ama.
sayıdan çok hareket ve morfoloji önemli..
sayı milyonlarca olsa da sağlam bir tane olmaması daha kötü..
sayı eğer binse pek takılma yine de..
imkanın varsa aşılama deneyebilirsiniz..
canım değerlerimiz aynı gibi ama bende sol taraf tüp kapalı ordan kaybediyorum ben aşılama olur dedi ama kesin çözüm olmadığından tüpe karar verdik hayırlısı bakalımboshayallersmile
eğerler milyon canım. bin yazmışım para biriminde eski milyonu bin yazmaktan aklım oraya gitmiş. yaşım 36 oldu biraz panikliğimde ondan. daha erken bşr yaşta olsaydım bu kadar takmazdım.
bence sen tüpten önce aşılamayı bir dene. benim arkadaşım dış gebelik geçirdi tek tüpü kaldı. ilk yaptırdığı aşılamada tuttu.iyi bir yumurta takibi ile tek tüple hamile kalanda .çok var. tabi buna siz ve doktor daha iyi karar verirsiniz.
bir kere aşılama yaptırdım ama tutmadı tam 2 milyar harcadık bir ay daha verebilirmiyiz bilemiyorum boşyere bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile
sende haklısın. o kadar para aşılamaya vereceğime biraz daha verip aşılamadan daha yüksek şansı olan tüp bebek yaptırırım diye düşünüyorsundur haklı olarak.
kızlar mikroenjeksiyonun şansı çok çok daha yüksek...anne genç ise şans %80 lere varıyormuşşşş
ayrıca üniversite ve devlet hastaneleriden alınan yazı ile devlet ssk lılara 1123 tl sini karşılıyor ... bunu araştırırken okudum bir yerden...
ama mikroenjeksiyon son aşama diye biliyorum. tüp bebek denemelerinde olmayonca yada tüp bebekle olma şansı az ise diye biliyorum.