Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşim varikosel ameliyatı olalı 4 ay oldu. Ameliyat sonrası değerleri :

Sayı : 147.000.000
Hızlı hareketli : %11
Yavaş hareketli : % 35
Yavaş hareketli : % 2
Hareketsiz : % 52

Morfoloji : % 1

Bir hafta sonra aşılama, tutmazsa hemen ertesi ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Morfoloji çok canımı sıkıyor. Morfoloji nasıl artırılır? Morfolojinin bu kadar düşük olması aşılama ve tüp bebek şansını nasıl etkiler? Sizce bu değerlerle şansımız nedir?

Bir hafta sonra aşılama, tutmazsa hemen ertesi ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Morfoloji çok canımı sıkıyor. Morfoloji nasıl artırılır? Morfolojinin bu kadar düşük olması aşılama ve tüp bebek şansını nasıl etkiler? Sizce bu değerlerle şansımız nedir?

vallahi bu değerlerle doğal yoldan da hamile kalınır..sayınız çok güzel..
ileri hızlı hareketliniz az o biraz artsa doğal oldan şansınız artar..e vitamini havuç kürü vs kullansın eşin..

ha tüp bebek yada aşılama için hiç bir problem yok sakın korkma..

vallahi bu değerlerle doğal yoldan da hamile kalınır..sayınız çok güzel..
ileri hızlı hareketliniz az o biraz artsa doğal oldan şansınız artar..e vitamini havuç kürü vs kullansın eşin..

ha tüp bebek yada aşılama için hiç bir problem yok sakın korkma..

Canım zaten şuan Proxeed Plus + E vitamini + Epimedyumlu Ginsengli macun + Folik asit + Keçi boynuzu kürü kullanıyoruz :KK70: Bu değerlere ulaşmadan önce değerlerimiz tam bir felaketti. Ama hala şu morfolojiyi düzeltemedik. Bir de ameliyat olalı 4 ay oldu daha. Sanırım bu ilaç ve kürlere devam edersek hızlı hareketimiz de artacaktır. Havuç kürünü ise hiç denemedim :KK70: Bir de ona bakmak lazım.

Canım zaten şuan Proxeed Plus + E vitamini + Epimedyumlu Ginsengli macun + Folik asit + Keçi boynuzu kürü kullanıyoruz :KK70: Bu değerlere ulaşmadan önce değerlerimiz tam bir felaketti. Ama hala şu morfolojiyi düzeltemedik. Bir de ameliyat olalı 4 ay oldu daha. Sanırım bu ilaç ve kürlere devam edersek hızlı hareketimiz de artacaktır. Havuç kürünü ise hiç denemedim :KK70: Bir de ona bakmak lazım.

ooooooooo ben kime diyormuşum :):) uzman varmış karşımda :):)
canım değerleriniz çok iyi artmış o halde:nazar::nazar:
tabi devam edin daha da düzelecektir..

morfolojiyi düzeltmek en zoru ama oda düzelecektir bir iki tıkta olsa..
o düzelmese bile hızınız sayınız arttıkça oran artar otomatikman:)

Arkadaşlar bu sonuca ne yapabilirim ?
1 ay önce yaptırmış oldugumuz sonuç 1 aydır ise aşagıda bulunan kürleri uyguluyorum
Sabah aç karnına keçi boynuzu kürü 5 dakika ara ile proxeed plus içiriyorum
Bunun yanı sıra 1 gece saf zeytin yagında bekletilmiş incir yediriyorum
Fındık fıstık badem kabak çekirdeği falan zaten yiyor eşim
Bunların yanı sıra eklemek istediginiz bir şey varmı sayıya morfolojiye haraket hız a bu iyi gelir diyenler lütfen

Ph 7.6
Likefiye süresi 25
Viskozite normal
Miktar 2.0
Sperm sayısı 9 milyon/ml
Total sperm sayısı 18 milyon
Morfoloji. 0
Normal yapılı olan 50
Anormal yapılı olan 50
Baş anomalisi 10
Boyun anomolisi 25
Kuyruk anomolisi. 15

Sperm motilite
1 saat hızlı haraket. 5
1 saat yavaş haraket. 35
1 saat haraketsiz. 60

