- 16 Mart 2015
- 101
- 53
Canım Valla kağıtta yazanın hepsi bu üstte kişisel bilgiler var. Morfoloji ve motilite aynı şey olmuyormuileri hareketlerin toplamı %50 den fazla olması lazım canım bide morfoloji kaç onu göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Valla kağıtta yazanın hepsi bu üstte kişisel bilgiler var. Morfoloji ve motilite aynı şey olmuyormuileri hareketlerin toplamı %50 den fazla olması lazım canım bide morfoloji kaç onu göremedim
yok canım kruger e göre olan spermlerin ne kadarının normal olduğuna bakılmamış 2 başlı iki kuyruklu yapısık bunun ayrımı yapılmamışCanım Valla kağıtta yazanın hepsi bu üstte kişisel bilgiler var. Morfoloji ve motilite aynı şey olmuyormu
Cook tşk ederim canımm inşallahh dahada iyi olurda hepimiz hamiş oluruz. Peki bu sonucla hamilelik mümkünmüyani motilite şey demek eşinin spermlerinin %45 i hareketliymiş bu hareketlilerin %30 i hızlı ileri hareketliymiş baya iyi düzelmiş sonuçlarınız
canım bizde 71 milyon sperm var %35 hareketli olan spermin %10 hızlı hareketli morfoloji 10 ...4 farklı doktora gittim 4 ü de olur olur diyor başka bişi demiyor ama 1 bucuk yıldır cocuk mocuk yok ...bizden daha kötü durumda olanlar gebe kalmış nasip işi biraz allah nasip etsinCook tşk ederim canımm inşallahh dahada iyi olurda hepimiz hamiş oluruz. Peki bu sonucla hamilelik mümkünmü
Peki bizim testte morfoloji yok bunu nasıl anlayıp öğretnebilirim. Toparlarsak sperm konsantrasyonu sperm sayısı motilite hareketlilik. İleri hız hareketli olanda yüzde 45 olan. Peki morfoloji ne demekki. Sperm sayısı varsa ileri hareket de varsa sonucda. Morfoloji neyi gösteriyorki. Kusura bakma cok soru sordum anlamadığım için.yani motilite şey demek eşimin spermlerinin %45 i hareketliymiş bu hareketlilerin %35 i hızlı ileri hareketliymiş baya iyi düzelmiş sonuçlarınız inşallah tez zamanda gelir bebişin
canım bizde 71 milyon sperm var %35 hareketli olan spermin %10 hızlı hareketli morfoloji 10 ...4 farklı doktora gittim 4 ü de olur olur diyor başka bişi demiyor ama 1 bucuk yıldır cocuk mocuk yok ...bizden daha kötü durumda olanlar gebe kalmış nasip işi biraz allah nasip etsin
Peki bizim testte morfoloji yok bunu nasıl anlayıp öğretnebilirim. Toparlarsak sperm konsantrasyonu sperm sayısı motilite hareketlilik. İleri hız hareketli olanda yüzde 45 olan. Peki morfoloji ne demekki. Sperm sayısı varsa ileri hareket de varsa sonucda. Morfoloji neyi gösteriyorki. Kusura bakma cok soru sordum anlamadığım için.
Her doktor başka Konuşuyor tutarsızlar . Bizede bir doktor bekleyin doğal yolla okur diyor başkası olmaz diyor . Evlilik Hayatımız tabiki bozuldu eşime sürekli baskı yapıyorum . Şunu yapma bunu iç doktora git test yap bu gece ilişki var testten önce 3 gün ilişki yasak .... Hayatımız askeri kamp gibi oldu .
Canım burada test sonuclarını paylaşınca coğu arkadaşlar morfoloji sonucun yok kağıtlarda dedi bende bugün sabah test yaptırdığımız kliniği aradım ve sordum. Laboratuvar bölümüne bağladılar oradaki uzman kişi morfoloji baş kuyruk vs yapısı dedi biz spermleri miroskopta coook cook büyüterek bakıyoruz orada belli oluyor eğer ki baş kuyruk yapılarında sıkıntı görüyorsak inçeliyoruz dedi sıkıntı olmayınca bakmıyoruz dedi. Önemli olan sperm sayısı ve hareketlilik dedi. Bende rahatladım. Yani demekkş bakılacak enteresan bi durum görmeyip bakmamışlar. Sayı ise birmilyon üçyüz müş hareketlilik yüzde 45. Ama sayı düşük. Ama eski sonuclara göre yüksekmiş. İnşallah olur bizlerinde bebeği. İnan bende artık yoruldum 10 yıldır cocuk diye diye kafayı sıyırcammmerhaba gerçeklten ne yapmalıyız bilemiyorum her ay test yapıyorum bir umut diye sizin durum nedir morfoloji falan baktırdınızmı
Canım burada test sonuclarını paylaşınca coğu arkadaşlar morfoloji sonucun yok kağıtlarda dedi bende bugün sabah test yaptırdığımız kliniği aradım ve sordum. Laboratuvar bölümüne bağladılar oradaki uzman kişi morfoloji baş kuyruk vs yapısı dedi biz spermleri miroskopta coook cook büyüterek bakıyoruz orada belli oluyor eğer ki baş kuyruk yapılarında sıkıntı görüyorsak inçeliyoruz dedi sıkıntı olmayınca bakmıyoruz dedi. Önemli olan sperm sayısı ve hareketlilik dedi. Bende rahatladım. Yani demekkş bakılacak enteresan bi durum görmeyip bakmamışlar. Sayı ise birmilyon üçyüz müş hareketlilik yüzde 45. Ama sayı düşük. Ama eski sonuclara göre yüksekmiş. İnşallah olur bizlerinde bebeği. İnan bende artık yoruldum 10 yıldır cocuk diye diye kafayı sıyırcamm
slm, milimde mi 48 yoksa toplamda mı 48 milyona az dedi dr??? Benim eşimin milimde 17,3 toplamda 47 milyona dr az ama kötü değil dedi.inşallah artık forum okumaktan test yapmaktan sıkıldım evliliğime bir şey olacak diye korkuyorum önce sayı az geldi bana 48 milyondu sonra dr morfoloji dedi sanki sıkıntı bulmaya çalışıyorlar dediğin gibi inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda kucaklarız canım :) hangi şehirdesin?
