- 22 Ağustos 2015
- 71
- 15
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın valla progestan biraz Anlamsız geldi bana . Yani hamile kaldıktan sonra verilse daha iyi sonuçta ben hamile kalamazsam boşuna içiyorum . Yumurta dün 15 bugün 20 çok iyi dedi . Hızlı büyümüş . Ben anlamıyorum pek . Teşekkür ederim .canım folbıol folik asit,coraspin kan sulandırıcı aspirin,ovitrelle çatlatma iğnesi,20 mm olan yumurtan çatlasın diye vermiş,iğneyi vurulduktan sonra 36 saat içinde yumurtan çatlayacağı için sana iğne vurulduktan sonraki gün ve ondan sonraki günlerde de ilişki olsun diyecek,progestan da bebiş olursa tutunması kolay olsun diye ilaç vay beeee dr olacak hatunmuşum ben yaaa
Cuma başla dedi Hayatım , tamam düzenli kullanacam .bide bu ilaçlar için rapor çıkartmamı söyledi doktor 2 yıl geçerli dedi . 2 yıl bu ilaçlarda geçerli heralde onuda anlamadım .Evet grcktn doktor olacak kadnmssn.cnm progstn scma glmsn o cok iyi dsugu englliyr muhakkak onu dznli kulkan
Saol bitanem çıkarttı doktor benim için rapor 2 yıl geçerli dedi . Hayırlısı olsun . Allah ol derse oluyor hepimiz bunu biliyoruz . Ancak dua etmek geliyor elden .cnm bu ilçaların fiyatları çok puhalı ya onun için rapor çıkar demiştir çünkü benm yengem tüp bebek indirdi oda aynı ilçları kullandı ordan biliyrm rapor çıkar daha ucuz alırsn
Aynen cnm rabbim hpmze verir insllh bn hpmz icn cokkkk dua edyrmSaol bitanem çıkarttı doktor benim için rapor 2 yıl geçerli dedi . Hayırlısı olsun . Allah ol derse oluyor hepimiz bunu biliyoruz . Ancak dua etmek geliyor elden .
Bitanem bak neo fertil içti benim eşim . İnternette de çakşır otu ve keçibounuzu duymuştum . Lütfen araştır eşin için . umutsuzluğa kapılma . Bak haziranda 18 milyondu eşimin 1 ayda 165 milyona çıktı . Sürekli değişebilir sende umudunu kaybetme sakın .kızlar merhba 5 milyon çıktı sperm sayısı azmı