2 saat hızlı haraket. 0
2 saat yavaş haraket. 20
2 saat haraketsiz. 80

Mikroskobi. --
Lökosit 1.2

canım eşimin senelerden beri 8 milyon spermi vardı keçi boynuzu kürünü kullandık halada kullanıyoruz 4 ay oldu o sekılde sayımız 31 ml.yukseldı sukur ama hareketlılık aynı kaldı.
havuc suyu arı sütü polenli, bazen keciboynuzu pekmezi, ceviz kabak çekirdeği , kuru inci yediriyorum .
eşimde varikoselde var 10 yıl once amelyat olmuş çif tarflı bir faydası oolmamıs dr. lar tekrar amelyatın faydalı olmayacagını soyledı. :KK43:
canım havuç suyu ve kaçiboynuzu aynı anda kullanılmamısı lazımm ek olarak çakşır çayı veya ısırgan çayıdaiyi canım bence güzell yakındır inşş haberini almamızz degerler düzelmişken aşılama felanmı deneseniz acaba

ooooo bu ne hızzz:)))henüz ameliyat olalı çok yeni cnm bir sene de geliyor zaten bebiş geneldee..tüp bebişi etkilemiyor zaten en iyilerini seçiyorlar

inşallah inşallahhhhh bende sende isteyen herkessstee:KK16:

aysunay nasılsın cnm ne yaptın ameliyat tarihin belli oldumu

canım adetimi bekliyorum mart ortası gibi olacak..tam tarih belli dğeil ama adet belirleyecek..:26:

1 ay önce yaptırmış oldugumuz sonuç 1 aydır ise aşagıda bulunan kürleri uyguluyorum
Bunların yanı sıra eklemek istediginiz bir şey varmı sayıya morfolojiye haraket hız a bu iyi gelir diyenler lütfen

Ph 7.6
Likefiye süresi 25
Viskozite normal
Miktar 2.0
Sperm sayısı 9 milyon/ml
Morfoloji. 0
Normal yapılı olan 50
Anormal yapılı olan 50
Baş anomalisi 10
Boyun anomolisi 25
Kuyruk anomolisi. 15

Sperm motilite
1 saat hızlı haraket. 5
1 saat yavaş haraket. 35
1 saat haraketsiz. 60

2 saat hızlı haraket. 0
2 saat yavaş haraket. 20
2 saat haraketsiz. 80

Mikroskobi. --
Lökosit 1.2

Ph 7.6
Likefiye süresi 25
Viskozite normal
Miktar 2.0
Sperm sayısı 9 milyon/ml
Morfoloji. 0
Normal yapılı olan 50
Anormal yapılı olan 50
Baş anomalisi 10
Boyun anomolisi 25
Kuyruk anomolisi. 15

Sperm motilite
1 saat hızlı haraket. 5
1 saat yavaş haraket. 35
1 saat haraketsiz. 60

2 saat hızlı haraket. 0
2 saat yavaş haraket. 20
2 saat haraketsiz. 80

Mikroskobi. --
Lökosit 1.2

canım devam edın 3 ay bizimde sonucumuz hemen hemen sizinki gibiydi keçi boynuzu kürünü içirdim eşime 8 mil. 31 milyona cıktı 3 ayda zaten 72 gün sonra semene cıkıyormus .

canım havuç suyu ve kaçiboynuzu aynı anda kullanılmamısı lazımm ek olarak çakşır çayı veya ısırgan çayıdaiyi canım bence güzell yakındır inşş haberini almamızz degerler düzelmişken aşılama felanmı deneseniz acaba

antikdenizcim dediğin gibi keçi boynuzu kürünü bıraktım havuçsuyu verecegım 2 ay birde saf zeytin yağına incir koydum ona başlatıcam. geçen ay dr gitti aşılama için o zamanki deger 8 milyondu. dr boşuna aşılama yaptırma %15 şansınız var dedı tüp bebek yaptırın dedı gonderdı bızı anlaşmalı bıryere canımı sıktı bızde gelecek aya asm den randevu aldık tup bebek ıcın gorusecegız ama ınan son olarak sperm sayısı yukselınce ıcıme bır umut doldu esıme yaz ortasına kadar calısalım dedım belkı rabbım kendılıgınden nasip eder inş . malum 8 milyarda az para degıl tutsa ca feda :KK43:

