Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben 27 yaşındayım, geçen ay fsh baktırdım 5 küsürlü çıktı, doktor gayet iyi dedi..rezerv falan güzel dedi tabii ben onun yalancısıyım :)

nerdeyse aynı yastayız bende 28:) fsh da aynı:))canımm ozaman bekleyebılırsın bence ama tabıkı senın de ne zaman hazır olacağın cok önemli
ama neden beklemedim diyeceğine yaptım da olmadı dersın olmasa dahii cunku ınsan en cok yapmadıklarından pişman olur,yaptıklarından cok:)

amaaan ben de sohbet ediyorum kendi kendime ne komiğim boşverin

melis sana önceki yazdıklarımı okudun mu benim bu tüp bebek merkezlerine zerre inancım kalmadı kaan hoca ağustosta yok demek ki bizi de acele ettiriyor haydi bu ay diye

sen bence kesinlikle ve kesinlikle bekle yaşınız genç dedim ya mailde de hallolur herşey

iğnelerin sonucuna bir bakalım ne olacak belki tedavi cevap verecek sonra eşin bu vitaminlere antioksidanlara devam etsin ısırgan tohumu evicap çinko biliyorsun yazmıştım

tedavi olmadan ne kadar tüp bebek yaptırırsan yaptır fayda etmemesi yüksek bana bak anlarsın sorun yokken bile tüp başarısız oluyor meliscim çok çok ama çok ağır bir süreç

tüp bebek ne için var biliyor sunuz değil mi dünyada ilk tüpleri tıkalı olan kadınlar için suni döllenme amaçlı yapılmış yani sperm faktörü sözkonusu bile değil sonradan bu mikroenjeksiyonu icat etmişler erkek kısırlığı için de ama başarısı ortada tüp bebek için bile zaten sağlıklı olmalı hem yumurta hem sperm

ben sana merkez konusunda yazarım bu arada sen ankarada kimlerle konuştun sinirlendim demişsin ya nerelerdi onlar

ben sana bayılıyorum akıllı kadınsın sen ustesınden geleceksın allahın ızıyle:)))))))

amaaan ben de sohbet ediyorum kendi kendime ne komiğim boşverin

melis sana önceki yazdıklarımı okudun mu benim bu tüp bebek merkezlerine zerre inancım kalmadı kaan hoca ağustosta yok demek ki bizi de acele ettiriyor haydi bu ay diye

sen bence kesinlikle ve kesinlikle bekle yaşınız genç dedim ya mailde de hallolur herşey

iğnelerin sonucuna bir bakalım ne olacak belki tedavi cevap verecek sonra eşin bu vitaminlere antioksidanlara devam etsin ısırgan tohumu evicap çinko biliyorsun yazmıştım

tedavi olmadan ne kadar tüp bebek yaptırırsan yaptır fayda etmemesi yüksek bana bak anlarsın sorun yokken bile tüp başarısız oluyor meliscim çok çok ama çok ağır bir süreç

tüp bebek ne için var biliyor sunuz değil mi dünyada ilk tüpleri tıkalı olan kadınlar için suni döllenme amaçlı yapılmış yani sperm faktörü sözkonusu bile değil sonradan bu mikroenjeksiyonu icat etmişler erkek kısırlığı için de ama başarısı ortada tüp bebek için bile zaten sağlıklı olmalı hem yumurta hem sperm

ben sana merkez konusunda yazarım bu arada sen ankarada kimlerle konuştun sinirlendim demişsin ya nerelerdi onlar

canım eşim şuanda neler kullanıyor önce onu yazayım sana

iğne
omega3
keçiboynuzu tozu
ısırgan çayı
larginine
zeytinyağında incir

hoca ağustos tatil ayı demiş, muhtemelen olmayacak..
ben genart, maya, anatolia ve ank ünv ile görüştüm, anatolia dışında hepsi normaldi, ama anatoliadaki herif aramış önce benim ve eşimin işini sordu, kendi kendine tarih belirliyor, açıkcası beni sinir etti, teşekkürler ben sizi ararım dedim..gitmeden daha çok ticari geldi bana, mayada kampanyamız falan var dedi..tek sinir olduğum ama anatolia..

ya canım beklerim de ben tek dert çocuk değil malesef, eylülde dönem açılıyor, teze başlamam lazım ve bir sürü iş var..

