Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Teşekkürler.Keçiboynuzu özü de olduğunu duydum aktarlarda.Bu öz kür yerine kullanılabilir mi yoksa keçiboynuzunun sadece kendisini alıp kaynatıp kür yapacağız?

Teşekkürler.Keçiboynuzu özü de olduğunu duydum aktarlarda.Bu öz kür yerine kullanılabilir mi yoksa keçiboynuzunun sadece kendisini alıp kaynatıp kür yapacağız?

özüde iyi gelir keçiboynuzunun
hatta bende alacağım netten araştırıyorum onaylı bi tane buldum yarın siparişi vereceğim..
aynı sorun bizde de var cnm..
inşallah iyi gelir..

İnşallah sizin de sorununuz en kısa zamanda düzelir canım:)Eşim aktara özü sormuş cevap olarak kürden daha etkili olur hatta 10 kg keçiboynuzuna bedel fln demişler ama eşim doktora da sormak istiyor.Size bu öz/kür tercihi konusunda doktorun bir önerisi,uyarısı fln oldu mu?

canım bize doktor keçiboynuzunu önermedi ki proxeed plus diye bi vitamin önerdi onu içiyoruz 3 aydır.

kçiboynuzunu ibrahim saraçoğlundan kk dan falan duydum okudum...

kürünü 4-5 ay kdar kullandık bıraktık...

şimdi artık özünü kullanmak istiyorum bence de özü daha iyi gibi geliyo..hem kürü kaynatmak zor geliyo bazen

eşine kaç tl demişler..

bak nette hacettepe üni.onaylı öz var bende bundan almayı düşünüyorum..banada kk dan bi arkadaş önerdi..fiyatı da uygun..

KEÇİBOYNUZU NEKTARI | DR.CAROB | DR. CAROB | KEÇİBOYNUZU ÖZÜ | KEÇİBOYNUZU | ATIŞERİ KEÇİBOYNUZU | ATIŞERİ TIBBI VE AROMATİK BİTKİLER | KEÇİBOYNUZU | HARNUP | KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ | KEÇİBOYNUZU UNU | HURMA ÖZÜ | KANTARON ÖZÜ | KANTARON YAĞI | KARAÜZÜM

Canım o vitamin E vitamini mi? 3 aydır kullanıyormuşsunuz,daha ne kadar kullanacaksınız? Kürü kullandık bıraktık dediniz.Pek faydası olmadı mı? Eşime aktarda keçiboynuzu kg için 6 TL,özüne de 15 Tl demişler ama öz 700 ml'lik şişede..

evet canım kürü bizde pek işe yaramadı..bıraktık..özünü kullanacağız bakalım şimdide..aslına bakarsan biz yaza tüp bebek düşünüyoruz ama ozamana kadarda belki doğal yoldan olur diye bu ara biraz dikkat etmeye karar verdik gene...özünü yedireceğim bakalım yaza kadar yesin..

vitaminde proxeed plus diye bi vitami içeriği zengin cnm hıza ve sayıya iyi geliyor..
bu güne kadar bi çok dr gittik hemen hemen hepsi bunu tavsiye etti kullanıyoruz bakalım 3 aydır...6 ay kullanmak gerekiyor ama yaza kadar bırakmayı düşünmüyoruz dediğim gibi...

Eşime doktor henüz bir ilaç tavsiyesinde bulunmadı ama ultrason sonucundan sonra birşeyler söyler elbet.Şimdilik böyle beklemedeyiz:)Sizin o kullandığınız vitaminin fiyatı ne ortalama?

Eşime doktor henüz bir ilaç tavsiyesinde bulunmadı ama ultrason sonucundan sonra birşeyler söyler elbet.Şimdilik böyle beklemedeyiz:)Sizin o kullandığınız vitaminin fiyatı ne ortalama?

evet canım dr mutlaka bişey söyler sizde de..
proxeed plus kutusu 115 tl canım ve 15 gün gidiyor...ayda 2 paket bitiyor...

Son üç ay içinde herhangi bir test fln yaptırdınız mı ilaç faydası oldumu olmadımı fln diye yoksa 6 ay dolunca mı test düşünüyorsunuz eşiniz için?

Merhaba kızlar banada yardımcı olurmusunuz?

