Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım genartta mı deneyeceksin bak çok guvendığım bı arkadasım bahçeci ye yeni bir cihaz alınmıs embriyoları dısarı cıkarmadan gelişimlerını izlıyorlarmıs,cunku 1 sn bıle dısarda klamsı embriyo acısından cok zararlı bılıosun,o cok memnun kaldı ordan ama sen bahçeci için ne düşünuosun

kahvenin içindeki fruktoz bildiğim kadarıyla proxeed de falanda var

imkanım olsa kesinlikle bahçeci umut veya memorial ı denerdim umutcum ve fakat lakin benim koca ankaradan asla ayrılmaz transfer günü dahi kravatı ceketi elinde çantası hadi işim var arkadaş diyor adamlara düşün artık:63:

umut haklısın beyin kabul etmeli belkide sorun burda ya da bilemiyorum ben çok kabullenmiştim olacağını o kadar ki tek derdim neden bu bebek tüp oldu ya karıştıysa başkasının embriyosunu koydularsa sanıyordum ki yaptım ve oldu tüp yaptırmamak için çok savaştık, hala 1 normal yolla olan bebeği 5 tüp bebeğe değişmem
çocuk hastası bir insanım kader mi kısmetsizlik mi tüp bebeğe takla atıyoruz şimdi
arkadaş histero olmadı ben oldum da ne oldu bişeycik yok işte tertemiz dedi hayırlısı

bende oldum histereskopi hiç bişey yok endometrial biyopsi bıle yapıldı cok sukur tüpün olmaması sperme bağlı denmıstı oylede cıktı..benim rezevimde iyiymiş bı ara yumurta kalıteme takmıstım bende:))drum dedıkı yanı elımde olsa başka bı spermle dööler gösteririm senin yumurtalrının nasıl taş gibi olduğunu dedi adam dövecekti beni yakında var yaa senle başedemıorum dedi adam resmen kanal d ye cıkta dio ordakılerle tartısacak kadar öğrenmişsin delii dıodu bana:))))
canımm dediğim gibi sen bi tatile filan git rahim bi rahatlasın gergin bi rahme embriyo yerleşemıomus vücut alarm verıomus bu ay uygun değilim gebeliğe diye ve rahim embriyoya itici davranıomus
bılıosun ovulasyondan en fazla 10 gun sonra yerleşme olabılıo bu sureden sonra rahim itici davranıyor embriyoya yabancı cisim gibi algılayıp parcalıo..onun gibi strese gırınce vucut aynı seyı yapabılıomus
ayyy allahım bılım adamı gıbı konusuoz su jargona bak yaa :)))))

kahvenin içindeki fruktoz bildiğim kadarıyla proxeed de falanda var

imkanım olsa kesinlikle bahçeci umut veya memorial ı denerdim umutcum ve fakat lakin benim koca ankaradan asla ayrılmaz transfer günü dahi kravatı ceketi elinde çantası hadi işim var arkadaş diyor adamlara düşün artık:63:

ayy canım sorma eşime göre kahve bile saçma sekerlı su iç ofa ıyı gelır dıoo delii yaaa:))
bişey bilmede dahamı rahat olurdu acep:)))
ankaradada hakan yaralıyı önermıstı benım drum bana baktı benle basedemıo dedıkı sen git ankaraya istanbula bı para harca rahatlada gel dedi:)))))bülent urmanı önermıstı istanbuldanda
ayy mustafa amca benim topiktekı yazıma cvp vermıstı adam nasıl acıdıysa hani kızımsız oğlumsuz yasıorum topiği vardıya o yazımı okumus cvp yazmıs delii:))
canımm iyi arastırmak lazım merkezi ben drumdan cok memnundum ama meğer lab.eski yöntemle çalısıomus drum resmen ıma ettı ne desın daha..onun ıcın ıcıne sınmıosa başka yer bak canım

meliselacım sen demi geçtin iğneye
sana naçizane tavsiyem iğneye başladıktan sonraki ay ovulasyon günlerinde tatile gidin eşinede
birlikte olmadan 1 saat önce sert bi türk kahvesi içir..
benim eşim de doktor sordum kahve olayını anlattı ama pek bi tıbbi dille anlamaamda tam olarak faydası varmıs yani sperm zaten fruktozla beslenıomus kahvedede fruktoz olunca hareketını artırıomus anladığım kadarı bu..sen hiç merak etme iğneye başlıosan oldu bu iş:))))

merhaba umutcum, kusura bakma, annemle her akşam msn görüşmesi yapıyoruz, malum uzaktayız :))