canım eşim şuanda neler kullanıyor önce onu yazayım sana

iğne
omega3
keçiboynuzu tozu
ısırgan çayı
larginine
zeytinyağında incir

hoca ağustos tatil ayı demiş, muhtemelen olmayacak..
ben genart, maya, anatolia ve ank ünv ile görüştüm, anatolia dışında hepsi normaldi, ama anatoliadaki herif aramış önce benim ve eşimin işini sordu, kendi kendine tarih belirliyor, açıkcası beni sinir etti, teşekkürler ben sizi ararım dedim..gitmeden daha çok ticari geldi bana, mayada kampanyamız falan var dedi..tek sinir olduğum ama anatolia..

ya canım beklerim de ben tek dert çocuk değil malesef, eylülde dönem açılıyor, teze başlamam lazım ve bir sürü iş var..

canım yapılması gereken herseyı yapıosunuz zaten
ama mayayı dusunmenı pek tavsıye etmıorum yanı cok ılgılıler cok guleryuxluler ama
basarı oranı düşük,dusunkı maya bı koyu rayıp köyün muhtarına o köydeki kısır çiftlerı sorup kampanyaalrını anlatıo yanı bukadar caresızmı burası hastaya acmı?
anatolıayı merkz olarak bılmıorum ama hakan yaralıyla görüşüp keınlıkl benı butun asamalrında sızın takıp etmenızı ıstıorum dersen oda sıkıntı olmaz
yanı benım tup bebek doktorum docentti o önerdi bu doktorları bana haa merkez nasıl bılmıyorum tabii..işlerını ıyı yapsınlarda bjsımkılerde cok guleryuzluydu bızımle gzolerı doluodu ama sonuç 0 canımm yanii iyi arastır işini kim ıyı yapıosa nerde bebeğini kucağına alacaksan orda olsun ınsallah

teşekkür ederim canım, sen de öyle ve benden daha umutlusun gençsin Allah seninle...

allah hepimizle canımm yaş bi bakıma cokda onemlı değil bılıomusun olmzsa olmuo cunku yada 25 yasında bı kadın vardı bızım merkzde 1 yumurtası zor cıktı yumurtalıklar 40 yasındaymıs
canım rabbım herseyın hayırlısını versın ben ınanıyorum sizin bu tedavıde olacak,cunku olmamaıs ıcın bı neden yok dualarımdasın, bende senden az stressfull değilim biraz biraz aştım sadece :))))

yalvarırım mayaya gitme, diğer topiklerde oku yazdıklarımı diğer yazanları anlarsın

anatolia tamamen ticari onlarda maya gibi anadoludaki doktorları ayarlamışlar her bilmeyeni kendilerine yönlendirtiyorlar

hakan şatıroğlunu bilemiyorum 5000 tlye yakın para istediler ssk ile anlaşmaları yok diye hiç gidip görüşmedim

birde içtikleriniz güzel ama rica ediyorum şu çinko evicap c vitamini ve ısırganı da tohum olarak kullan
işe yarıyor ve genetikçilerden öğrendim

acele etme merkez ben nereye gidersem sana söyleyeceğim eşim genarttan vazgeçmedi onların olmadı diye bizimdemi olmayacak deneriz diyor ben tabi kararsız kasım olduğum için başladım cıvıldamaya bir o yana bir bu yana

senin vaktin var tatlım önce fshı yükselt spermleri düzelt sonra gerekirse tüp ok mi?

yalvarırım mayaya gitme, diğer topiklerde oku yazdıklarımı diğer yazanları anlarsın

anatolia tamamen ticari onlarda maya gibi anadoludaki doktorları ayarlamışlar her bilmeyeni kendilerine yönlendirtiyorlar

hakan şatıroğlunu bilemiyorum 5000 tlye yakın para istediler ssk ile anlaşmaları yok diye hiç gidip görüşmedim

birde içtikleriniz güzel ama rica ediyorum şu çinko evicap c vitamini ve ısırganı da tohum olarak kullan
işe yarıyor ve genetikçilerden öğrendim

acele etme merkez ben nereye gidersem sana söyleyeceğim eşim genarttan vazgeçmedi onların olmadı diye bizimdemi olmayacak deneriz diyor ben tabi kararsız kasım olduğum için başladım cıvıldamaya bir o yana bir bu yana

senin vaktin var tatlım önce fshı yükselt spermleri düzelt sonra gerekirse tüp ok mi?