Sperm konsantrasyonu: 33.8 milyon

Toplam sperm sayısı:67.6 milyon

Normal Morfoloji: 13

Anormal Morfoloji:87

Hızlı hareketli:15

Yavaş hareketli:28

Yerinde hareketli 35

Hareketsiz:22

Size zahmet değerlendirebilirmisiniz ve sperm konsantrasyonu ile toplam sperm sayısı arasındaki fark ne hangisine bakıcam ben sperm sayısı olarak.

Son üç ay içinde herhangi bir test fln yaptırdınız mı ilaç faydası oldumu olmadımı fln diye yoksa 6 ay dolunca mı test düşünüyorsunuz eşiniz için?
canım yaptırmadık henüz ocak sonunda tüp bebk merkezine gideceğiz orada ayrıntılı şekilse tekrar baktıracağız bakalım..
inşallah etkili oluyodur..

canım sperm konsantrasyonu 1 ml deki sperm sayısı (bu 20 milyon ve üzeri olmalı yani sizin normal)
toplam sperm sayısı eşinin verdiği örnekteki toplam sperm sayısı...

şimdi burdaa bakılan morfoloji krugere göre mi bakılmış eğer öyle ise gayet iyi sonucu(%4 ve üzeri normal kabul ediliyor)...
ama who ya göre bakılmış ise düşük bi sonuç(normal morfoloji /70 ve üzeri olmalı)

hızında çok olmasa da biraz problem var ileri hızlı hareketli oranı biraz az ama düzelebilecek bi durum..

doktora gösterdiniz mi sonucu

sperm kons.18.8 hareketlilik 57.4 ileri hızlı hareketli 6.4 ileri yavaş hareketlik 25.5 yerinde hareketlilik 25,5 hareketsizlik 42.6 morrph who 26,8 hareketli sperm konsantrasyonu 10.8 ileri hızlı sperm kons. 1,2 ileri yavaş har konsantrasyonu 4.8 fonksiyonel sperm konsantrasyonu 2.9 hız 6 sperm molilite indeksi 28 tüm sperm 56.4hareketli sperm32.4 ileri har sperm 18 fonksiyonel sperm8.7 bu dördüncü test arkadaşlar benim hikayem çok vahim eşim şeker tansiyon böbrek yetmezliği hastası ilaç kür hiçbir şey kullanamıyor çerez bile yiyemiyor çünkü böbrekleri kötü durumda 3.dereceden sol tarafta varikoseli var her tahlilden sonra doktorlar ameliyat tüp aşılama öneriyor yardım edin nolur nasıl sizce sonuçlar.sadece 2 ay proxed l argine klomen kullandı bıraktık 2 ay sonra sonuçlar böyle nolur banada bir şeyler yazın kimseyle paylaşamıyorum annemle bile iyiki varsınız

canım öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim sperm analizini tam anlayamadım morfolijini yazmamışsın hareket bölümünde 4 şık var onları yaz sen galiba hepsini yazmışsın anlaşılmıyor en son yapılanı yaz sen birde milde kaç milyon sperm var onuda yaz canım ..birde diyeceğim eşinin rahatsızlıkları çok fazla allah yardmcınız olsun sen yinede allaha sığın ümidini kaybetme..varikosel ameliyatı niçin olmuyorsunuz onu almadan sonuç alma şansınız çok düşük canım hiç vakit kaybetmeyin derimm bizde olduk şu an eşim çok rahat sadece çocuk için değil sağlık içinde önemli bu ameliyatı olmak tekrar geçmiş olsun.( daha önceki sperm analizlerini paylaşan arkadaşlara bak aynı o şekilde yaz arkadaşımdaha net anlaşılır ozaman ok)

Son düzenleme:
cnm cvp vermişsin sağol son tahlil bu neler yazıyorsa onları yazdım toplam 56 milyon morfoloji%28 inan hiçbir şey anlamadık doktorda anlatmadı ameliyat olamaz şuan böbrekleri kötüye gider ama yaza böbrek nakli olacak ozaman olucak gibi.keşke ameliyata gerek kalmadan olsa tek çaremiz dua sizlerde dualarımdasınız.bu sonuçlarla olmaz mı.

