BİZ BU SABAH DOKTORA gittik eşimle birlikte. jinekoloğum muayene etti beni yumurtalarım çokmuş ama henüz görünecek kadar büyümemişler. eşimin test sonucu onu da üzdü. keşke sana klomen demede testi isteseydim dedi. çünkü bu ay benim yumurta üretimi boşa gitmiş oldu
doktor bu cümleyi kurmasada ... kocam da üroloa gitti hemen o da muayene oldu. birtakım tstler istedi hormon testleri . ama özel hastanede çoook fazla bir rakam söyleyince eşim yaptırmayalımburda dedi. araştırma hastanesinden randevu aldım. yarın oraya gidecek hem başka doktorun önerisini de duymuş olucaz test isterse de orada yaptırır artık . geri bu doktora getirir sonuçları olmazsaa.. doktor dedi ki birlikteliğiniz sırasında eşinden (benden yani) gelen bir antikor spermleri öldürücü etki yapmış olabilir ve bu da etken olabilir dedi. jinekologda sperm sayısının bu şekilde olduğu durumlarda mikroenjeksiyon yöntemini öneriyoruz ve çok başarılı sonuçlar alıyoruz dedi. onu deneyebiliriz en kötü dedi. ürolog da ilaç tedavisnin buna cevap vermeyeceğini söyledi. istediği hormon testleri ile varikusel mi değilmi onu saptayıp ; gerekecek ise ameliyat diyecek... muhtemelen de öyle görünüyor. ameliyat sonrasında %80lere kadar sayıda artış ve döllenmede %70e varan bir şans artışı oluyormuş....
kafamız karışık morallerimiz bozuk..eşim bana güç vermeye çalışıyor ama canım çok sıkkın . hatta öyle ki dün eşime ; ayrılmak istersen sana karşı gelmem bile dedim. benden kaynaklanan şeyler olduğunu hissedercesine.. o da asla böyle şey düşünme asıl benim yüzümden sen anne olamazsan diye ben üzülürüm sana bunu ancak öyle teklif ederim aa ölene kadar seninleyim dedi.
kocamı çok seviyorum , bebeğim olmasını da çok istiyorum ama Allah ikimizi bir araya getirdiğine göre ; bunları yaşadığımıza göre vardır bir hayırlısı diyorum ... Çocuğum olmasa da ANNE olmak ne bilemesem de eşim yanımda olsun yeter artık bana ...
bebeği olan sizlerden ;sizlerin hyecanından paylanırım artık ben de...
öpüyorum ....