canım bana kalsa içircemde adam çok fazla yükleniyorsun diyor ve istemiyor, bende zorlamak istemiyorum, ama ısırgan tohumunu alırım, onu nasıl yapacağız peki? önceki sayfalarda varmıydı? ben bir bakayım..

umut amin inşallah hepimize dünyada tüm kürtaj olanların Allah günahlarını affetsin de o bebekleri bizim gibi isteyenlere bağışlasın dilerim

Meri hoşgeldin

bu arada sabah yeşim salkımı izledim içim umut doldu kadıncağız ileri akdeniz anemisi hastası senelerce düşük yaptı çocuğun olmaz dediler eee kendisi de her nakadar 41 im dese de 50 ye merdiven dayadığı biliniyor Allah bağışlasın çocuğunu

çaresiz ev kadınlarıda marcia cross var zayıf kızıl saçlı olan o kadın tam 45 yaşında ikiz doğurdu arkadaşlar ve kocası kanserdi düşünün

celine dion yine kanseri yenen kocasıyla ki adam 68 yaşında 43 yaşında ikiz sahibi oldu

her zamanki lafımı söylüyorum azimle işeyen duvarı deler:KK59:

gerek kalmaz umarım ama ben eğer tüp olursa bruksel tup bebek merkezi sıcak gelmişti ya da bahçeci ama mustafa hoca ilgilenecek butun tedavıyle o sartla gidebilirim..
Ankarada hakan yaralıyı övmüştü benim doktorum ama gidip görmek lazım janinesin dediği gibi artık kimseye güven kalmadı mayadakı olaylarıda doktorum anlatmıstı bana.. gürgan da çok ilgisizmiş ınyernet sıtelerınde cok gusel övmüşler ama giden bi arkadas vardı hem 10 bın harcadık hemde hiç ilgilenmedıler dedı..
nerde pozıtıf olacaksa ayaklarımız oraya gıtsın ınsallah,ondan önce allah kımsenın elıne düşürmeden katından mucizelerini yollasın doğal yoldan :)))amınnn

canım bu arada merkezler hakkında yazdıklarını okudum, zaten ben senden haber bekliyorum, ama inşAllah senden umutluyum, bu sefer zafer kazanacaksın bence içime doğuyor sanki..

çinkoyu nasıl alacaz peki? Zinco denilen vitamini mi almalıyız? ısırgan tohumunuda balla karıştırcam sen öyle yazmışsın..evicap eşim daha önce kullandı tekrar kullanırmı açıkcası pek emin değilim..

umut amin inşallah hepimize dünyada tüm kürtaj olanların Allah günahlarını affetsin de o bebekleri bizim gibi isteyenlere bağışlasın dilerim

Meri hoşgeldin

bu arada sabah yeşim salkımı izledim içim umut doldu kadıncağız ileri akdeniz anemisi hastası senelerce düşük yaptı çocuğun olmaz dediler eee kendisi de her nakadar 41 im dese de 50 ye merdiven dayadığı biliniyor Allah bağışlasın çocuğunu

çaresiz ev kadınlarıda marcia cross var zayıf kızıl saçlı olan o kadın tam 45 yaşında ikiz doğurdu arkadaşlar ve kocası kanserdi düşünün

celine dion yine kanseri yenen kocasıyla ki adam 68 yaşında 43 yaşında ikiz sahibi oldu

ayy alemsın janınes google gibisin valla bak celine dıonu bılmıodum:)))))
yesım salkım ben coocukken vardı ben esek kadar kadın oldum 41 ciğim mi dio:)))))
bak bı haberde benden 39 yasında bı arkadas yenı pozıtıf sonucunu aldı tekmı çiftmı onra öğrenecek 4. tüp denemsınde..ayy asıl bomba bızım aılede benım enıstemın 3 mılyon spermı vardı yaptırıolar yaptırıolar spermlerde tık yok en cok 10 mılyon cıkıo fılan
2 yıl tam bıttığınde ablam hamıle kaldı yanı varıkosel amelıyatından 3 yıl sonra ve korunmasız 2 yıl ilşkının ardından kendılığınden kaldıı ama ne zaman tatıle gıttıklerınde..sonra ilk bebek 10 aylıkken diğerıne kaldı:)))))ayy sonrada 3. bomba geldı korunurken sımdı 3 bebeği var 3.yü 36 da doğurdu hepsı normal doğumla ve doğal yolla..bızede nasıp olur ınsallah

canım bu arada merkezler hakkında yazdıklarını okudum, zaten ben senden haber bekliyorum, ama inşAllah senden umutluyum, bu sefer zafer kazanacaksın bence içime doğuyor sanki..

