- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam umutcum nasılsın? yaaa janinese ne olmuş niye ceza aldı acaba? canım okuyorsan öpücükler sana :))
merhaba canım iyiyim sağol, canım benımm benden de sana öpücükler:)
janınesı bende anlamadım yaa
arkadaşlar iyi akşamlar bizde dün sperm tahlili yaptırdık.sonuçları yazayım.bana yardımcı olursanız sevinirim...
cinsel perhiz:3 gün
volüm:2.3ml
renk:gri-opak
ph:7.9
likefaksiyon:>60
fruktozozitif
total spermatoza sayısı:121.900.000
spermatoza:53.000.000 ml
ileri hareketli:%23
yerinde hareketli:%31
Hareketsiz:%46
toplam ileri hareketli sperm sayısı:28.037.000
yuvarlak hücre:900.000
lökosit:100.000
vitalite >%58
morfoloji : %4 normal %96 anormal normal: >%4
şimdiden teşekkürler.
ben biraz anladımda şuşu son morfoloji bölümünü tam anlamadım aslında şimdi eşimin normal %4mü oluyor ?
merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum eşimin spermiyogram sonuçları;
görünim:gri-opak
ph sperm:8
likefaksiyon sperm:1 saat altı
viskozite sperm: hafif viskoz
aglütinasyon sperm: yok
sayı sperm: <0.1 ( bazı sahalarda bir iki adet hareketli hareketsiz sperme rastlanmıştır)
motiliye: *
morfoloji sperm: *
normal sperm:*
anomaliler sperm: *
baş anormalisi sperm: *
boyun gövde anomolisi sperm: *
kuyruk anomolisi sperm: *
stoplazmik sperm: *
mikroskapik sperm: 20_25 lökosit,2_3 eritrosit gözlendi
sonuçlar bu şekilde kızlar lütfen bana yardım edin bunlar ne demek oluyor
merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum eşimin spermiyogram sonuçları;
görünim:gri-opak
ph sperm:8
likefaksiyon sperm:1 saat altı
viskozite sperm: hafif viskoz
aglütinasyon sperm: yok
sayı sperm: <0.1 ( bazı sahalarda bir iki adet hareketli hareketsiz sperme rastlanmıştır)
motiliye: *
morfoloji sperm: *
normal sperm:*
anomaliler sperm: *
baş anormalisi sperm: *
boyun gövde anomolisi sperm: *
kuyruk anomolisi sperm: *
stoplazmik sperm: *
mikroskapik sperm: 20_25 lökosit,2_3 eritrosit gözlendi
sonuçlar bu şekilde kızlar lütfen bana yardım edin bunlar ne demek oluyor
arkadaşlar iyi akşamlar bizde dün sperm tahlili yaptırdık.sonuçları yazayım.bana yardımcı olursanız sevinirim...
volüm:2.3ml
renk:gri-opak
ph:7.9
likefaksiyon:>60
fruktozozitif
total spermatoza sayısı:121.900.000
spermatoza:53.000.000 ml
ileri hareketli:%23
yerinde hareketli:%31
Hareketsiz:%46
toplam ileri hareketli sperm sayısı:28.037.000
yuvarlak hücre:900.000
lökosit:100.000
vitalite >%58
morfoloji : %4 normal %96 anormal normal: >%4
şimdiden teşekkürler.
ben biraz anladımda şuşu son morfoloji bölümünü tam anlamadım aslında şimdi eşimin normal %4mü oluyor ?
eşinizin test sonucu gayet iyi görünüyor. morfolojide alt sınır olarak en az %4 istenir.sizde de %4 yazılmış sanıyorum. ama genelde doktorlar morfolojiyi pek sorun yapmıyorlar.Testi inceleyen kişiye göre değişir diyorlar, yani mikroskobik ortamda spermlerin şekil yapılarına göre bir değerlendirme yapılıyor.bu arada morfoloji spermlerin şekil yapısını gösteren bir sonuçtur. yalnız lökosit 100.000 denilmiş. mikrop var anlaşılan. bunun için herhangi bir ilaç verir doktorunuz diye düşünüyorum.
evet normal yapıdaki sperm sayısı 28milyonun yüzde 4'ü normal yapıda oluyor..
Günaydın kızlar testlere baktığınız için teşekkkür ederim ama spermiyogram testinde azosperm diye birşey yazmıyor ama tanısı belli %100 azosperm . dua edin lütfen eşim bugün kan ve hormon tahlilleri yaptırmaya gitti hatta şimdi telefonla aradım kan verdiyor ve öğleden sonra alacak ama bir tane testin sonucunu 15 gün sonra alacakmış
bu tahliller sonunda da ankara tıp kaan aydos u buldum ona başlayacağız nasipse. şimdi mail olarak hocayla mesajlaşıyoruz.
