Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

klomeni nete göre verdi kan tahlili felan yaptımı bizde kullanıyoruz klomen ama bizim hormonlarda sorun var .klomen hormon ilacı eger hormonlar güzelse kullanılması pek önerilmiyo..

pardon cnm şimdi gördüm hormon sonuçlarınız sizin fsh oldukça yüksek çıkmışş onu düşürmeye çalışıyor sanırım doktorunuz bizimde fsh düşük onu yükseltmeye calışıyoruzz..ne zamandır bebek istiyorsunuzz ?

canım bu test geçerli sayı hız vs sayısını veremez çünkü 7 günlük bir perhizden sonra bakılmış..
5 gnden fazla olmamalı...yanıltıcı sonuç çıkmaması için..

Son düzenleme:
bizde 4 martta test yaptırcaz heyecanla bekliyorum bakalımm nasıl gelişme varmıı?
inşşş milyonları bu kez görürüzz gerci hiç 4 milyonun üzerine çıkmadı ama (

arkadaşlar bu arada eşi profortil kullanan varmı biz bu ay ona başlıyacazz şimdiyedek prowedplus kullandık şimdi buna gecezz henüz almadık ama yarin alacaz inş..

kızlarr

4 aylık proxeed kullanımından sonra ilk testimizi yaptırdık..

öncesi ve sonrasındaki değerleri yazıyorum...özellikle sayı problemi olan arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim...

1.tst.

sayı 15 milyon ml de..
toplamda 45 milyon
morfoloji :4 iken

2.testte
sayı 65 milyon ml de
toplamda 288 milyon çıktı
morfoloji %2 çıktı..

2.testimizi tüp bebek merkezinde yaptırdık çok çok ayrıntılı incelendi..ve gerçektende sonuçlarımızı beğendier ilk kez oluyo desem çok mutluyum eşim için...

ancak iyiki gitmişiz merkeze sorunun eşimde olduğunu düşünürken asıl sorun bendeymiş...
rahim filmim ayrıntılı incelendi ve laparoskopi olmama karar verildi...
sonrası bebek inş..

aysunay hadi hayırlı olsun sevindim sayıların artmasına maşalla 3 aya kalmaz bebişin gelir doğal yoldan inşşş...sayınız çok gzel artmış başka bişeeler yaptınızmı peki ek olarak birde laparoskopi ne yapışıklı felanmı var

off benimde gitmem lazım doktora rahim filmi bile çekilmedim daha doğrusu doktorlar istemedi

ahh ahh canım hiç sormaaa...
biz 2 yıldır bebek istiyoruz 6 ay olunca doktora gittik eşimin değerlerinde biraz düşüklük vardı..yani düşükte çıkıyordu yüksekte neyse doktorlar bana da baktılar filim yumurta takibi vs hiç bi problem yok dendi benim rahim filmime tüp bebek yaptırdığım doktorda olmak üzere tam 4 doktor baktı vede psorblem yok dendi

baktık 1 yıl olmadı 1 aşılama 1 tüp denedik tutmadı

sonra çok iyi bir araştırma içine girdim ve iyi bir tüp bebek merkezi bulup ist.a gittim...

doktor rahim filmime bakar bakmaz tüplerde problem var böyle aşılama da tüp bebekte doğalda bebek olmaz dedi

2 yılki umutlarım hayallerim tüp bebek denemelerim hepsi boşa gitti

tüplerimde şekil bozukluğu varmış ve buralarda sıvı birikmesi olabilirmiş bu yüzden ameliyt olmam gerekiyor
sonrasında bebeğim kendiliğinden gelir inş...olmazsa da gene o merkezde tüp bebek deneyeceğiz.umutluyum mutluyum artık

eşim 4 ay boynca günde 2 kez proxeed plus vede L arginine kullandı..hala da kullanıyor..
keçi boynuzu özü içiyor günde 4 kaşık..bunun haricinde bişey yapmadık..