Gelelim konuya çok şükür bizde iğneye geçtik mayısta, normalde 6 mayıs gibi başlayacaktık ancak iğneyi başka ilden aldığımız için 23 mayısta başlayabildik, gün aşırı vurun demiş hoca..biz bundan önce 6 ay klomen, 12 kutu proxeed ve diğer tüm vitaminleri kullandık fakat hiçbir etki olmadı bizde :KK43: sayı 12 milyon toplamda, harekette sadece %5 yerinde var, %95 hareketsiz, hocada 6 ay dolunca eğer temmuzda tüp düşünüyorsanız klomeni bırakıp menogana geçin demiş bizde dediğini yaptık, bu ayın 21inde test yaptırcaz, eğer bir değişme olmadıysa fsh ve spermde temmuzda gitmeyi düşünüyorum ankya, bulunduğum ilde yok çünkü, hatta genartı düşünüyordum ama şimdi ne yapmam lazım diye düşünüyorum.. 2010 temmuzdan beri kaan hocanın hastasıyız, tedaviye başladığımızda fsh 2.17 falandı, 6 ayın sonunda sadece 3.55 oldu ve eşimde tabii bunaldı, hocada iğne dedi..bakalım bu ay nasıl çıkacak değerleri merak içerisindeyim açıkcası..erken başlamış olsaydık ovulasyon günlerime denk gelirdi ama geç başladığımız için şuan adetimi bekliyorum, bu ayın ovulasyonunu iyi değerlendirirsek bazen neden olmasın diyorum..dediğin gibi iğne kullanıpta hamile kalmayan yok gibi, tabi rabbimin takdiri artık..mutlaka haber verrim size sonuçları..

umut siz bol bol aşka devam edin artık fsh amı yarar ne olur bilemem ama:KK61:

tatil diyorsun biz geçen sene kısa bir süre gergin bir ziyaret yapıp onu tatilden saydık 2 tü bebek bizi mahvetmişti çünkü bu sene de ramazan tam ortada sonra bayram eşim tatil düşmanı ankara delisi

bide başını ağrıtmayayım ama stres benim göbek adım, anormal sinirli ve stresli bir insanım eşimde çok sinirli zaten ilk zamanlar bize taşhis konulamadığında hep strese bağladılar neler yaptım bir bilsen

spora yazıldım koştum pilates yaptım, işim stresli diye işten ayrıldımcanımı sıkan insanları hayatımdan çıkardım kimseyle kafamı bozmasın diye görüşmez oldum, haberleri asla izlemem ama sor bana japonyadaki depremi salya sümük anlatayım sana ona bile ağlaya ağlaya bir hal oldum

benim stressiz zamanımı bekleyecek olursak sanırım 65 inde bir nine olmam gerekir ki o zaman da ölüm stresi başlar...

melis , umutda aynı fikirdedir sanırım iğnelere devam edin evet, fsh düşük bak 6 ayda ancak 3 küsüre çıkmışsınız ki kocan haklı bıkmakta, iğne tavan yaptırır inşallah

merhaba umutcum, kusura bakma, annemle her akşam msn görüşmesi yapıyoruz, malum uzaktayız :))

Gelelim konuya çok şükür bizde iğneye geçtik mayısta, normalde 6 mayıs gibi başlayacaktık ancak iğneyi başka ilden aldığımız için 23 mayısta başlayabildik, gün aşırı vurun demiş hoca..biz bundan önce 6 ay klomen, 12 kutu proxeed ve diğer tüm vitaminleri kullandık fakat hiçbir etki olmadı bizde :KK43: sayı 12 milyon toplamda, harekette sadece %5 yerinde var, %95 hareketsiz, hocada 6 ay dolunca eğer temmuzda tüp düşünüyorsanız klomeni bırakıp menogana geçin demiş bizde dediğini yaptık, bu ayın 21inde test yaptırcaz, eğer bir değişme olmadıysa fsh ve spermde temmuzda gitmeyi düşünüyorum ankya, bulunduğum ilde yok çünkü, hatta genartı düşünüyordum ama şimdi ne yapmam lazım diye düşünüyorum.. 2010 temmuzdan beri kaan hocanın hastasıyız, tedaviye başladığımızda fsh 2.17 falandı, 6 ayın sonunda sadece 3.55 oldu ve eşimde tabii bunaldı, hocada iğne dedi..bakalım bu ay nasıl çıkacak değerleri merak içerisindeyim açıkcası..erken başlamış olsaydık ovulasyon günlerime denk gelirdi ama geç başladığımız için şuan adetimi bekliyorum, bu ayın ovulasyonunu iyi değerlendirirsek bazen neden olmasın diyorum..dediğin gibi iğne kullanıpta hamile kalmayan yok gibi, tabi rabbimin takdiri artık..mutlaka haber verrim size sonuçları..

