evet keçiboynuzu kürüde var o daha çok sayıya iyi geliyor ama hızada iyi gelir..havuç kürü sadece hıza iyi geliyor.
bence bu kürleri dönüşümlü olarak uygulayabilirsin.
ayda bir keçibynuzu kürü sonra havuç kürü şeklinde ama ikisini aynı anda kullanma
Teşekkürler.Keçiboynuzu özü de olduğunu duydum aktarlarda.Bu öz kür yerine kullanılabilir mi yoksa keçiboynuzunun sadece kendisini alıp kaynatıp kür yapacağız?
İnşallah sizin de sorununuz en kısa zamanda düzelir canım:)Eşim aktara özü sormuş cevap olarak kürden daha etkili olur hatta 10 kg keçiboynuzuna bedel fln demişler ama eşim doktora da sormak istiyor.Size bu öz/kür tercihi konusunda doktorun bir önerisi,uyarısı fln oldu mu?
Canım o vitamin E vitamini mi? 3 aydır kullanıyormuşsunuz,daha ne kadar kullanacaksınız? Kürü kullandık bıraktık dediniz.Pek faydası olmadı mı? Eşime aktarda keçiboynuzu kg için 6 TL,özüne de 15 Tl demişler ama öz 700 ml'lik şişede..
Eşime doktor henüz bir ilaç tavsiyesinde bulunmadı ama ultrason sonucundan sonra birşeyler söyler elbet.Şimdilik böyle beklemedeyiz:)Sizin o kullandığınız vitaminin fiyatı ne ortalama?
canım yaptırmadık henüz ocak sonunda tüp bebk merkezine gideceğiz orada ayrıntılı şekilse tekrar baktıracağız bakalım..Son üç ay içinde herhangi bir test fln yaptırdınız mı ilaç faydası oldumu olmadımı fln diye yoksa 6 ay dolunca mı test düşünüyorsunuz eşiniz için?
Merhaba kızlar banada yardımcı olurmusunuz?
Sperm konsantrasyonu: 33.8 milyon
Toplam sperm sayısı:67.6 milyon
Normal Morfoloji: 13
Anormal Morfoloji:87
Hızlı hareketli:15
Yavaş hareketli:28
Yerinde hareketli 35
Hareketsiz:22
Size zahmet değerlendirebilirmisiniz ve sperm konsantrasyonu ile toplam sperm sayısı arasındaki fark ne hangisine bakıcam ben sperm sayısı olarak.
sperm kons.18.8 hareketlilik 57.4 ileri hızlı hareketli 6.4 ileri yavaş hareketlik 25.5 yerinde hareketlilik 25,5 hareketsizlik 42.6 morrph who 26,8 hareketli sperm konsantrasyonu 10.8 ileri hızlı sperm kons. 1,2 ileri yavaş har konsantrasyonu 4.8 fonksiyonel sperm konsantrasyonu 2.9 hız 6 sperm molilite indeksi 28 tüm sperm 56.4hareketli sperm32.4 ileri har sperm 18 fonksiyonel sperm8.7 bu dördüncü test arkadaşlar benim hikayem çok vahim eşim şeker tansiyon böbrek yetmezliği hastası ilaç kür hiçbir şey kullanamıyor çerez bile yiyemiyor çünkü böbrekleri kötü durumda 3.dereceden sol tarafta varikoseli var her tahlilden sonra doktorlar ameliyat tüp aşılama öneriyor yardım edin nolur nasıl sizce sonuçlar.sadece 2 ay proxed l argine klomen kullandı bıraktık 2 ay sonra sonuçlar böyle nolur banada bir şeyler yazın kimseyle paylaşamıyorum annemle bile iyiki varsınız
cnm cvp vermişsin sağol son tahlil bu neler yazıyorsa onları yazdım toplam 56 milyon morfoloji%28 inan hiçbir şey anlamadık doktorda anlatmadı ameliyat olamaz şuan böbrekleri kötüye gider ama yaza böbrek nakli olacak ozaman olucak gibi.keşke ameliyata gerek kalmadan olsa tek çaremiz dua sizlerde dualarımdasınız.bu sonuçlarla olmaz mı.
sperm kons.18.8 hareketlilik 57.4 ileri hızlı hareketli 6.4 ileri yavaş hareketlik 25.5 yerinde hareketlilik 25,5 hareketsizlik 42.6 morrph who 26,8 hareketli sperm konsantrasyonu 10.8 ileri hızlı sperm kons. 1,2 ileri yavaş har konsantrasyonu 4.8 fonksiyonel sperm konsantrasyonu 2.9 hız 6 sperm molilite indeksi 28 tüm sperm 56.4hareketli sperm32.4 ileri har sperm 18 fonksiyonel sperm8.7 bu dördüncü test arkadaşlar benim hikayem çok vahim eşim şeker tansiyon böbrek yetmezliği hastası ilaç kür hiçbir şey kullanamıyor çerez bile yiyemiyor çünkü böbrekleri kötü durumda 3.dereceden sol tarafta varikoseli var her tahlilden sonra doktorlar ameliyat tüp aşılama öneriyor yardım edin nolur nasıl sizce sonuçlar.sadece 2 ay proxed l argine klomen kullandı bıraktık 2 ay sonra sonuçlar böyle nolur banada bir şeyler yazın kimseyle paylaşamıyorum annemle bile iyiki varsınız
ya şu an ağlıyorum kimse bukadar samimi konuşmamıştı benle duyan herkes acıyan gözlerle baktı.canım ne kadar samimisin önce eşimin iyileşmesini yazmışsın ben okadar kaptırmıştımki kendimi onu unutmuştum bile haklısın ben inanıyorum olacak rabbim sevdiği kullarına verir dertlerini heleki siz hem mücadele hem bu arada başkalarına faydalı oluyosunuz nolur şükredin başka hastalıklarla uğraşmak çok zor benim tek tesellim öğretmenim 25 tane çocuğum var okadar yoruyorlarki şimdilik avunuyorum.sürekli yazacağım paylaşacağım sizlerle aeolun.
cnm teşekkürler cvp verdiğin için erzincandayım sınıf öğretmeniyim 1.sınıf 25 tane minik kuşum var .cnm kullanamıyor böbrekleri kötüye gider diye doktor kullan demiş ama kaan aydosa msj attım kullanmasın kreatini kötüye gider dedi.dua edin ameliyatı yazın olsun şubatta olma ihtimali var olmazsa ilacıda kullancak uğraşıcaz yaza kadar.bu arada şubatta olursa varikoselide olabilir sizce olsun mu kötüyegider mi?çünkü nakilden sonra olamaz artık ameliyat.ya bizim durum kafanızı karıştırdı hakkınızı helal edin yoldaşlarım hepimizin olacak Allahın izniyle ve çok şanslı olacak bebişlerimiz biz onlara hiç kızmıcaz kıymetlerini bilicez bakmaya doyamıycaz inşallah.dualarda unutmayalım birbirimizi.