- 31 Mayıs 2010
- 928
- 320
Ama tek sperm testiyle kalmayin. Doktorumuz hep oyle demisti. Simdi biz de yenisini verecegiz bugun.Arkadaşlar merhaba eşimin spermiogram testi ni yorumlar misiniz yardımcı olrsaniz çok sevnrim. Değerler düşük mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama tek sperm testiyle kalmayin. Doktorumuz hep oyle demisti. Simdi biz de yenisini verecegiz bugun.Arkadaşlar merhaba eşimin spermiogram testi ni yorumlar misiniz yardımcı olrsaniz çok sevnrim. Değerler düşük mü
Canım ilk kez gittik doktora bunu verdi sonuç olarak sayı düşük 3 hafta sonra tekrar gelin dedi.. Tekrar gidecez morfolojinin ne old bilmiyodum ama gidince sorarız onu dacanım hareketiniz felan iyi neden aglıyorsu bence hareket sayıdan daha iyi unutma gebe kalmak için 1 sperm gerekli üzme kendini ilaç vermedimi morfoloji yok mu?
Canım hiç bişy demedi ilk test old için, ikinci bi test yapalım ona göre bişy söyleyebilirim dedi sadece..ilaç verdi mi anlayamadım
Hangi ilacı verdi canım? Sizin sonuçlar nasıl cıktı ?benim eşim de ilk defa verdi ama ilaç verdiler bize
neşeli hatun bu şekilde ayrıntılı bir spermiyogram olmalı cnm.lütfen banada yardım edin sonuçlarnasıl :
volüm 2.5ml
renk gri opak
ph 8,0
vızkozite normal akışkan
spermatozoa sayısı 19,200,0000
total sayı 48,000,0000
ileri hareketli %60
yerinde hareketli %20
harekezsiz %20
toplam ileri hareketli sayısı 28,800,0000
mikroskobik inceleme 40-45 lökosit görüldü
pellet +
morfoloji %65 normal yapı
%10 boyun
%15 kuyruk
%10 baş
bizim sayı iyide hareket yavaş canım ileri hareket %7 ama doktor hareketin tamamına baktı o da %36 felan en az %40 olmalı toplamda dedi neofortil adında bi ilaç verdi bayagı pahalı 149 tl 2 ay sonra tekrar tahlil verecez bakalımHangi ilacı verdi canım? Sizin sonuçlar nasıl cıktı ?
Biz henüz ayrıntılı bi tahlil yapmadık. Ama yapacağız inşallah sonuçlar çok kötü çıkmaz canm. Hakkımızda hayırlısı olsun. Seninde inşallah olur en kısa süredebizim sayı iyide hareket yavaş canım ileri hareket %7 ama doktor hareketin tamamına baktı o da %36 felan en az %40 olmalı toplamda dedi neofortil adında bi ilaç verdi bayagı pahalı 149 tl 2 ay sonra tekrar tahlil verecez bakalım
amin inş.Biz henüz ayrıntılı bi tahlil yapmadık. Ama yapacağız inşallah sonuçlar çok kötü çıkmaz canm. Hakkımızda hayırlısı olsun. Seninde inşallah olur en kısa sürede
Merhaba canim, hareketliliginiz biraz dusuk cikmis, sayiniz da cok iyi degil gibi ama morfolojiyi cekmemissin, sanirim o da onemli bir faktor.
Ama tek sperm testiyle kalmayin. Doktorumuz hep oyle demisti. Simdi biz de yenisini verecegiz bugun.
canım sen kayseride misin,? birde fotografta birsey yok renk koku felan var hız sayı morfoloji göünmüyorCANIM FOTOGRAF YÜKLEDİM BAKAR MISIN BAŞKA BİŞİ YOK ELİMDE SADECE BUNLAR VAR
CANIM FOTOGRAF YÜKLEDİM BAKAR MISIN BAŞKA BİŞİ YOK ELİMDE SADECE BUNLAR VAR