canım iştee bazı bunyeler dirençli çıkıo ama iğneye geçtiğiniziyi oldu diğer ovulasyonu iyi değerlendirin valla canım artık hürremi düşünn vee süslen odanızı fılan mumlarla artık senın hayal gucune bırakıyorum bızım doktorumuz erkek ne kadar ıhtıraslı olursa sperm cıkısıo okadar ıyı oluyor dedi
sende mutlaka preseed kullan, ateşin yukselene kadar birlikte olun bızım dra göre 11.gunden 18 e kadar hergün:))sen ateşin yukseldiğinde bırakabılırsın..stres etme dıyemıorum cunku psıkolojıde bişeyı yapmamaya çalısarak ondan uzaklasamaıosun,sadeec sevdiğin seylerı yaparak stresten uzaklasabılırsın..
ayy heyacan yaptımm valla içime güsel seyler doguyor hadi bakalım yumurtayı kaçırmayın relax ol meyve tabakları hazırla bu ay evlendınız say canım nolucak:)))) açıkhavada bulun vücudun seratonın salgılasın oda gebeliği kolaylastırıo bıde bırlıkte olduktan sonra ya evvel okuu elını rahmıne koyup huzurlu bişekılde uyu..canım acıkca yazdım ama artık bebekler ıcın yapmadığımız kalamdı:))

Son düzenleme:
melis , umutda aynı fikirdedir sanırım iğnelere devam edin evet, fsh düşük bak 6 ayda ancak 3 küsüre çıkmışsınız ki kocan haklı bıkmakta, iğne tavan yaptırır inşallah

inşAllah bitanem, sabırsızlıkla bu ayın günlerini bekliyorum..

canım iştee bazı bunyeler dirençli çıkıo ama iğneye geçtiğiniziyi oldu diğer ovulasyonu iyi değerlendirin valla canım artık hürremi düşünn vee süslen odanızı fılan mumlarla artık senın hayal gucune bırakıyorum bızım doktorumuz erkek ne kadar ıhtıraslı olursa sperm cıkısıo okadar ıyı oluyor dedi
sende mutlaka preseed kullan, ateşin yukselene kadar birlikte olun bızım dra göre 11.gunden 18 e kadar hergün:))sen ateşin yukseldiğinde bırakabılırsın..stres etme dıyemıorum cunku psıkolojıde bişeyı yapmamaya çalısarak ondan uzaklasamaıosun,sadeec sevdiğin seylerı yaparak stresten uzaklasabılırsın..
ayy heyacan yaptımm valla içime güsel seyler doguyor hadi bakalım yumurtayı kaçırmayın relax ol meyve tabakları hazırla bu ay evlendınız say canım nolucak:)))) açıkhavada bulun vücudun seratonın salgılasın oda gebeliği kolaylastırıo bıde bırlıkte olduktan sonra ya evvel okuu elını rahmıne koyup huzurlu bişekılde uyu..canım acıkca yazdım ama artık bebekler ıcın yapmadığımız kalamdı:))

ayyy bitanem alemsin güldürdün valla beni :)) gidip herifi yatağa atasım geldi :KK1::KK1::KK1: hasta olmayı bekliyorum zaten, herşeyim hazır :)) prseed, ovulasyon testleri..zaten bu ay son şans, yoksa beklemek istemiyoruz artık, en azından 1 denemeye merhaba diyeceğiz,

kızlar 10 dkya geliyorum, namazım kaçmasın, öpüldünüz..

umut siz bol bol aşka devam edin artık fsh amı yarar ne olur bilemem ama:KK61:

tatil diyorsun biz geçen sene kısa bir süre gergin bir ziyaret yapıp onu tatilden saydık 2 tü bebek bizi mahvetmişti çünkü bu sene de ramazan tam ortada sonra bayram eşim tatil düşmanı ankara delisi

bide başını ağrıtmayayım ama stres benim göbek adım, anormal sinirli ve stresli bir insanım eşimde çok sinirli zaten ilk zamanlar bize taşhis konulamadığında hep strese bağladılar neler yaptım bir bilsen

spora yazıldım koştum pilates yaptım, işim stresli diye işten ayrıldımcanımı sıkan insanları hayatımdan çıkardım kimseyle kafamı bozmasın diye görüşmez oldum, haberleri asla izlemem ama sor bana japonyadaki depremi salya sümük anlatayım sana ona bile ağlaya ağlaya bir hal oldum

benim stressiz zamanımı bekleyecek olursak sanırım 65 inde bir nine olmam gerekir ki o zaman da ölüm stresi başlar...