canımm benim içinn öncelikle duan için çok ama çok tşklerr aminnnnnn ...ama bak değerlerinizz allahtan ümit kesilmez ki bence çok çok iyi gözüküuyor bizimkisinden 4 5 kat yüksek hatta moral olur diye söylüyorumm sanırım sadece sizin hızınızda bir problem dediğim gibi oda çıkar allahın izniyle inşallah sen tatlı canını sıkma inan buradaki çoğu kişye göre çok çok iyi değerleriniz bak burada sayı olarak az morfolojisi 0 olan insanlar bile hamile kalıyor yani yüce rabbim o dediyse oluyor inan tek yapmamız gereken sabretmek dua etmek önce eşin iyileşsinn sonraa bebeğiniz olur belkide daha önce kim bilir canımm allah eşine ve sana sabırlar şifalar versinnn birşey sormak istersen herzaman sor burada olucazz allaha emanet hoşçakal...

ya şu an ağlıyorum kimse bukadar samimi konuşmamıştı benle duyan herkes acıyan gözlerle baktı.canım ne kadar samimisin önce eşimin iyileşmesini yazmışsın ben okadar kaptırmıştımki kendimi onu unutmuştum bile haklısın ben inanıyorum olacak rabbim sevdiği kullarına verir dertlerini heleki siz hem mücadele hem bu arada başkalarına faydalı oluyosunuz nolur şükredin başka hastalıklarla uğraşmak çok zor benim tek tesellim öğretmenim 25 tane çocuğum var okadar yoruyorlarki şimdilik avunuyorum.sürekli yazacağım paylaşacağım sizlerle aeolun.

canım aslında eşinin sayısı hareketliliği falan fena değil..benim eşimde aynı durumda ama doktorlar bebeğiniz olabilir diyorlardı.sende sakın umudunu yitirme her ay bebeğin gelebilir. biz bekleyemedik 1 yıl sonra tüpe gittik..ilk denememizde olmadı ama Allah izin verirse olacak..umudumu hiç yitirmiyorum sende yitirme sakın..arkdaşımında dediği gibi 0 morfoloji ve hareketlilikle bile hamile kalan var...olmazsa tedavi oluruz teknoloji çok ilerledi herşeyin çaresi var çok şükür yeterki inançlı olalım...eşine çok geçmiş olsun canım bnm..

proxeed plusu kestiniz mi kullanmıyormusunuz artık bence devam edin eğer problem olmuyorsa..
bende öğretmenim hangi şehirdesin branşın nedir melekcim..

Son düzenleme:
cnm teşekkürler cvp verdiğin için erzincandayım sınıf öğretmeniyim 1.sınıf 25 tane minik kuşum var .cnm kullanamıyor böbrekleri kötüye gider diye doktor kullan demiş ama kaan aydosa msj attım kullanmasın kreatini kötüye gider dedi.dua edin ameliyatı yazın olsun şubatta olma ihtimali var olmazsa ilacıda kullancak uğraşıcaz yaza kadar.bu arada şubatta olursa varikoselide olabilir sizce olsun mu kötüyegider mi?çünkü nakilden sonra olamaz artık ameliyat.ya bizim durum kafanızı karıştırdı hakkınızı helal edin yoldaşlarım hepimizin olacak Allahın izniyle ve çok şanslı olacak bebişlerimiz biz onlara hiç kızmıcaz kıymetlerini bilicez bakmaya doyamıycaz inşallah.dualarda unutmayalım birbirimizi.

elbette allahın izniyle olacak canım..
kaan aydos gerçektende işinin ehli bi doktor kullanmayın demişse vardır bi bildiği cnm..
3.dereceden diyorsun varikoseline ameliyat olsa değerlerinizin daha da artma ihtimali olur cnm..
böbrek naklinden sonra olamaz diyorsun dğeil mi..ozaman önce varikoseli olsa..
var mı oralarda iyi bir cerrah..hstane..

tüp bebek yada aşılama dşünmüyormusunuz melekcim..
ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz..

Son düzenleme:
birden umutlandım.8 aydır düşünüyoruz cnm ama çokta bir şey yapamadık.varikosel ameliyatını önce olamıyor ama beraber olabilir.eğer şubatta olursa büyük ihtimal ikisnide olacak hayırlısı tabii.aslında eşim aşılama tüp istiyor ama ben biraz daha beklemekten yanayım.ben kimseden bilgi alamıyorum burda tüp bebek aşılama devlet karşılamıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…