- 13 Mayıs 2020
- 28
- 10
- 28
- Konu Sahibi hayy haaaakkkksss
Eşinize Tahlil yapıldımı,? Hormon testi ve sprem testi? Cevabınıza göre Bende yanıt vericem..
[/QUOT
Yaptık Hatta tüp bebebk yaptık biz sperm 8 di en son şimdi kaç bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinize Tahlil yapıldımı,? Hormon testi ve sprem testi? Cevabınıza göre Bende yanıt vericem..
[/QUOT
Yaptık Hatta tüp bebebk yaptık biz sperm 8 di en son şimdi kaç bilmiyorum
Merhaba,benim eşimde de hareket sorunu var.Ben de çakşır suyuna yeni başladım.Sansimiza bakalım nasıl etki edecek.Ama onun yanında saf arı sütü kullanıyorum.Onu da bir deneyin isterseniz.Saf arı sütü hem kadın hem erkek kisirliginda kullanılan bir yöntem.Kızlar ya nolur yardım edin çakşır suyu buldum alıcam eşimin sperm sayısı 8 milyondu en son düşmüşte olabilir 3 yıl 6 aylık evliyim ve bunu değişil şeylerle kullananlar var benim kafam karıştı okumaktan eşimde zor biri etkili bişey olsa uğraşmıyor çünkü o
Merhaba,benim eşimde de hareket sorunu var.Ben de çakşır suyuna yeni başladım.Sansimiza bakalım nasıl etki edecek.Ama onun yanında saf arı sütü kullanıyorum.Onu da bir deneyin isterseniz.Saf arı sütü hem kadın hem erkek kisirliginda kullanılan bir yöntem.
Merhabalar bizim referans agırlıgına yakın yüksek degil sıkıntı olurmuEşinizin hormonlarına baktırın .Fsh hormonu yüksekse çakşır ve keçiboynuzu kürü iyi gelmiyor.
Kaç fsh değeri?Merhabalar bizim referans agırlıgına yakın yüksek degil sıkıntı olurmu
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama eşimin de sperm sorunu vardı normal ürologlar uğraşmak istemiyor bizi şans eseri gittiğim kadın doğumcu yönlendirmişti prof. kaan aydos bize 3 aylık bir tedavi verdi klomen proxed vitamin yaninda keçi boynuzu nohut vs sperm güçlendici şeyler kullanabilirsiniz demişti bunlar işe yaramadı sonraki 3 ay eşim göbekten iğne kullandı merional diye emodex vitamin 3 ayın sonunda spermleri 50 milyona cıktı ilk ölçümde de çok düşük değildi eşimin sperm değerleri 15 milyon civarıyd ıfakat spermiyogramda normal çıkan spermlerde de meğer DNA HASARI varmiş. iğneden sonra %37 olan ağır dna hasarı %11 e düştü ve o ay hamile kaldım bunlar 2014 yılında oluyor 5 yaşında bir oğlum var şimdi 2. yi istiyoruz bir düşük oldu dna hasarı düşüğe sebep olabiliyor biz yazın tekrar kaan hocayı görmeye gitmek istiyoruz Allah nasip ederse. Emodex vitamini doktora danışmadan kullanabilir canım eşin çok faydası olacağına inanıyorum. PROF. KAAN AYDOS u da bir arştır istersen doktor Ankarada ama Türkiyenin her yerinden geliyor hastalar 1 kere gidiyorsun sonra tahlilleri bulunduğun şehirde yaptırp hocaya gönderiyorun yani sürekli gidip gelmiyorsunŞuan keçiboynuzu soğuk pres incir kürü ve omega 3 kullanıyor eşim arı sütünü başka zaman inşallah teşekkür ederim yinede
Kaç fsh değeri?
[/QUOTE
9,32
Merhaba bende yarın kaan hocadna randevu alıcam eşim için bizde 4 milyon gramaj az ve hız az inşallah çözüm bulur içime umut serptiniz teşekkürlercanım hangi şehirdesin bilmiyorum ama eşimin de sperm sorunu vardı normal ürologlar uğraşmak istemiyor bizi şans eseri gittiğim kadın doğumcu yönlendirmişti prof. kaan aydos bize 3 aylık bir tedavi verdi klomen proxed vitamin yaninda keçi boynuzu nohut vs sperm güçlendici şeyler kullanabilirsiniz demişti bunlar işe yaramadı sonraki 3 ay eşim göbekten iğne kullandı merional diye emodex vitamin 3 ayın sonunda spermleri 50 milyona cıktı ilk ölçümde de çok düşük değildi eşimin sperm değerleri 15 milyon civarıyd ıfakat spermiyogramda normal çıkan spermlerde de meğer DNA HASARI varmiş. iğneden sonra %37 olan ağır dna hasarı %11 e düştü ve o ay hamile kaldım bunlar 2014 yılında oluyor 5 yaşında bir oğlum var şimdi 2. yi istiyoruz bir düşük oldu dna hasarı düşüğe sebep olabiliyor biz yazın tekrar kaan hocayı görmeye gitmek istiyoruz Allah nasip ederse. Emodex vitamini doktora danışmadan kullanabilir canım eşin çok faydası olacağına inanıyorum. PROF. KAAN AYDOS u da bir arştır istersen doktor Ankarada ama Türkiyenin her yerinden geliyor hastalar 1 kere gidiyorsun sonra tahlilleri bulunduğun şehirde yaptırp hocaya gönderiyorun yani sürekli gidip gelmiyorsun
İnsallah size de nasip olur benim hic ümidim yoktu canım bildiğin depresyondaydim camları kapatirdim çocuk sesi gelmesin diye evden cikmiyordum son 1 ay, çok zor günler geçirmiştim tüp bebek randevusu aldığımız ay hamile kaldım gerçekten mucize çok şükür AllahaMerhaba bende yarın kaan hocadna randevu alıcam eşim için bizde 4 milyon gramaj az ve hız az inşallah çözüm bulur içime umut serptiniz teşekkürler
Gerçekten tam mucize bazen sinirlerim bozluyor gibi bazende herşey olması gerketiği gibi geliyor akışına bıraktım bendeİnsallah size de nasip olur benim hic ümidim yoktu canım bildiğin depresyondaydim camları kapatirdim çocuk sesi gelmesin diye evden cikmiyordum son 1 ay, çok zor günler geçirmiştim tüp bebek randevusu aldığımız ay hamile kaldım gerçekten mucize çok şükür Allaha
Belki utanıyordur eşin büyüklerden birilerinin eşinle konuşmasınınsağlq abi dayı amca gibi erkek erkeğe konuşurlarsa onların kalbine giden yol çok farklı biz kadınlar gibi değil bende eşimi doktora götürmeye ikna etmek için çook uğraştım şimdi tedavi oluyor ama onların beyninde karar alma sistemi farklı çalışıyor mutlaka kendi hislerini dile getir üzüldüğünü özlem çektiği yani duygularını tanımlayarak neler hisssettiğini anlat onaBenim işimdede varikosel kasık fıtığı iki tarafındada ameliyat olmuş bennle evli değildi eşim hiç bişey kullanmayı sevmiyor bu yüzden sorun yaşıyorum
Kaan hocaya mi gittin başka doktor mu verdi canım bunlarıMerhaba
Benim eşimdede sayı az ve dna hasarı çıktı
1 aydır
Teatrio
impryl ilaçlarını kullanıyor
ayrıca doktorumuz
Bolbol nohut yememizi
Havuç ve havuç suyu tüketmemizi
Kuru kara üzüm ve kuru incir
Isırgan otu çayı
Tüketip
elektronik cihazlardan uzak durmamızı söyledi