ay ben senın stresını azaltırım kusum merak etme
melise de yazdım canım stres yapmayım demekle olmuyor stres olmayım derken daha cok strese gırıo ınsan bu defa ben bır sure psıkoloji derslerı almıstım onların cok faydası oldu bana..
canım sana bı kıtap önermıstım bak mutlaka onu al oku ve mutlaka ordakı agzersızlerı yap zıhın egzersızlerı..ben yavas yavas okuyorum sındıre sındıre anthony robbıns ın sınırsız güç..
ben o kıtaptan sonra bıra esnedım dıyeeyım kımse bambaska bı ınsan olamaz ama sert köşelrını yumusatabılır bu kıtap onu sağlıo..ben hala bıtıramadım ama cok ıyı geldı bana eşinin bıle bazı davransıalrını değiştirebılıosun valla:)))

umut alemsin ne diyim sinirim falan geçti hürrem mumlar balayı havası diyorum ya sen bu işi halledeceksin:KK61:

inşAllah bitanem, sabırsızlıkla bu ayın günlerini bekliyorum..

ayyy bitanem alemsin güldürdün valla beni :)) gidip herifi yatağa atasım geldi :KK1::KK1::KK1: hasta olmayı bekliyorum zaten, herşeyim hazır :)) prseed, ovulasyon testleri..zaten bu ay son şans, yoksa beklemek istemiyoruz artık, en azından 1 denemeye merhaba diyeceğiz,

kızlar 10 dkya geliyorum, namazım kaçmasın, öpüldünüz..

ayy kıs at at helalın değil mi :))))))valla bana sorarsan janınesın dediği gibi fsh dusuk hala bence 1 değil ıkı ay bıle doğal deneyebılrısınız tamam canım allah kabul etsinn

kitap mı dedin alayım bakayım dikkatimi verebilirsem dizi bile izleyemiyorum uzun zamandır konsantrasyon sıfır rejimdeyken de olmadık bir tatlıyı canın çeker ya sanırım öyle ben sakinim ben sakinim dedikçe donald duck gibi çıldırıyorum sinirden :KK62:

umut alemsin ne diyim sinirim falan geçti hürrem mumlar balayı havası diyorum ya sen bu işi halledeceksin:KK61:

ay şekerim sende yap hurremden neyımız eksık hatun 14 yıl beklemıss haklıyken haksız duruma düşemyım sülümanın karsısında diyee pargalının suclarınını söylemek için ..ayy onuda al okuu onun o gucune sabrına ve dirayetine hayran kalacaksın.. oda sakınleştırdı benıı , dedım bı hurrem kadar olamıomuyuz yanii:))) canım bu yolda hersey mübah napacaksın birazda kaadrecı dusunup atacaksın sırtındakı sorumluluk duygusunu sucu kadere at rahatla cnm dekii napayımm olmazsada kaderım buymus derim de olumsuz bı dusunce geldığındede heyy stress sen buyuksun ama senden buyuk allahım var dee:)))

kitap mı dedin alayım bakayım dikkatimi verebilirsem dizi bile izleyemiyorum uzun zamandır konsantrasyon sıfır rejimdeyken de olmadık bir tatlıyı canın çeker ya sanırım öyle ben sakinim ben sakinim dedikçe donald duck gibi çıldırıyorum sinirden :KK62:

işte bak buda stresın bı sonucu sakın olamamk dıkkatını bişeye verememek sen hürremi al onuda al dönüşümlü okuu zaten bırakamayacaksın elınden..sınırsız güç bıraz sıkabılır hurremle şenlendır sende ozamanlarda..mutlaka oku ve haklıymıssın dıyeceksın:))))

ayy kıs at at helalın değil mi :))))))valla bana sorarsan janınesın dediği gibi fsh dusuk hala bence 1 değil ıkı ay bıle doğal deneyebılrısınız tamam canım allah kabul etsinn

:))) ya bende karmakarışığım aslında ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım, neden derseniz bu izin günleri beni kastı, hocaya temmuz dedik ama ağustosda ramazann başlıyor diye ağustos adeti dedik, hocada o zaman eylül olsun demiş, Eylüle kadar yolumuz var yani ama ben nedense temmuzda gitmek istiyorum Ankya deneme için, ama hepte dua ediyorum inşAllah o güne kadar doğal olur diye..önemli olan bu ayın sonuçları açıkcası birazda, yani yine fsh yerlerde, hareket falan artmamışsa beklemeye gerek yok diyoruz, ya da hoca bir ay daha iğne verecek öle devam etcez eylüle kadar..Siz bu durumda ne yapardınız peki??