çinkoyu nasıl alacaz peki? Zinco denilen vitamini mi almalıyız? ısırgan tohumunuda balla karıştırcam sen öyle yazmışsın..evicap eşim daha önce kullandı tekrar kullanırmı açıkcası pek emin değilim..

meliscim çok sağol ben hepimizden umutluyum inşallah olur, seninde mutlaka gelecek bebeğin

çinkoyu zinco 220 mg diye git normal sağlık ocağından yazdır söyle eşime infertilite tedavisi için gerekli diye bu çinkodan sabah akşam alsın kutuda 40 tane var normalde 16 milyon ama 3 e alıyorsun yazdırınca bir eşine bir kendine yazdır gidince ki yetsin bir ay size
ama sadece eşin içecek
folik asitde faydalı ikiniz içeceksiniz ama onu tanıdık doktor bulman lazım gebe olmayınca yazmıyorlar
evicap güçlü antioksidan eğer 3 aydan fazla kullanmadıysa yine alın 200 mg da olur direkt 400 mg de

ısırgan tohumunu da ya balla karıştırıp yesin yada yutup üstüne bir bardak su içsin sana maildede yazmıştım veya akşamdan ıhlamur yap bir bardak ocağı kapatınca bir tatlı kaşığı ısırgan tohumunu ekle sabaha kadar içinde bekleyip dursun sabah içine bir kaşık bal bir kaşık ceviz fındık tozu katın ve içsin sayıyı çifte katlıyor

geldiğinde okursun umarım iyi akşamlar

meliscim çok sağol ben hepimizden umutluyum inşallah olur, seninde mutlaka gelecek bebeğin

çinkoyu zinco 220 mg diye git normal sağlık ocağından yazdır söyle eşime infertilite tedavisi için gerekli diye bu çinkodan sabah akşam alsın kutuda 40 tane var normalde 16 milyon ama 3 e alıyorsun yazdırınca bir eşine bir kendine yazdır gidince ki yetsin bir ay size
ama sadece eşin içecek
folik asitde faydalı ikiniz içeceksiniz ama onu tanıdık doktor bulman lazım gebe olmayınca yazmıyorlar
evicap güçlü antioksidan eğer 3 aydan fazla kullanmadıysa yine alın 200 mg da olur direkt 400 mg de

ısırgan tohumunu da ya balla karıştırıp yesin yada yutup üstüne bir bardak su içsin sana maildede yazmıştım veya akşamdan ıhlamur yap bir bardak ocağı kapatınca bir tatlı kaşığı ısırgan tohumunu ekle sabaha kadar içinde bekleyip dursun sabah içine bir kaşık bal bir kaşık ceviz fındık tozu katın ve içsin sayıyı çifte katlıyor

geldiğinde okursun umarım iyi akşamlar

canım çok teşekkürler, zaten önceden yazdığın maillerinde duruyor, arasıra okuyorum :)) yazdırayım valla, öneri ve tavsiyelerin için tekrar teşekkürler, hayırlı haberini bekliyor olacağım, sana dua edicem nikine :)) çok öpüyorum seni, yine görüşürüz bitanem..

Meri hoşgeldin

hoş bulduk canım da ben biraz geç gördüm ksb
yazışmalarınızı okudum bende hemen hemen sizlerle aynı durumdayım ve bi kaç aya sonra artık tüpe geçmeyi düşünüyorum

ben hep diyorum vakti zamanı gelmeden olmuyor malesefff

yeşim salkımın kocaman bi kızı var ikinci doğdu sanırım

bende ışın karacayı gördüm bu gün kadın 6 aylık hamile hopluyo zıplıyo ben olsam korkudan hareket etmem heralde:))

X