- 11 Şubat 2015
- 143
- 71
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım siz müane için gideceksiniz devlete testte yapıyorlar ben kadın doğuma gitmiştim devletin benioraya yönleendirmişlerdi yani devlete yönlendirmişlerdi spermiyogram için ama biz gidemedik çünkü benim eşim inat etti 3 yıl sonra verdi tahlili ancak aşılamaya gelince ben sordum ama şeyma hanım aşılamada şans daha düşük oluyor direk tüp bebek dedi biz de 2. tahlili bekliyoruz o iyi gelirse yumurta takibi yaparız dedi 1 spermiyogramla sonuca ulaşılmıyor senin eşin versin bakalım ben desem şimdi eşime gitmetz ancak 2 ay sonra ama hareketlilik için ilaç verdi dedim ya sıkmayın kendiniizi rahat olun allah nasip etsin en kısa zamanda ikimize deSaol canım cevapların için işteyim hemen yazamadım cahit bey direk bizi ürolağa yönlendirdi canım, inşallah ilaçlarla yükseltiriz değerleri. Devlette yapılmaz ise analiz merkezine gidelim bizde birde orda baksınlar bakalım. Siz aşılama fin neden düşünmüyorsunuz direk tüp bebek mi dedi doktor.
Merhaba canım, Eşim devlette muayene oldu küçük bir varikosel çıktı şu aşamada cerrahi müdahaleye gerek olmadığını ilaçla tedavi önerdi. senin eşin ilaç olarak ne kullanıyor şuan ilacın adını hatırlayamıyorum. inşallah ilaçla sonuç alırız sonuçtan haberdar edeyim dedim allah yardımcımız olsun inşallah.canım bizimde ileri hız yavas %7 ama doktor toplamına baktı herkes için hayırlısı siz devlette yaptırdığınız sonuçta farklı birşey çıkarsa banada haber ver lütfen ama içini ferah tut rahat ol
Merhaba canım, Eşim devlette muayene oldu küçük bir varikosel çıktı şu aşamada cerrahi müdahaleye gerek olmadığını ilaçla tedavi önerdi. senin eşin ilaç olarak ne kullanıyor şuan ilacın adını hatırlayamıyorum. inşallah ilaçla sonuç alırız sonuçtan haberdar edeyim dedim allah yardımcımız olsun inşallah.
özelden yazmaya çalıştım canım :)Ozelden de haberleselim canm
canım sonuçlar gayet iyi için rahat olsunherkese merhaba . kızlar sayfaları okudum ama pek bısey anlamadım deger aralıkları degıstıgı ıcın test sonuclarımıza bakabılır mısınız
Tesekkur ederim canim. 3. Ayimiz olacak. Yeni bitti adetim. Umarim bu ay olurcanım sonuçlar gayet iyi için rahat olsun
bizde lokosit 3 dü iltihap var demişti ürolog sanırım iltihap var sizdede diğer değerler iyiArkadaslar merhaba.. bugun esim spermiyogram testi yaptirdi. Ph:7.5 ,,,Renk: acik sari ,,,,Volum:3 ml ,,,,,sivilasma suresi: 30 dk,,,, ml deki sperm sayisi: 18 milyon .... toplam hareketli %53==ileri hizli hareketli %23 yavas hareketli %25 yerinde hareketi %5 hareketsiz %47... morfoloji %90... lOkosit 14.. daha doktorumuzla sonuclari gorusemedik. Normalmidir sizce
tesekkur ederim canim.. p.tesi gorusucez bakalim doktorumuzla.. sperm morfolojisinde vs. Sorun yoksa digeri bebis icin buyuk bir sorun degildir sanirimbizde lokosit 3 dü iltihap var demişti ürolog sanırım iltihap var sizdede diğer değerler iyi
iltihap fazlaysa dölleyemiyormuş ama sizde o derece fazla değiltesekkur ederim canim.. p.tesi gorusucez bakalim doktorumuzla.. sperm morfolojisinde vs. Sorun yoksa digeri bebis icin buyuk bir sorun degildir sanirim
Hiimm... hayirlisi artik. Beklicez minnak ayaklimizi..iltihap fazlaysa dölleyemiyormuş ama sizde o derece fazla değil