umut haklısın arkadaşım çok uğraşınca olmadığını herkes söylüyor da ben korynduğum günlere çok pişmanım, işi ciddiye almadığıma çok pişmanım, gidin olur sizin çocuğunuz dediklerinde hoplaya zıplaya eve döndüğüme çok ama çok pişmanım hatta biraz fazla olacak ama evlendiğime de çok pişmanım, biz çok mutluyduk. eğer yaşlanmıyor olsaydım bu sorun hiç çıkmayacaktı nasılsa olur birgün der geçerdim, o yüzden şimdi çok uğraşıyorum ki yine kafamı taşlara vurmayayım. vicdanen çok rahatsızım çünkü. son gelişmeleri sormuşsun bu ay tüp bebek kist diye iptal oldu. ilaçları aldım öyle duruyorlar ne olacağı belli değil kaan hoca 1 eylülden önce dönmem diyor. ağustos ayı zaten ramazan ama kaan hoca dönse bile eşim iğne ile testisten sperm alma konusuna takmış durumda. biraz araştırdık riskleri varmış çok çok az da olsa damarlar hasar görebiliyor ve bu durumda da en az 6 ay sperm üğretimi duruyormuş bunu riske atmak ne kadar doğru bilemiyorum kaan hoca cerrahi her işlemde risk var sizin o zaman tüp de yapmanız olmaz bu kadar korkaklıkla diyor ama volkan hoca bu kadar sperm varken ne diye tesa yaptıracaksınız ki anlamadım diyor kaan hoca dna hasarı düşük olur testisten alırsam diyor bende diyorum ki yahu bu spermlerin hasarı %20 ve %25 arasında çıkıyor morfolojide %4 siz ne istiyorsunuz 24 milyon spermin içinde %75 sağlam olanı bulmak bu kadar mı zor , e o zaman pgt yapalım diyor genart , ailede sakat yok düşük ölü doğum yok ne gerek var diyoruz gebelik oranı artar mı hayır ama gebelik olursa sağlıklı olacağı kesin diyorlar ee kardeşim daha gebelik hiç olmadı ki sağlıklısını arıyorsunuz beni delirtmek üzereler eşim elletmem allah elletmem benimkine
diyor pek değerli, pgt de para tuzağı delirmiş bunlar Allah yapar bizim pgt mizi diyor, herşey muallakta ben de reçel kaynatıyorum, sıyırdım anlaşılan
umut sana özelden mail adresimi gönderiyorum
bu arada çok naziksin teşekkür ediyorum içten sözlerine