nevrosky canım adını bilmiyorum kusura bakma...canım bizde 17/07/2005 te evlendik 5 ay eşim korundu daha sonra bebiş istedik 1 yıl olmadı sperm testi yaptırdık varikosel dendi ameliyat olmadı eşim başka dr sorduk bişeyin yok gayet iyi değerler dedi zinco c evicap e verdi kullandı 6 ay kullandı ve hamiş kaldım ama malesef 6 haftalık düşükle sonuçlandı temmuz 2007 de yani 1/5 senedir hala olmuyo ben klomenle 2. ayımda hamiş kalmıştım yine uyguladık ama olmadı 2. kez sperm tahlili yaptırdık 1. den pekte parkı yoktu şöyle:
miktar:5ml abstines süresi:gün renk:donuk beyaz görünüm
pelasan
likefaksiyon süresi:15dk aglütinasyon:yok viskozite:normal ph:8.0
sayı:51.000.000/ml total hacimde sayı:255.000.000/ejekülat hareket:1SAAT:%30ileri hızlı %25ileri yavaş %20 yerinde hareketli %25 hareketsiz 2SAAT:%20ileri hızlı %25ileri yavaş %15 yerinde hareket %40hareketsiz ŞEKİL:%65 normal %20baş anomalisi %10boyn anomalisi %54 kuyruk anomalisi LÖKOSİT:55/60
dr bişeyin olmadığını söyledi ama neden hala olmuyor anlamadım bence çok iltihap var ama dr bunu önemsemedi..biz bu gün tetradox aldık eşim onu kullanacak bakalım sen ne dersin bu sonuçlar için eşim sürekli problem bende deyip duruyoda ben tüm testleri yaptırdım rahim filmi hormon tahlili bişey çıkmadı