:))) ya bende karmakarışığım aslında ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım, neden derseniz bu izin günleri beni kastı, hocaya temmuz dedik ama ağustosda ramazann başlıyor diye ağustos adeti dedik, hocada o zaman eylül olsun demiş, Eylüle kadar yolumuz var yani ama ben nedense temmuzda gitmek istiyorum Ankya deneme için, ama hepte dua ediyorum inşAllah o güne kadar doğal olur diye..önemli olan bu ayın sonuçları açıkcası birazda, yani yine fsh yerlerde, hareket falan artmamışsa beklemeye gerek yok diyoruz, ya da hoca bir ay daha iğne verecek öle devam etcez eylüle kadar..Siz bu durumda ne yapardınız peki??

canım bak soyle bı söz var acele eden gec kalır
yanii eylul cok da gec değil iğnenın nekadar etkılı olduğunu bılıosun cnm ama belkı sızde 1 ayda değil 2 ayda tavan yaptırcak,tüp bebek tedavısı sonucta vucuda dısardan mudahele edıosun
onunda garanyısı yok yanı..karar senın cnm ama ben olsam eylulu beklerdım bak bız taa marta kadar beklıcez iğne için,tup içinde agustosa kadar yanii sonu gusel olsun yeterkı yapmıs olmak ıcın olmasın cnm ban kalırsa ramazandada bol bol dua edersın hem..ama senın ıcınden ne gelıyor oda önemli rezerv sıkıntın varmı cnm kaç yasındasın

bunlara birde ağlama nöbetleri ekle al sana duygudurum bozukluğu:KK47:

haklısın tatlım diyelim ki kader kader, nedense hiç kabullenemedim kaderciyim ama içimden bir ses hayır olamaz senin mutlaka çocuğun var hazır sadece gelemiyor diyor o yüzden vazgeçemiyorum bilsen hayatta herşeyden o kadar çok çabuk bıkarım vazgeçerim ki
okuldan işten sevgiliden arkadaştan evden paradan hayallerden hemencecik bıkarım boşarım hemen anneme bile kızarsam konuşmam haftalarca kocayı zaten allah kayırsın hahahaha bitti adam elimde

ama kısır olmayı kabul edemiyorum yahu sanki kansersin dediler kabul edemiyorum

sperm bankasından alıp yapanları şiddetle kınardım gençken oysa onları bile anlayabiliyorum ne kadar haklılarmış anne olmak için ne yapmıyor ki insan okurken herkes işe girer ya part time filan
ben ne yapardım biliyor musunuz bebek bakıcılığı bir sürü bebekle vakit geçirdim sırf onlara deli olduğum için anneleri ya da babalarıyla sorunlar yaşadım başka ailelere geçtim ama o bebekleri bile sevgiyle hatırlıyorum hala, komşularımızın oğulları bizde büyüdü 4 tane ayrı komşumuzun beni öz ablaları sanarlardı
kader kısmet ama ne yapalım

canım bak soyle bı söz var acele eden gec kalır
yanii eylul cok da gec değil iğnenın nekadar etkılı olduğunu bılıosun cnm ama belkı sızde 1 ayda değil 2 ayda tavan yaptırcak,tüp bebek tedavısı sonucta vucuda dısardan mudahele edıosun
onunda garanyısı yok yanı..karar senın cnm ama ben olsam eylulu beklerdım bak bız taa marta kadar beklıcez iğne için,tup içinde agustosa kadar yanii sonu gusel olsun yeterkı yapmıs olmak ıcın olmasın cnm ban kalırsa ramazandada bol bol dua edersın hem..ama senın ıcınden ne gelıyor oda önemli rezerv sıkıntın varmı cnm kaç yasındasın

canım ben 27 yaşındayım, geçen ay fsh baktırdım 5 küsürlü çıktı, doktor gayet iyi dedi..rezerv falan güzel dedi tabii ben onun yalancısıyım :)