çok sağol canım evet değerlerimiz çok iyi çıktı şükür
bendeki problemde çözülünce inş.olur meleğim..

sen ne zamandır bebek istiyosun cnm..
eğer 6 ay bitti ise rahim filmini çektir bence..
eşinin değerleri nasıl??

ya en azından üzerine düşmüşsün canımm valla doktor ne kadarda önemli yaa..benim gecensene bir düşüğüm var şimdi bekliyoruz deger biraz yüksek olsa aşılama deneyecem ama yok olmazsa tüp yaptıracaz bizde en gec mayıs gibii bakalım kısmet artıkk inş gelir bebişler biran önce

canım benimde nisanda 2 yıl bitecek bebiş istemeyele başlaayalı 2,5 yıllık evliyim benim gecen sene doğal bir gebeliğim oldu mart ayında ..doktorlar birşey yok diyo benim için muayne ve hormon ayrıca yumurta takibinde işte bu ay iyi bir doktor buldum ona gidecem 3 boyulu ultrasyon cihazı varmış onla muayane edecek..bakalım adetin 2 günü çağırdı adet olmayı bekliyorum eger o gerek görrürse bende çektirecem filmi.
canım benim eşimin degerleri iyi değil hiç 4 milyonun üzerine çıkmadı hız ve morfoloji desen çok düşük şuan tedavi görüyor eşim kaan aydosun hastası .onun biraz daha tedavi olması lazım sonra zaten hemen bizde tedaviye başlayacaz çocuk özlemi her gecen gün artıyorr içimde sabırsızlanıyorum gün geçtikçe inş olurr hepimizin ..

amin canım benim..
kaan aydosu biliyorum bende ona pek çok kez mail attım ve hemen cevapladı sağolsun..

inşallah eşinin tedavisi cevap verir..yoksada dediğin gibi çok şükür tedavisi olan bir yoldayız aşılama tüp bebek olana kadar devam..yeterki gelsinler

merhaba herkese ben 3 yıllık evliyim.çocuğum yok.evlendikten 1 yıl sonra doktora gittik klomen vs verdi.olmadı başka doktora gittim.eşimin sperm tahlilini inceledi varikosel var spermlerin %60 ı ölü dedi.sende bişey yok ilaç içme dedi.rahim filmi çekilmediği halde tüplerin tıkalı değil dedi.ameliyat oldu eşim değerler bir düştü bir yükseldi hala çocuk yok.ocakta ilk aşılamamı yaptık tutmadı.değerler düşük çıktı.besin ve ilaç takviyesi yapıyoruz martta tekrar test yaptırıcaz.eğer iyiyse nisanda ikinci aşılamyı yaptırıcaz.

eşimin yıkanmadan önceki değerleri şöyle:viskosite:hafif artmış pH:8 sperm sayısı:18 milyon ileri hız:%5 ileri yavaş:%35 yerinde hareketli:%15 hareketsiz:%45 likefaksiyon:35 dk morfolojide sorun yok vikosite artmış görünüyo çünkü eşimde iltihap vardı şimdi antibiyotik kullanıyo.keçiboynuzu kürü L-arginine vermişti doktur.

Kızlar benim eşimde sorun vardı 8 milyon spermi vardı bıze doktorlar bu kadar spermle cocuk olmaz normal yolla dedı asılama yada tup bebek yaptırın dedıler .
Bizde o gunden sonra keçi boynuzu kurune başladık üzerınden 3.5 ay gectı tekrark gecen gun sperm testı yaptık bakalım gercekten faydası oluyormu dıye
sonucu aldıgımızda ınanamadık 8 milyondan 31 milyona yukselmış çok sevindik hamile kalmış gibi gelecek ay tüp bebeğe başlayacaktık biraz daha calışalım dedım eşime belkide allahın izni ile olur .
Eğer eşinizin sperminde sorun varsa lütfen keçiboynuzu kürünü deneyin inş faydasını görürsünüz bizim gibi

inşallah olur cnm

hadi hayırlı olsun yakında bebiş haberini alırızz inş

ay canım ıns. calısıyoruz rabbım nasıp eder ıns. yalnız 31 milyon sperm var %15 ileri hızlı %20 hızlı acaba olurmu
bu hız oranını nasıl yukseltebılırız bır bılen varmı

şuan eşin tam olarak neler kullanıyor?

canımcım kelin ilacı olsa başına sürer misali bizimde birçok şeyşmiz düşükk sizin gene sayı iyi bizde oda yokkk:))ama mücadeleye devammm pes etmek yok neden olmasınkii

canım eşimin senelerden beri 8 milyon spermi vardı keçi boynuzu kürünü kullandık halada kullanıyoruz 4 ay oldu o sekılde sayımız 31 ml.yukseldı sukur ama hareketlılık aynı kaldı.
havuc suyu arı sütü polenli, bazen keciboynuzu pekmezi, ceviz kabak çekirdeği , kuru inci yediriyorum .
eşimde varikoselde var 10 yıl once amelyat olmuş çif tarflı bir faydası oolmamıs dr. lar tekrar amelyatın faydalı olmayacagını soyledı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…