PEKİ ARKADAŞLAR AZOSPRMİNİN TEDAVİSİ VAR MI?YADA BİTKİSEL DESTEKLERİN FAYDASI OLUYORMU *LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN,
teşekkürler canım....[/QUOT
rica ederim:)
canım yapılması gereken herseyı yapıosunuz zaten
ama mayayı dusunmenı pek tavsıye etmıorum yanı cok ılgılıler cok guleryuxluler ama
basarı oranı düşük,dusunkı maya bı koyu rayıp köyün muhtarına o köydeki kısır çiftlerı sorup kampanyaalrını anlatıo yanı bukadar caresızmı burası hastaya acmı?
anatolıayı merkz olarak bılmıorum ama hakan yaralıyla görüşüp keınlıkl benı butun asamalrında sızın takıp etmenızı ıstıorum dersen oda sıkıntı olmaz
yanı benım tup bebek doktorum docentti o önerdi bu doktorları bana haa merkez nasıl bılmıyorum tabii..işlerını ıyı yapsınlarda bjsımkılerde cok guleryuzluydu bızımle gzolerı doluodu ama sonuç 0 canımm yanii iyi arastır işini kim ıyı yapıosa nerde bebeğini kucağına alacaksan orda olsun ınsallah
gerek kalmaz umarım ama ben eğer tüp olursa bruksel tup bebek merkezi sıcak gelmişti ya da bahçeci ama mustafa hoca ilgilenecek butun tedavıyle o sartla gidebilirim..
Ankarada hakan yaralıyı övmüştü benim doktorum ama gidip görmek lazım janinesin dediği gibi artık kimseye güven kalmadı mayadakı olaylarıda doktorum anlatmıstı bana.. gürgan da çok ilgisizmiş ınyernet sıtelerınde cok gusel övmüşler ama giden bi arkadas vardı hem 10 bın harcadık hemde hiç ilgilenmedıler dedı..
nerde pozıtıf olacaksa ayaklarımız oraya gıtsın ınsallah,ondan önce allah kımsenın elıne düşürmeden katından mucizelerini yollasın doğal yoldan :)))amınnn
merhaba kızlar, 300 den başlayıp okudum yazdıklarınızı. ben 2 aşılamamı başkent te yaptırdım. şimdi tüp bebeğe geçecez. eşimde morfoloji %1 sorunumuz bu zaten. 2,5 aydır kaan hocanın hastası. klomen kullandı. dün iğneye geçti fostimon adı. biz tüp bebek için merkez kararsızlığı yaşıyoruz. maya y agitmeyi düşünüyoruz ama olumsuz yazmışsınız. merak ettim. zaten kararsızım yardımcı olursanız seviniirm.
Merhaba kızlar; hayırlı cumalar cumamız mübarek dualarımız kabul olur inşallah. kızlar dün eşim hormon ve kan tahlili testlerini yaptırsı ve sonuçlarını kaan hocaya yolladık Allaha şükürler olsun en azından bunlar normal çıktı. ekaan hocadan randevu aldık haftaya çarşamba günü nasip olursa eşimle gideceğiz kaan hoca kontrol yapacak. umarım herşey oluna girer ve bizimde bebişimiz olr. birde şu azospermin sadece ilaçla tedavisi olsa o zaman daha iiii olacak. ama olsun Allah ne yazdıysa onları yaşayacağız,sağlık olsun. ama ben bu arada eşime keçibuynuzu kaynatıyorum,polen-arı sütü karışımı bal yediyorum,nohut suyunu kaynatıyorum ve bol bol fındık yediriyorum.İnşallah faydasını görürüz kızlar
canım çok saolasın yorumların içimi rahatlattı.internette dün bu morfoloji olayını çok okudum.hep %4 en alt sınır,işte %14 ün üstü daha iyi falan yazıyordum.%4 ü çok düşük görüyorlardı.ben ondan sıkıntı yapmıştım biraz .çokkkk çookkk saol canım.sanırım sorun bende oluyor tamamen ozamanneyse hayırlısı bakalım.
canım çok saolasın yorumların içimi rahatlattı.internette dün bu morfoloji olayını çok okudum.hep %4 en alt sınır,işte %14 ün üstü daha iyi falan yazıyordum.%4 ü çok düşük görüyorlardı.ben ondan sıkıntı yapmıştım biraz .çokkkk çookkk saol canım.sanırım sorun bende oluyor tamamen ozamanneyse hayırlısı bakalım.