canım 2 sıde tıkalı degılse 1 tanesı ılede hamıle kalma sansın var

keşke cnm ama ben sadece ameliyat için gün sayıyorum artık..
bıraktım yumurtlama gününü saymayı ona göre birliktelik yappmayı vs:KK17:
doğal yoldan pek umudum yok..
Ama Allahtan umut kesilmez
teşekkür ediyorum:KK19:

antikdenizcim dediğin gibi keçi boynuzu kürünü bıraktım havuçsuyu verecegım 2 ay birde saf zeytin yağına incir koydum ona başlatıcam. geçen ay dr gitti aşılama için o zamanki deger 8 milyondu. dr boşuna aşılama yaptırma %15 şansınız var dedı tüp bebek yaptırın dedı gonderdı bızı anlaşmalı bıryere canımı sıktı bızde gelecek aya asm den randevu aldık tup bebek ıcın gorusecegız ama ınan son olarak sperm sayısı yukselınce ıcıme bır umut doldu esıme yaz ortasına kadar calısalım dedım belkı rabbım kendılıgınden nasip eder inş . malum 8 milyarda az para degıl tutsa ca feda :KK43:

asm nerede??
haklısın çok para yaa..biz bu yaz ilk denememizi yaptık negatif:KK50:gerçi ben merkezden hiç ama hiç memnun kalmamıştım iyice araştırmadan yaptılar bana tüpü..
neyse artık önüme bakacağım negatifi düşünmek istemiyorum sende düşünme cnm bnm..

bak benim takip ettiğim topikte şubat ayında kim tedaiye gitti ise hamile kaldı...
hem de birisi yıllarrrrrrrr sonra denemesinde hamile kaldı hemde ikiizzzzz:119:

umutsuzluk yok:KK19:

asm nerede??
haklısın çok para yaa..biz bu yaz ilk denememizi yaptık negatif:KK50:gerçi ben merkezden hiç ama hiç memnun kalmamıştım iyice araştırmadan yaptılar bana tüpü..
neyse artık önüme bakacağım negatifi düşünmek istemiyorum sende düşünme cnm bnm..

bak benim takip ettiğim topikte şubat ayında kim tedaiye gitti ise hamile kaldı...
hem de birisi yıllarrrrrrrr sonra denemesinde hamile kaldı hemde ikiizzzzz:119:

umutsuzluk yok:KK19:

AYSUNAYY IM canım üzülme vardır bundada bir hayır rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler.

asm yani anadolu hastanesi kocaeli gebzede ist. sınırı orda aydın arıcı var cok methini duyduk pahalı ama nasip işte inş oraya gerek olmadan kendiliğinden oluverir bebişlerimiz canım ya

yok cnm nerdeee:KK53:
tüpüm tıkalı gibi nasıl olur ki:KK9:
ama inşallah diyeyim..

canım öyle deme ALLAHIN İŞİ belli mi olur inş inşşş olur canım en kısa zamandaa

Ph 7.6
Likefiye süresi 25
Viskozite normal
Miktar 2.0
Sperm sayısı 9 milyon/ml
Morfoloji. 0
Normal yapılı olan 50
Anormal yapılı olan 50
Baş anomalisi 10
Boyun anomolisi 25
Kuyruk anomolisi. 15

Sperm motilite
1 saat hızlı haraket. 5
1 saat yavaş haraket. 35
1 saat haraketsiz. 60

2 saat hızlı haraket. 0
2 saat yavaş haraket. 20
2 saat haraketsiz. 80

Mikroskobi. --
Lökosit 1.2

canım siz ultrasyon la bakıldımı ayrıyeten kandanda hormonlara baktırın derim belki varikosel vardır veya hormonlarla ilgili bir problem vardırr..canım öncelik olarak bunları isteyin ürologunuzdan .sonra keçiboynuzunu akşamları yatmadan önce 1 bardakk içilecek ama bir hafta sabah akşam sonrasında 1 bardak akşamları sabah sürekli vermene gerek yok..ısırgan cayı çakşır çayı ekleyebilirsin ayrıca sabahları çay yerine portakal suyu olabilir.siz ne zamandır tedavi görüyorsunuz canım

canım ne kadar zamandır ugrasıyorsunuz sizz çok uzun zamandır ugrasıyorsanız eger tüpe yönelin henüz yeni ugraşmaya başladıysanız en az 6 ay tedavi derim ben çünkü dpoğru tedaviyle hamile kalan çok arkdaşımız vvar canım

X