merhaba umutcum, kusura bakma, annemle her akşam msn görüşmesi yapıyoruz, malum uzaktayız :))
Gelelim konuya çok şükür bizde iğneye geçtik mayısta, normalde 6 mayıs gibi başlayacaktık ancak iğneyi başka ilden aldığımız için 23 mayısta başlayabildik, gün aşırı vurun demiş hoca..biz bundan önce 6 ay klomen, 12 kutu proxeed ve diğer tüm vitaminleri kullandık fakat hiçbir etki olmadı bizde
sayı 12 milyon toplamda, harekette sadece %5 yerinde var, %95 hareketsiz, hocada 6 ay dolunca eğer temmuzda tüp düşünüyorsanız klomeni bırakıp menogana geçin demiş bizde dediğini yaptık, bu ayın 21inde test yaptırcaz, eğer bir değişme olmadıysa fsh ve spermde temmuzda gitmeyi düşünüyorum ankya, bulunduğum ilde yok çünkü, hatta genartı düşünüyordum ama şimdi ne yapmam lazım diye düşünüyorum.. 2010 temmuzdan beri kaan hocanın hastasıyız, tedaviye başladığımızda fsh 2.17 falandı, 6 ayın sonunda sadece 3.55 oldu ve eşimde tabii bunaldı, hocada iğne dedi..bakalım bu ay nasıl çıkacak değerleri merak içerisindeyim açıkcası..erken başlamış olsaydık ovulasyon günlerime denk gelirdi ama geç başladığımız için şuan adetimi bekliyorum, bu ayın ovulasyonunu iyi değerlendirirsek bazen neden olmasın diyorum..dediğin gibi iğne kullanıpta hamile kalmayan yok gibi, tabi rabbimin takdiri artık..mutlaka haber verrim size sonuçları..