sperm testi yorumlama destek ricası

Anladım o açlınca ne zaman gebelik oluşuyor onu bilmiyorum açıkçası ama eşinizin test sonucu normal bi sorun yok benim anladığım
Teşekkür ederim 6 ay 1 sene içinde olur dedielr benim icjnde hani tüplerin açık hamile kalırsın dendi ama kalamadim

Rica ederim ne demek inşallah geebe kalırsınız en yakın zamanda 💕
İnşallah şuanda hvp 16 olduğumu öğrendim aşılama yaptiricaktik kolposkopi biyopsi yaptırdım inşallah sonuçlar güzel çıkar gebe kalmaya engelmi hani biliyorsaniz konu dışı ama

İnşallah şuanda hvp 16 olduğumu öğrendim aşılama yaptiricaktik kolposkopi biyopsi yaptırdım inşallah sonuçlar güzel çıkar gebe kalmaya engelmi hani biliyorsaniz konu dışı ama
Hvp 16 nedir onu dahi bilmiyorum inanın inşallah sonuçlarınız temiz çıkar

Hvp 16 nedir onu dahi bilmiyorum inanın inşallah sonuçlarınız temiz çıkar
Cinsel yolla bulaşan bı hastalık mis erkek ten kadına gecen smear yaptırdım. Aşılama için orda çıktı tabi aşılama yarım kaldı rahim kanseri olabiliyor benimde yüksek çıktı 😞 cocgumuz olsun derken böyle bı hasta olduğumu öğrendim

Cinsel yolla bulaşan bı hastalık mis erkek ten kadına gecen smear yaptırdım. Aşılama için orda çıktı tabi aşılama yarım kaldı rahim kanseri olabiliyor benimde yüksek çıktı 😞 cocgumuz olsun derken böyle bı hasta olduğumu öğrendim
İnşallah sonucum temiz çıkar dua eder misiniz 🙏🏻

Nerden kapmissiniz peki

Eşinizin biriyle ilişkisi mi olmuş

Aa çok geçmiş olsun kötü zamanda çıkmış karşınıza umarım en kısa zamanda atlatırsınız sonuçlarınız temiz gelir canımızı sıkmayın

arkadaşlar 7 aydır gebe kalamıyorum eşimi zar zor ikna edip sperm testine gönderdim sonuçları anlayamadık doktorumuzda müsait değil bir bakıp Allah rızası için anlayan yardımcı olabilir mi? yaş 33 eşim ve benim
Sürecimiz sizinle çok benziyor. Bizim de 10 ay oldu. Sperm testi sürecinde nasıl bir yol izlediniz? Yani direk ürolojiye randevu aldınız o mu sizi yönlendirdi?

Sperm sayısı, hareketi ve yapısında sıkıntı görünüyor. Konsantrasyon sperm sayısı demek, en az 15 milyon olmalı sizinki 9 milyon.

Motilite toplam hareketlilik demek, o değişken sizde tam görünmüyor ama o da çok iyi değil gördüğüm kadarıyla.

Sperm morfolojisi de spermin şekli ve yapısı demek, en az 4 olmalı sizde 0 çıkmış.

Fakat en iyi yorumu tüp bebek uzmanları ve üroloji hekimleri yapabilir. Benim eşimin de ileri hareketi ve morfolojisi düşük çıkmıştı fakat sayısı iyi olduğu için yeterli olduğunu söylemişlerdi. Olumsuz düşünüp kendinizi strese sokmayın. Eşinizi götürmeniz iyi olmuş, muhakkak doktora da beraber gidin ki kendisi de duysun bir sıkıntı varsa sadece kadınla alakalı değil bu süreç. Şansınız bol olsun.
Merhaba benim eşimin de sayısı normal çıktı hızı da 19 çıktı siz neler yaptınız gebe kalabildiniz mi

Sürecimiz sizinle çok benziyor. Bizim de 10 ay oldu. Sperm testi sürecinde nasıl bir yol izlediniz? Yani direk ürolojiye randevu aldınız o mu sizi yönlendirdi?
ben kendim şüphelenip eşimi direkt üroloji doktoruna yönlendirdim oda semen analizi testi istedi ve sonuçlar sıkıntılı yani gebe kalma olasılığı normal yolla çoook zaman alır dedi şimdi düzenli besleniyor takviyeler alıyor sabah akşam 1/2 ay böyle yapacağız olmazsa aşılama sanırım

X