Gebeliğe Hazırlık sperm testini lütfen yorumlar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

happydays1000

Kun Fe Yekun...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
2.047
1.555
33
kızlar eşimin sol testi maalesefki alınıcak ve ameliyat öncesi sperm dondurmamız gerektiğini söylediler. bizde dün brüksel tüp bebek merkezinde bu işlemi yaptırdık..sperm testinde morfoloji 1 çıkmış sayı yeterli hareketli ve yerinde hareketlide yeterli dediler .... 5 tüp donduruldu...
ben yinede testimizi burya atmak istedim yardımcı olursanız sevinirim..
keçiboynuzu özü(soğuk sıkım)
tribulus macun
supradyn energy focusa başladı eşim...inşallahh tez zamanda herkes sağlıkla kavusur istediklerine
IMG-20190828-WA0007.jpg

Eklentiler

• IMG-20190828-WA0007.jpg
    IMG-20190828-WA0007.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 42
kızlar eşimin sol testi maalesefki alınıcak ve ameliyat öncesi sperm dondurmamız gerektiğini söylediler. bizde dün brüksel tüp bebek merkezinde bu işlemi yaptırdık..sperm testinde morfoloji 1 çıkmış sayı yeterli hareketli ve yerinde hareketlide yeterli dediler .... 5 tüp donduruldu...
ben yinede testimizi burya atmak istedim yardımcı olursanız sevinirim..
keçiboynuzu özü(soğuk sıkım)
tribulus macun
supradyn energy focusa başladı eşim...inşallahh tez zamanda herkes sağlıkla kavusur istediklerine
Eki Görüntüle 2302407
canım sayınız ve hareketliliğiniz ne mutluki size çok iyi.. morfolojiniz düşük onuda zaten biliyormuşsunuz...
bencede dondurun... bizde malesef sayı 10,00 m ileri hareketlilik %1

sizede Allah yardım etsin inşallah...inanın sağlıktan öte hiçbişey yok...1 haftadır stres sıkıntı ama her zorluğun arkasından bi kolaylık gelirmiş...inşallah öyle olurr ... eşlerimiz ve bizler iyi olalım bebeklerde olurr en güzel zamanda inşallahh :110:

sizede Allah yardım etsin inşallah...inanın sağlıktan öte hiçbişey yok...1 haftadır stres sıkıntı ama her zorluğun arkasından bi kolaylık gelirmiş...inşallah öyle olurr ... eşlerimiz ve bizler iyi olalım bebeklerde olurr en güzel zamanda inşallahh :110:
İnşallah canım... en garantisi dondurun.. çünkü testisi alınacakmış.. yoksa hiç birşeye gerek kalmazdı maşallah

Cnm sen sperm sonuçlarına odaklanma şuan önemli olan eşinin sağlığı inş patolojiden iyi gelsin sonuç en önemli şey o

X