amaaan ben de sohbet ediyorum kendi kendime ne komiğim boşverin

melis sana önceki yazdıklarımı okudun mu benim bu tüp bebek merkezlerine zerre inancım kalmadı kaan hoca ağustosta yok demek ki bizi de acele ettiriyor haydi bu ay diye

sen bence kesinlikle ve kesinlikle bekle yaşınız genç dedim ya mailde de hallolur herşey

iğnelerin sonucuna bir bakalım ne olacak belki tedavi cevap verecek sonra eşin bu vitaminlere antioksidanlara devam etsin ısırgan tohumu evicap çinko biliyorsun yazmıştım

tedavi olmadan ne kadar tüp bebek yaptırırsan yaptır fayda etmemesi yüksek bana bak anlarsın sorun yokken bile tüp başarısız oluyor meliscim çok çok ama çok ağır bir süreç

tüp bebek ne için var biliyor sunuz değil mi dünyada ilk tüpleri tıkalı olan kadınlar için suni döllenme amaçlı yapılmış yani sperm faktörü sözkonusu bile değil sonradan bu mikroenjeksiyonu icat etmişler erkek kısırlığı için de ama başarısı ortada tüp bebek için bile zaten sağlıklı olmalı hem yumurta hem sperm

ben sana merkez konusunda yazarım bu arada sen ankarada kimlerle konuştun sinirlendim demişsin ya nerelerdi onlar

bunlara birde ağlama nöbetleri ekle al sana duygudurum bozukluğu:KK47:

haklısın tatlım diyelim ki kader kader, nedense hiç kabullenemedim kaderciyim ama içimden bir ses hayır olamaz senin mutlaka çocuğun var hazır sadece gelemiyor diyor o yüzden vazgeçemiyorum bilsen hayatta herşeyden o kadar çok çabuk bıkarım vazgeçerim ki
okuldan işten sevgiliden arkadaştan evden paradan hayallerden hemencecik bıkarım boşarım hemen anneme bile kızarsam konuşmam haftalarca kocayı zaten allah kayırsın hahahaha bitti adam elimde

ama kısır olmayı kabul edemiyorum yahu sanki kansersin dediler kabul edemiyorum

sperm bankasından alıp yapanları şiddetle kınardım gençken oysa onları bile anlayabiliyorum ne kadar haklılarmış anne olmak için ne yapmıyor ki insan okurken herkes işe girer ya part time filan
ben ne yapardım biliyor musunuz bebek bakıcılığı bir sürü bebekle vakit geçirdim sırf onlara deli olduğum için anneleri ya da babalarıyla sorunlar yaşadım başka ailelere geçtim ama o bebekleri bile sevgiyle hatırlıyorum hala, komşularımızın oğulları bizde büyüdü 4 tane ayrı komşumuzun beni öz ablaları sanarlardı
kader kısmet ama ne yapalım

canım çok iyi anlıyorum senii bende ölürdüm çocuklara benden kucuk kardesım olamdı ben tek coocuk gıbı buyudum hep ünide fılandı buyukler ben sonradan olmusum hep kardes bebek diyip durdum
hayat boyle zaten canım sen neyı cok ıstersen onunla sınanıosun
onun ıcın diyorlar yaa en cok ıstediğin sey sen onu ıstemyı bıraktığında olacak..
tamamen sapsakinn bölee nirvanada olmuosun zaten canım aynen dediğin gibi bi gün ne dusundum bılıomusun,su şehit haberlerıne hiç dayanamam zaten ıcımden soyle dusundum hiçbişeye yaramıyorum barı onlar gıbı sehit olsam ahıretımı kazansam bari dedim bi gun düşün
yanı boyle major bı sıkıntıyla ugrasan herkes bole gelgıtler yasar canım merak etme ben tup bebek tedavılerının negatıfınden sonra cabuk toparlandım hıç okadarda dövunmedım ama diğer olaylara karsı dırencım azalmıs mesela bırı kırıo ya benı dediğin gibi ben salya sumuk:))))
ama olabıldıgınce sakın olmaya çalış canımm ben çok çok dua edıyorum ve allaha bırakıorum onun elınden cıkıo hersey ol diyince olacak belkı yaradanda onu beklıor yanı kendısıne bırakamamızı ve guvenmemızı..vee bu surecı yasayan herkes asagı yukarı aynı seylerı yasıo
suan hamıle olanalrı dusun bu sıteden,onların eskı yazılarını okuu,onlarda ağlamıs hiç olmayacak sanırım demiş eşiyle gerılmıs ama sonunda olmus bı sekılde..değilmi ama:)))

X