bizimkide %2 çıktı bende yeni öğrendim çok merak ediyorum bugün dr. konuştum normalde direk tüp bebeğe yönlendiliyoler.ama anne adayının yaşı gençse 1 2 yıl bekleyip ilaç tedavisi olduktan sonrada kalınıyomuş dedi ama bende merak ediyorum belki bize bir umut ışığı doğar ..
insallah canım. ben 25 yasındayım. senin yas kac?
cinsel perhiz 4gün
hacim 3
renk opak
vizkosite normal
ph 8
konsantrasyon 14milyon
total sperm sayısı 28milyon
aglütinasyon negatıf
lökosit 2-3
canlılık 60
ileri hızlı hareket 30
ileri yavas hareket 20
buyuk kucuk cıft bas 20
yuvarlak veya amorf bas 10
cıft kuyruk 2
kadın dogum uzmanı ürolojiye yonlendırdı sızın yorumunuz ne olur acaba?simdiden tesekkurler.
kızlar istanbulda avrupa yakasında güvenilir doğru sonuçlar veren bi yer lazım bize spermiyogram için.nerde yaptırabiliriz??
labistanbul, bilim yada mavi lab..hepsi de iyi
Merhaba sperm testi yaptıracağız eşim için kaç gün ilişki olmaması lazım gidince hemen yapıyorlar mı testi?
Acil cevap verir misiniz lütfen lütfen...
Merhaba sperm testi yaptıracağız eşim için kaç gün ilişki olmaması lazım gidince hemen yapıyorlar mı testi?
Acil cevap verir misiniz lütfen lütfen...
eşimin spermiyogramını yazıyorum lütfen incelermisiniz!!!
motilite hızlı ileri %49 yavaş ileri hareketli %7 yerinde hareketli %9 hareketsiz %35 1cc deki sperma :8,857,000 total sperma: 31,000,000 volüm:3,5 cc renk:d.beyaz ph:7,56 vitalite %66 h.o.s %50 morfoloji normal yapı %12 anormal yapı%7
sizce naısıl arkadaşlar deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorummmm şimdiden tşklerrr
Merhaba arkadaşım bence değerlerin iyi gözüküyor bitkisel takviyelerle kürlerle değerleri biraz daha artırabilirsin doğal yoldan çocuk sahibi olman çok yüksek bence. Tabi en iyisini doktorun bilir sağlıcakla kal :)
kızlar eşim test yaptırdı değerleri bilemedimmm
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 56
Total Motilite (%) : 77
.................................................. ........................ ....................... Normal (%) 7
Hızlı hareketli (%A) 7 ................................. Baş anomalisi (%) 75
Yavaş hareketli (%B) 51 ...............................Boyun anomalisi (%) 14
Yerinde hareketli (%C) 19 ......................................Kuyruk anomalisi (%) 4
Hareketsiz (%D) 23
MERHABA KIZLAR,
BANADA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ....?
EŞİME SPERM ANALİZİ YAPTIRDIK.YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ....?
SPERM ANALIZI
Cinsel Perhiz Süresi 4 Gün
Ejakülasyon Saati 10:15
Likefaksiyon Süresi 30 Dakika
Viskozite Normal
Volüm{2.0-6.0} 3 ml
Sperm Sayısı{>20 milyon/ml} 25 milyon/ml
Motilite{>%50} %51
A-Hızlı Dogrusal Hareket(+4) % 2
B-Yavas Dogrusal Hareket(+3) %35
C-Yerinde Hareketli(+2) %14
D-Hareketsiz(+1) %49