slm, milimde mi 48 yoksa toplamda mı 48 milyona az dedi dr??? Benim eşimin milimde 17,3 toplamda 47 milyona dr az ama kötü değil dedi.
Ankara canım ya seninşallah artık forum okumaktan test yapmaktan sıkıldım evliliğime bir şey olacak diye korkuyorum önce sayı az geldi bana 48 milyondu sonra dr morfoloji dedi sanki sıkıntı bulmaya çalışıyorlar dediğin gibi inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda kucaklarız canım :) hangi şehirdesin?
Ankara canım ya sen[/QUOT
Denizlideyim bende :)
Canım morfoloji sonucum yok kağıtlarda dedimiştik ya bende bugün sabah test yaptırdığımız kliniği aradım ve sordum. Laboratuvar bölümüne bağladılar oradaki uzman kişi morfoloji baş kuyruk vs yapısı dedi biz spermleri miroskopta coook cook büyüterek bakıyoruz orada belli oluyor eğer ki baş kuyruk yapılarında sıkıntı görüyorsak inçeliyoruz dedi sıkıntı olmayınca bakmıyoruz dedi. Önemli olan sperm sayısı ve hareketlilik dedi. Bende rahatladım. Yani demekkş bakılacak enteresan bi durum görmeyip bakmamışlar. Sayı ise birmilyon üçyüz müş hareketlilik yüzde 45. Ama sayı düşük. Ama eski sonuclara göre yüksekmiş. Öyle dedilerileri hareketlerin toplamı %50 den fazla olması lazım canım bide morfoloji kaç onu göremedim
Bizde 10 aydır uğraşıyoruz canım , aşılama yaptırdık tutmadı eşimin sperm sayısı için Doktor neo fertil verdi . Tüp bebek için Eylül'de başlamayı düşünüyoruz .merhaba gerçeklten ne yapmalıyız bilemiyorum her ay test yapıyorum bir umut diye sizin durum nedir morfoloji falan baktırdınızmı
Arkadasım çok faydalı bişey paylaştın bizimde kağıdımızda yok morfoloji demekki sıkıntı yok o Açıdan.Canım morfoloji sonucum yok kağıtlarda dedimiştik ya bende bugün sabah test yaptırdığımız kliniği aradım ve sordum. Laboratuvar bölümüne bağladılar oradaki uzman kişi morfoloji baş kuyruk vs yapısı dedi biz spermleri miroskopta coook cook büyüterek bakıyoruz orada belli oluyor eğer ki baş kuyruk yapılarında sıkıntı görüyorsak inçeliyoruz dedi sıkıntı olmayınca bakmıyoruz dedi. Önemli olan sperm sayısı ve hareketlilik dedi. Bende rahatladım. Yani demekkş bakılacak enteresan bi durum görmeyip bakmamışlar. Sayı ise birmilyon üçyüz müş hareketlilik yüzde 45. Ama sayı düşük. Ama eski sonuclara göre yüksekmiş. Öyle dediler
Bana bizim test için öyle dediler. İnşallah sizinki de öyledir canımArkadasım çok faydalı bişey paylaştın bizimde kağıdımızda yok morfoloji demekki sıkıntı yok o Açıdan.
Bence Öyledir dikkat çektiklerine bakıyordur çünkü bana aşılama yapıldı ama morfoloji yok kağıtta olsaydı yazarlardı . Kafama takılan bir soruyu cevapladın senBana bizim test için öyle dediler. İnşallah sizinki de öyledir canım
Bizde 10 aydır uğraşıyoruz canım , aşılama yaptırdık tutmadı eşimin sperm sayısı için Doktor neo fertil verdi . Tüp bebek için Eylül'de başlamayı düşünüyoruz .